!Freude

Woking

New member
נו, מה יהיה

כל היחידה הזאת מלאה אנשים ליטרלים. ברור שלזה התכוונתי. אני כנראה צריך לאפנן מחדש את חוש ההומור שלי בשביל הפורום - בדיחות סקסטסטיות על נשים - כן, בדיחות על נאצים - ממש לא.

בכל מקרה, פתגם סיני עתיק אומר - מיט חינם איז כינים. הדרש הוא, שבשקלול כל העלויות, מיקור חוץ (יעני זונה+עוזרת בית לליטרלים) הרבה יותר זול. יש גם גרסת DIY.

תראה - יש לי שני בנים, ומשום מה, האחד תמיד

נענש על כל השטויות, גם אלה שלו, וגם אלה של אחיו
עניין של קארמה,
וגם כמובן של חן וחכמה

למרות שאתה צודק, הנאצים הרבה יותר מצחיקים

Woking

New member
איכשהו לא נראה לי

נסיעה לישראל היא תרגיל ביחסי ציבור, או יותר נכון מזעור נזקים. ברור שכל ביקור משאיר הרבה אכזבות ופרצופים חמוצים בסגנון עדות פולניה, אבל צריך להשתדל. כל נסיון לתעל את הביקור להנאה פרטית (או הנאה בכלל) הופך מיד לסצינות קשות שמערבות חשיכה וסוודרים (or lack thereof).

נראה לי מסוכן מדי לבקש תרגום לליטרלים . .

אבל כן, אצלי החצי הספרדי גם מתנהג בפולניות (כמו זבובים סביב חרא)
אני מסתבכת בינתיים עם הסרט דבק,
לא שיש לך אשליות על נשים, אבל אלה מראות שבאמת אף אחד לא צריך
להחשף להם

mic26

New member
זה הזכיר לי חיקוי של טוביה צפיר

משנות השמונים עם השיר הזה, אבל לצערי לא מצאתי אותו.
הסתפקתי בשיר הזה מ-1988, לא קשור לאהבה אבל אקטואלי תמיד...
http://www.youtube.com/watch?v=rpmDfKDxIY4

במוסף סופהשבוע של ידיעות המציאו מועמד פיקטיבי וניסו לקנות עבורו קולות.
ניסיון שכמובן הצליח. משעשע
לצערי לא מוצאת קישור

smaak

New member
או.. זו רק ההתחלה

כמה שהציקו לה עד עכשיו, זה יהיה כאין וכאפס למה שיגיע בהמשך.

אבל אני עדיין מוכנה להתחלף איתה. לא בהריון, אבל בדברים אחרים

Woking

New member
לדעתי יש על מה לדבר

אבל אני אתן לך עוד הזדמנות להתחרט לפני שאני שואל את קייט.

Nobilis

New member
off with their heads

אף אחד לא הכריח אותה להיות זוגתו של יורש העצר, ראש המדינה הבלתי נבחר לעתיד. אין בי סימפטיה יתרה אליה, או למוסד הנתעב הזה בכלל.

zorkine

New member
ל-Nobillis, ע"פ העיתונות, אמא שלה די לחצה

עליה. לגבי "בלתי נבחר" - האם הכוונה בלתי נבחר בדרך דמוקרטית?

Woking

New member
כבר הסכמנו פעם

שראש מדינה נבחר עדיף בהרבה, אבל פשוט לא יכולנו לחשוב על דוגמא מתאימה. היופי הוא שגם ראש מדינה נבחר מגיע בסופו של דבר מחוץ מצומצם של עסקנים מקושרים ככה שלמרות שבבריטניה יש את האפשרות הגרועה ביותר, היא גם האפשרות הטובה ביותר באותו הזמן. כמובן שמונארכיה זה מוסד אנאכרוניסטי אנטי-דמוקרטי, אבל זכות הציבור לדעת (מה מידת החזה של הדוכסית מקיימבריג') זה דמוקרטיה בהתגלמותה. לא רגע, נראה לי שהתבלבלתי, כי בעצם אין שום בעיה מהותית עם המונרכיה הקונסטיטוציונית בבריטניה, והיא אחד הדברים שנהנים מקונצנזוס לאומי, בעוד שהעתונות בבריטניה, שנשלטת בידי איל הון אוסטרלי (ויהודי), עושה דברים שלו המשטרה היתה מבצעת אותה היה פורץ מרד עממי.

למעלה