fuck קטן בסידרה

bigbadjoe

New member
fuck קטן בסידרה

מישהו שם לב שבפרק הראשון או השני זה היה של באפי בעונה הראשונה היא רצתה לצאת מהתיכון ואז קפצה מעל לגדר בשביל זה.... אבל אני כבר לא רואה שם גדר !!!! היום קנדרה נכנסה למונית מול הבית ספר !!!!! אאאאאאהההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!

אההה זה כישוף הגדר נעלמה.

עכשיו הנה לכם עוד דפקט, נכון בעונה השלישית (המצויינת!!) באפי מכריחה את אנג´ל לשתות את הדם שלה. אז היא נתונה באותו זמן במוות קליני. וכמו שידוע בכל רגע שקוטלת מתה (אפילו לשנייה) קמה קוטלת חדשה. אז עכשיו אמורות להיות ארבע קוטלות ומעולם לא דיברו על זה. ובנוסף לכך, איך זה שקנברה נשלחה לצופה מאז היותה קטנה, אם באפי מתה רק כשהיא הייתה בת 16 והן בנות אותו גיל?

max2k

New member
טכנית

טכנית הן לא אמורות להיות באותו הגיל כי היא לא מהדור שלה ויש רק קוטלת אחת בכל דור ודור. טעות קטנה שאני שמתי אליה לב זה שבעונה הראשונה והשניה לאינג´ל לא היה בעיה להכנס מהפעם הראשונה שהיא הסכימה שהוא יכנס אבל בעונה הרביעית כשהוא בא והוא שאל אותה אם הוא יכול להכנס היא אמרה "אני מניחה" ואז הוא ענה לה "אני צריך קצת יותר מזה".

blackwolf

New member
בקשר לקוטלת...

כל קוטלת יכולה לזמן במותה רק קוטלת אחת. כשבאפי מתה היא זימנה את קנדרה. באפי לא יכולה לזמן יותר קוטלות. כשקנדרה מתה היא זימנה את פיית´, עכשיו זה תלוי בפיית´, כשפיית´ תמות תבוא קוטלת אחרת. תחשבו על זה ככה, כרגע באפי היא רק קוטלת בעוד פיית´ היא הקוטלת. בעיקרון, באפי כבר יכולה לפרוש, כי האחרויות מונחת על פיית´, לצערנו פיית´ לא ממש מתפקדת כרגע, לא כקוטלת לפחות. בקשר לעונה רביעית שבה היא הייתה צריכה להזמין אותו מחדש, הוא היה אנג´לוס באמצע, היא ביטלה את ההזמנה שלה, מן הסתם.

לא, האמת זה בגלל שזה היה בית חדש

בעונה הרביעית זה לא היה לבית שלה, אלא לחדר שלה במעונות, שזה בית אחר.

WhyMeiry

New member
אתם יודעים מה אני לא מבינה אבל...

למה הם לא הורגים את פיית´ (או לפחות לפני שהיא באה לאנג´ל ושינתה את דעתה בקשר לרוע...) אם "גורלו של העולם" תלוי בקוטלת והקוטלת לא מתפקדת אז הדבר המוסרי לעשות הוא להרוג אותה במטרה לזמן קוטלת אחרת. הוואצ´רים לא ראו את זה כאופציה בכלל... דבר שממ לא מתאים להם. למה זה?

sour girl

New member
הי!

אף אחד לא הורג את פיית´! because it´s wrong זה ההי! השני שלי היום.... וגם אין להם מה לעשות עם עוד קוטלת... באפי עומדת להיגמר אז אולי יהיה faith the vampire slayer ? לא?....חשבתי ככה... **********************************************************************

WhyMeiry

New member
אה... אוווווווקייייייייי

"אין להם מה לעשות עם עוד קוטלת"? זה כמו להגיד שיש יותר מידי לוחמים בצבא... או מספיק שוטרים במדינה... הרעיון בבאפיורס הוא שיש קוטלת אחת פעילה בתקופה ושהעולם צריך אותה בשביל לאזן בין הרשע ובין הטוב <מה ההפך של רשע?!>. באפי, עם כל הכבוד אליה, היא כבר לא בדיוק ה"נבחרת". זה שהיא מתפקדת כקוטלת זה מאוד יפה, מוסרי ונכון אבל עצם הקיום שלה לא אמור להיות כבר... ולמה בכלל זה משנה? לא כי זה יוצר חוסר רצף בבאפי ורס אלא כי מה יקרה אם / כש באפי תמות? <מצב היפוטתי לחלוטין...> לא תזומן קוטלת אחרת ולעולם לא יהיה מי שיגן עליו... אז אני אחזור ואשאל : למה לא להרוג את פיית´?

blackwolf

New member
רק להזכירך...

