fu*k the police!!!!!

rodney

New member
כתוב משהו אני יוסיף למאמרים

המדריך לאנרכיסט המתחיל חח דיי אידיוטי אבל למי אכפת

dopey_wizard

New member
סבבה...

אני אכתוב משהו .... ו..אתה מנהל סבבה.. , בפורום אחר היו מקללים אותי... ---> דוד

shuidubi2

New member
כבר בונים סקייט פארק

רק שתידעו שיש סקייט פארק בתכנון ליד מקיף ח´ בונים שם פארק שלם שבין הקאר יהיה שם סקייט פארק מבטון !!!!!!

sk8er

New member
אם הם רשמו את השמות על הסקטים אז

תגישו תלונה נגד השוטרים האלה ותגידו שהם השחיתו את הסקייטבורדים שלכם (כמובן תוסיפו קישקושים, אם זה לא יפעל מקסימום תציירו ציור חדש) ואולי יחזירו לכם ת´כסף.....

tinklebell

New member
כן..כן...

גם לי זה קרה... יום אחד איינו מלה-מלהההההה ילדים במסיבת יומולדת שלי, משאו כמו איזה.......4 ילדים...והליצן שאזמנו חשב שענחנו משחיטים את הבלונים שלו...נו.קן...אלה בצורט חיות.... שהו תמיד עוסה כלב....וכאלה שתויות..., אז (בגלל שהו ערס) הו קרה למישתרה, והו גילה להם שענחנו מאשנים מריחוענה... ואז, המישתרה החרימו לנו הת קול המיחוענה, ואיינו צריחים לשלם בשביל לקבל אותה בחזרה...

what the fuck is your problem

ולדוד אתה צריך להגיד תודה לאלוהים שלישראל אין כסף להשקיע נגד הסקייטבורד פה בארצות הברית הם בני זונות כל מקום כתוב: NO skateboarding, biking וכל החרא הזה ואני כל איזה שבוע מריך לברוח למישטרה אז אחי חבל שזה קרה לך אבל תאמין לי , לי זה קורא כל שבוע וכל פעם שאני לא בורח הם נותנים לי עצהרה אחרונה או איך שקוראים לזה... כי יש לי מלא שמות במישטרה: ben zona, hanan ha katan , arnav sade ועוד

dopey_wizard

New member
גם פה התחילו לכתוב...

הם שמים שלטים של נגד רולר וסקייט... תמונות בקרוב... ---> דוד

Ultra-Skater

New member
נקרעתי מצחוק !!!

איזה צחוקים זה שאתה מביא להם שמות דפוקים בעיברית והם לא מבינים כלום :) ...ובגלל שהם שוטרים דפוקים אז הם גם לא מתארים לעצמם שצוחקים עליהם... מזכיר לי כשהיתי באסטוניה ושוטרים עצרו אותנו על מהירות - 80 בתוך עיר (אם זה עיר אז תל-אביב זה יער)... אקיצר קפצו עלינו עם הניידת לאדה שלהם מתוך היער (שנמצא בשטח "העיר") ועצרו אותנו לקחו מאיתנו פרטים... אז הוא שאל כתובת אמרנו לו אנחנו מישראל, הוא אמר זה לא מעניין אותי אני רוצה כתובת, אז אמא שלי כתבה לו בעיברית את הכתובת שלנו :) אנחנו נקרעים באותו והוא לא מצליח לקרוא ומביא לשותף שלו (אתם יודעים אחד קורא אחד כותב...) אקיצר שוטרים עם של דפוקים.

skater16

New member
אחי תשמע גם לי זה קרא

יום אחד אני וחברים שלי נסנו סתם באיזה מקום במרכז העיר (בנתניה) בקיצור פתעום בא פקח ועושה לנו לכו מפה אכשיו אנחנו אומרים לו שמה יש לנו זכות להיות פה וזה והכלב בן כלב הזה אומר לנו תביאו את הסקטים ישר ברחנו כמו אני לא יודע מה אבל היה קטא מצחיק

orshani

New member
LOL גם אני הייתי אתמול בשקם....

מתי זה קרה???באיזה שעה??

dopey_wizard

New member
ממממ

אני לא זוכר איזה יום זה היה מהיום... הגראס דפק לי את הזיכרון... אבל זה היה בסביבות הערב והיה מלאן אנשים... אתה נוסע בשקם? בראשון? את מי אתה מכיר??? היו איזה 20 איש (לא כולם סקייטרים...) ---> דוד

tal182

New member
cops eat donnuts

זה punk גם לי קרה כזה מקרה לפני איזה חודשיים נסענו במרכז איפה שאנחנו תמיד נוסעים ומתי שאנחנו מגיעים לשם מוציאים את הרמפות ואת הרייל מהמחבוא אז יום אחד בא שוטר שמנמן ושבר לנו תרמפה ואחרי זה צחקנו עליו מתי שהוא הלך והוצאנו עוד רמפה. ואז ברחנו יום אחרי זה הוא בא עם עוד שוטר ואז הם דיברו איתנו ואמרנו להם שיבנו לנו מקום ליסוע, ועכשיו הם לא יכולים לעשות כלום כי אין מקום ויש לנו זכות ליסוע כי סקייטבורדינג איס נוט א קריים

world skater

New member
לי גם קרה משהו כזה...

לפני יומיים אני וחברים שלי הלכנו ליסוע באיזה שהוא מקום (פעם היתה שם סיפריה). אף אחד חוץ מאיתנו לא בא לשם. פתעום בא הפקח של מטולה ועוד אחד שלא מסכים לנו ליסוע שם והם אמרו לנו להגיד את המספרי טלפון שלנו... אם אומרים שכל מטר קטן שם עולה 150 שקל ואנחנו ערסנו אותו... ואז אם חייבו כל אחד מאיתנו אל איזה 100 שקל כל אחד ואמרו לנו שאם נבוא לשם עוד פעם אז אם יגישו תלונה במישטרה... אבל הבעיה האמיתית היא שאין לנו שום מקום אחר ליסוע בו...!!! יחי האנרכיה!!!

Destructo

New member
גם בחדרה קרה משהו כזה..

אני וחברים שלי נסענו בביצפר ואז בא לנו איזה שומר רוסי וניסה להעיף אותנו מהביצפר והתחיל לקלל אותנו ברוסית איזה שעה ואז הוא הלך לשניה וחזר עם מטאטא והוא הוריד כפה לאחד הקטנים ואז חבר שלי בא אליו שיוריד את היד מהילד ואז השומר נתן לו מכה עם המטאטא ואז חבר שלי התחיל לריב איתו שבר לו את המטאטא והכניס לו את הסקייט לצלע! וברחנו כי הוא הלך להזמין משטרה. וצילמנו הכל !!!

dopey_wizard

New member
אוי...

כאלה דברים קוראים לנו כול הזמן...כול הזמן יש שומרים מתלהבים... רוב הזמן אנחנו מרביצים להם! אבל אז ממש באו שוטרים והביאו לנו קנס של 490 ש"ח על השחטת רכוש!!! ---> דוד

Ultra-Skater

New member
אתם יודעים שאפשר לנגב את התחת עם

הכנס הזה :) ושיוכיחו שהרסתם באמת משהו ששווה 490 שח ! ובכלל תגידו שאין לכם כסף ! למה מה קרה !

למעלה