fu*k the police!!!!!

dopey_wizard

New member
fu*k the police!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo93.gif

אתם לא תאמינו!!!: (תקראו הכול כדי שלא יקרה גם לכם...ואל תמחוק את זה , זה חשוב) אתמול הלכנו לנסוע בשק"ם (שם כול הזמן נושאים...) בראשל"צ.. ואז באה איזה פקחית מתלהבת והתחילה לאיים עלינו (היינו מלאן ילדים... היה שם הכול.. אנחנו (בסביבות ה-6 אנשיםן.., הסקייטרים הקטנים..בסביבות 5 אנשים.. הבליידרים גם בסביבות 5 אנשים, בייקר וסתם אנשים בלי סקייט..) הקיצר...הפקחית התחילה לדחוף ילדים קטנים , אני וחבר שלי התחלנו להגן הליהם... הזו*ה הזאת אמרה לי כול מיני קללות.. אני קללתי אותה חזרה.., חבר שלי משך אותי ממנה ואמר לי "בוא נעוף מפה" הזו*ה הזאת , במקום להגיד לחבר שלי תודה, אמרה לו (בלי סיבה) "אבא שלך... היא הזמינה מדורניקים בקשר.. היא מרה (אני לא משקר, ממש ככה: "אני צריכה כחולים בשקם.." (כולנו צחקנו..) אחרי 5 דקות..(חלק מהאנשים הלכו לצד השני..) בא איזה 2 שוטרים שמנים, מתלהבים, עושים חריקה אם האוטו מול הפנים שלי (כדי להפחיד..) בא ומתחיל לקחת לכולם את הסקייט (תוך כדי שהוא מקלל ומחלק כפאות...) (אתם יודעים, השוטרים הערסים האלה..) לי לא היה סקייט אבל הוא רצה להביא לי מכות כי עצבנתי אותו (רק שאלתי אותו שאלות על הזכויות שלי.. והמנייאק רצה להביא לי בוקס..) ואז הוא עשה תרגיל.. הוא אמר "מי שרוצה את הסקייט שלו.. שייתן את הפרטים..." ... אחרי שלקח את הפרטים אמר: " אתם צרכים לשלם קנס.. ואז לקבל את הסקייט..." (בן זו*ה) ואז חברים שלי אכשיו , בלי סקייט ובלי אפשרות לבזבז כסף (הכול הולך לקנס...) בקיצור... אם זה קורה לכם... אז בחיים אל תביאו פרטים אמיתיים....(רק אם הסקייט שלכם שווה 490 ש"ח) ואם אתם לא משלמים אז : בית משפט!!! FUC* THE POLICE FU*K THE SH*TY COPS... HAIL SKATEBOARDINGֱ!!!!! HAIL ANARCHY!!! ---> דוד

fentoozler

New member
כנראה...

שלא קורים הרבה דברים בראשון אז החזירים משתעממים...

dopey_wizard

New member
(ללא נושא)

אבל מה שהכי עצבן אותי שתוך שעה הם הבריחו מממ 9 סקייטים , 9X490 = 4410 שקלים!!!! בני @#$#% ---> דוד

dopey_wizard

New member
ו....

ו2 מהסקייטים היו חדשים חדשים חדשים.... בלי שריטות... כמעט.. ובלי פיצוצים בכלל !!! (אחד היה בן יום והשני בן יומיים.. (הסקייטים)) ---> דוד

RBlade

New member
החארות...

ואתה יודע מה הכי מעצבן? הם בטח נותנים את זה לילדים שלהם... אז אם תראה ילד קטן, ערס של איודע לנסוע על סקייט, ויש לו סקייט כמו שלך אז כנראה זה הבן של איזה שוטר... תרביץ לילד וקח את הסקייט

dopey_wizard

New member
והם גם כתבו את השמות שלנו על הסקייט

כדי שלא יתבלבלו!! אכשיו לחבר שלי יש "מיקי" ע-נ-ק על הסקייט באמצע (לא על הגריפ..) היום אני יעשה לו ציור חדש .. ---> דוד יחי האנרכיה!!

dopey_wizard

New member
הם חושבים שזה עולה 100 ש"ח

(אני חושב שזה מה שהם חושבים..) וגם הם נתנו לנו קנס!!!! על השחטת רכוש!!!! (מפגרים) (למרות שחלק מאיתנו (כמוני) כן משחיטים, אבל בכול זאת..אין להם הוכחות..) ---> דוד

dopey_wizard

New member
אתה חושב שלא ניסינו??

