~Fresh Blood~

הוא התכוון לומר-

שלום,אני איתי. ותגידו לי יפה ברוך המגיע. ברוך המגיע אלוהים שכמותך.

resputin

New member
שלום איתי נחמד.

זה פורום נחמד. קצת תקיף, אז עדיף שתתחמש בלילות, אבל לרוב נחמד. ועכשיו לסקר קצר מטעם חברת A&R; ימיני\שמאלי? ימני\שמאלני? מרביץ שירה בציבור עם שרה'לה שרון\אחרי השירה בציבור מרביץ לשרה'לה שרון? חורף\קיץ? שחור\וורוד? (השקפת עולם) אוכל נבלות\מלכך עשב? ו...נראה לי שזהו. הא, כן. -מה הגובה שלך? ועד כמה יצירתי אתה יכול להיות עם שלושה שזיפים ובננה?

Sonata Of Tears

New member
מי אתה? מה אתה? ומה אתה רוצה

? בן כמה אתה? מאיפה? הומו? לסבית? מלקט חצילים? מה?! רספ,למה תקיפים? אנחנו? תקיפים? מאיפה זה בה לך פתאום

אלוהים היא בת!

ובמקום כל השאלות שרספ המטיר עלייך... 1. אתה אוהב חצילים? 2. מה הגובה שלך?

אמממ תשובות :\

אני לא סובל חצילים ימני שמאלי? כותב ביד ימין אם לזה התכוונת... 1.84 וחצי :p אני לא אוהב לשיר שחור קיץ ברור אין לי השקפה ולא אכלתי עשב כבר מלא זמן... ובקשר לכמה יצירתי... תתפלא.. P:

אנ'לא טובה בהסברים...

את הדעות של הליכוד אתה מכיר? זה ימין העבודה, מרצ וכל אלה-שמאל.

resputin

New member
מKה, You amused me :)

זה החזיר אותי כמה חודשים אחורה, לתקופת הטרום בחירות. בעבודה, היינו עושים סקרי דעת קהל על המתמודדים, ולי אין ש-מ-ץ על כל מיני אישים, מצעים, דעות, מי נגד מי וכל הבלאגן שם- ואני עושה סקרים על זה. וכששואלים אותי "רגע, אבל מי זה? מה הוא עשה? מה רוצים ממנו? מה? לדרג אותו מאחד עד מאה?" ואני כזה "לי אין מושג. תענה." בכל אופן, שעשע אותי. בקשר לחדש.. הוא נשמע נחמד. קצת גבוה עליי, זה ידרוש ממני להוציא את כלי הטיפוס שלי.. אבל אנחנו נשעה חושבים אחרי שנקבל תמונות שלו wearing nothing but a smile על המיטה מAmerican beauty וסרטונים שלו מבצע 'קטע אומנותי' (לבחורות שעשו את הבגרות בספורט זה ידבר אפילו יותר בשעשוע\סבל) עם אביזר לבחירתו, וכמובן שלושת השזיפים(?) והבננה.

אז למה אתה שואל?~!?!?!?!?

אם אתה לא יודע מזה ימני ומזה שמאלני!?!?! רוצים תמונה אומנותית??? דווקא יש לי משהו נחמד

למעלה