הצופים ניסו לחטוף אותה, לא הלך להם, זו הייתה באפי- והיא הצליחה לברוח גם ככה. מה הם רצו לעשות איתה? תפעילו את הדמיון. מה שכן, אם הייתי במועצה בשנים האחרונות הייתי אוכלת את הלב. אחת מהקוטלות שלהן התפטרה, השניה בכלא. אחד מהצופים שלהם לא הצליח למלא את תפקידו ופוטר, השני עובד בשביל ערפד. איזה דיכאון בשבילם.

WhyMeiry

New member
תאמין/י לי שאני יודעת...

אבל זה לא נראה כאילו הכוונה של ה"צופים" היא להרוג אותה... נדמה לי אפילו שהם אמרו שהכוונה היא לכלוא אותה. מה שלא יתרום כלום. ואני מאמינה שפיית´ היתה מצליחה לברוח לא פחות מבאפי, השאלה רק כמה מה ווצ´רים היו מתים בדרך.

SaidinsTaint

New member
הם עמדו להרוג אותה

הם אמרו שההעברה שלה לאנגליה מסתבכת, אז הם יחסלו אותה במקום. פתחו את הבגאז´ ובאפי התגברה עליהם. ולמה לא הורגים את פיית´? השחקנית עסוקה כרגע בקריירת הסרטים שלה, ולא ממש רוצה להופיע שוב בסדרה. מה שהשאיר לבמאי שתי אפשרויות - להחליף אותה בשחקנית אחרת, או להרוג אותה מוות חסר משמעות ולהביא קוטלת חדשה - אבל לפי מה שהבנתי העונה השישית היתה בקשר לבאפי - ולא היה מקום לדחוף לשם את פיית´ כשהיא מנסה לאחות את החיים שלה בחזרה

WhyMeiry

New member
איזה מוזרים אתם...

זה כל כך לא קשור בעיני כל השיקולים הטכניים האלה... Eliza Dushku היא דבר שלא קשור להתפתחות של העלילה. ברור שלפני שבונים סביבה תסריט, מבררים אם היא זמינה והכל אבל זה לא השיקולים שעושים בזמן הניתוח של העלילה. מישהו פה אמר שלא הורגים את פיית´ כי הסידרה נגמרת עוד עונה או משהו... מה זה קשור?! אתם מחברים בין שני "עולמות" שלא קשורים. יש את העלילה - ה"באפיורס" שסביב זה קמו המון המון מונחים ורעיונות. ויש את הסידרה - ה"מוצר" אם תרצו, שסביבו עשו המון כסף והמון קריורות. ברמה שאני מדברת עליה הם לא קשורים אחד לשני. תלויים כן, אבל לא על זה אני מנסה לדבר איתכם...

טעות!

פיית´ היא כבר לא הקוטלת. היא מתה בעונה השלישית. אז כעיקרון כבר קמה קוטלת חדשה, אבל היא פשוט לא מעניינת אף אחד כנראה
בכל מקרה, לא משנה מי הקוטלת, באפי היא הכי חשובה, כי היא באפי!

sour girl

New member
זה לא נכון...

היא לא מתה היא נכנסה לתרדמת ויש הבדל .... מה שאומר שאין קוטלת חדשה ... **********************************************************************

הן אפילו אמרו בחלום.

"אחות קטנה בדרך" למרות שזה היה גם מכוון לדון בצורה סמויה. ואם היא הייתה בתרדמת היא לא הייתה במצב שבו היה יכלה ללחום אז אני חושבת שכמעט בטוח שבאה קוטלת חדשה.

sour girl

New member
אני חושבת שהם בתכוונו רק לדון...

ובתרדמת היא כן חלמה ואפילו הראו את זה ...שבאפי הורגת את ראש העיר בפיקניק המוזר...... מה שאומר שאין עוד קוטלת... **********************************************************************

sour girl

New member
סליחה...להתעלם מהתגובה הקודמת...

סתומה שכמוני... אני חושבת שהם התכוונו רק לדון בעיניין החלום... וכל עוד פיית´ נושמת וחיה אז לא תבוא קוטלת חדשה....לא משנה אם היא בתרדמת או רוצחת חצי מהעיר.... **********************************************************************

לא נכון, אז מה אם היא נושמת.

היא לא במצב של מסוגלת להלחם. אז אוטומטית צריכה להשלח קוטלת חדשה. והן לא התכוונו לדון כי הן לא יכלו לדעת עלייה. היא לא הייתה אז בתכנון. זה היה רק מסר סמוי לצופים שיודעים מה עתיד לבוא.

למעלה