בתחנה..כשאמא של חבר שלי הלכה לשלם את הכנס... המנייאק הזה קילל את אמא שלו!!! איזה חוצפנים חסרי בושה!!! יש רק דבר אחד לעשות נגדם... שזה אנרכיה... , אני הולך להרוס להם משהו מאוד חשוב.. אבל אני לא יכול לדבר על זה בפורום... וגם הם סתם חזירים מושחטים!

מוקוש

New member
תפרוץ לאתר שלהם ותפיל ת´רשת של

המשטרה!!!!! אפשר לעשות שם דברים מ´זה מגניבים, אפשר להוציא צו על אחד השוטרים... אם תנטרל להם ת´מערכת כל המשטרה נדפקת... כל מה שצריך זה וירוס קטן... זאת לא בעיה....

all arounder

New member
גבר מה אתה דפוק

זאת ההזדמנות של החיים שלך תתחיל לעשות בלגאן בעיריה יאנו תלונן וזה ותגיד שתמיד מגרשים אותכם ואין לכם איפה ליסוע תעשה כל מיני עצומות כאלה(יאנו תחתים הרבה אנשים על זה שהם רוצים שי]פתח סקייט פארק יאנו הורים של ילדים לא ילדים כי על ילדים לא שמים) ויפתחו לך סקייט פארק כמעט על בטוח תעשה הרבה רעש ותגיד שהשוטרים הרביצו לך בלי סיבה וכל מיני כאלה

dopey_wizard

New member
(ללא נושא)

ניסינו הכוווווווול... יש לנו עיריה חרא! משטרה חרא! ראש עיר חרא! אנשים חרא! והכול , (נו אתם יודעים.., חרא!) שום דבר לא עזר.. אבל אכשיו הם הגזימו... ואכשיו חברים שלי יסכימו לעשות איתי קצת אנרכיה.. ואז השוטרים , סליחה, החזירים, יסבלו... הכול כבר מתוכנן... ---> דוד \/ --\--/-- יחי האנרכיה! \ /

Ultra-Skater

New member
מזה הסיפור המוזר הזה... אם אצלנו זה

היה קורא... (מגדל העמק או עפולה) אז כבר הפקחית ברגע שהיתה מקללת היתה חוטפת 20 ילדים שמקללים אותה עד דמעות ואם היו עוד באים שוטרים אז בטח ובטח שאף אחד לא היה נותן להם את הסקייט אבל בכלל אם הם היו מתחילים באלימות (והם לא...) היו בורחים להם או מרביצים להם ! אין מצב שהיה קורא כזה דבר... אם כבר היו נותנים לאחד כפה...או לאחד לוקחים את הסקייט וכל השאר היו או בורחים או מתנהגים באלימות חזרה... לא היו נותנים את הסקייט...

dopey_wizard

New member
מממ תגיע למצב הזה!

זה אולי נראה קל, אבל זה ממש ממש ממש לא. תגיע למצב שבו אני הייתי אתמול...ואז תראה... ו2 ילדים ברחו... ואם היינו מגיבים אז הם היו מזמינים עוד שוטרים והשוטר הזה מכיר כמה מהחברים שלי ובלה בלה בלה.. ---> דוד

all arounder

New member
ועוד משהו

אל תלך למשטרה תגיד לכל החברים שלך ולהורים שלך לכתוב מכתב לעיריה ותנסח אותו יפה כזה כדי שיחשבו שאתה לא סתם כזה ונדליסט כזה תגיד להם שאתה אין לך איפה לסוע ובכל מקום רודפים אחרייך ושונאים אותך כזה ותגיד לו שאתה יכול להחתים אנשים על עצומה כזאת יאנו הרבה אנשים שהם רוצים לפתוח סקייט פארק בעיר משהו כזה אתה יודע על רמה אם אתה תלך ותשחיט את העיר זה לא יעזור לך בכלום זה רק יעשה בשבילך את המצב יותר גרוע.....למרות שזה כיף להשחיט ואני גם עושה כך אל תחשבו שאני איזה הומו......תאמין לי תקשיב לעצתי

all arounder

New member
ואם זה לא עובד לך ככה...........

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תשמיד תשחיט תשרוף תשבור תקרע תעשה גרפיטי בכל העיר תעשה בלגאן תעשה להם גהנום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והכי חשוב .............תהנה אחי ותזהר לא להתפס

dopey_wizard

New member
מממ למנהל ולכולם... במיוחד לאנרכיסט

אני רואה נכון?? האם יש פה אנרכיסט... שממש יודע מזה ועושה את זה... אנרכיסט חכם? ממ... יש פה עוד כאלה??? נ.ב: אני עושה את כול הדברים שציינת ויותר... אם המנהל ירשה אני אכתוב פה קצת על "איך לעשות אנרכיה.." ---> דוד יחי האנרכיה!!!

למעלה