FreeForm חדש - "המערה"

אודין

New member
FreeForm חדש - "המערה"

גניאל הלך לאט, מנסה לא לגרום אף לרחש. מגפיו הכבדות לא צייתו לו, וכל חריקה הדהדה ברחבי המערה. גניאל לא רצה לגרום להדים. הוא סרק את האזור וייצא החוצה. ארד חיכה לו בחוסר סבלנות, כצפוי מנער מתבגר - בעיקר נער כמו ארד. "מצאת משהו מעניין?", שאל הנער בחיוך ערמומי. "לא", ענה גניאל בטון משתיק. "ועדיף כך. נוכל למצוא בפנים רמזים למה שאנחנו מחפשים." ארד חייך שוב. "וודאי שנוכל. הקשקושים שתמצא יוכלו ממש לעזור לנו במה ש..." רעשים נשמעו מאחור. ארד וגניאל הזדחלו למערה וסגרו את הדרך מאחור.
כמה חוקים שיימנעו בלגנים:
כל אחד יכול לשלוט על דמות אחת בלבד, אלא עם כן בעל דמות פורש.
מי שמצרף דמות חדשה לסיפור, כדאי שיכתוב אם מותר לדמויות אחרות להרוג אותה או לו ואולי קצת פירוט ממנה.
אני מבקשת - על תזיזו את הסיפור מהר מדי. משחק פרי פורם זה לא רק התרחשויות.
פרי פורם זה כן גם תיאורים ושיחות.
כמו בכל משחק מסוג זה גם כאן לא יהיה שה"ם - כמעט. יש לי בסיס התקדמות לדמויות ועוד כמה דמויות שמצטרפות (שום דבר לא קבוע - נראה אם זה יתאים), אז אני היחידה שיכולה להוסיף "מקרים"- רעש רקע, מראה שנגלה מולם וכולי.
אם מישהי (או מישהו) מוסיפה דמות ולא משחקת איתה\מציינת שהיא תשחק איתה, כל אחד יכול להשתמש בדמות.
לכולנו
אודין

Catty

New member
אז בסופו של דבר את הDM

ואם נבליג על זה למה בכל זאת את משתמשת ב2 דמויות? אם אין כאן שה"ם זה אומר אני יכולה לשמחק דמויות "חד פעמיות" כמו מפלצות שתוקפות אותך וכאלה נכון? בכל אופן: ______________________________________________________________ בתוך המערה התעורר מונל בבהלה. "מה אלה הם הרעשים המוזרים והשקיטים שאני שומע כאן?!" חשב לעצמו. "מי כאן העז לפרוץ למערתי?!?!?!" חשב בזעם. מונל לקח קשת ו3 חיצים מורעלים. נשכב ארצה מאחורי מיטתו וחיכה לבאות. הוא חיכה שהרעש השקט שגובר מרגע לרגע ימצא את מקומו אצלו (מונל). עיניו של מונל לא נעו, הוא לא מצמץ אף לרגע. הוא היה מיומן. הוא לא נע, ואפילו נשימתו באפלה לא נשמעה. ואף לא פעימות ליבו החזקות שהתגברו מפחד. מונל חיכה, חיכה, הוא ידוע כאחד עם סבלנות. אך סבלנותו החלה לפקוע ופחדו רק גבר. מונל פתח את דלתו אט אט, סנטימטר כל 10 שניות, עד שיכל לצאת. כשיצא זחל 60\60 על האדמה הקרה {לחטול-רחוב, אתה המקור להרבה רעיונות כאן חחח
} ופתאום חש משחו גס ומחוספס על גבו... ________________________________________________________ לא להרוג את הדמות שלי! תודה! ויתכן ואעלם לשבוע שבועיים ואף שלוש כי אני טסה לחול ואני אהייה דיי עסוקה אבל אני אשחק את דמותי ואנא אל תגנבו לי אותה! תודה!

אודין

New member
אני לא משחקת את הדמויות האלו!

כל אחד יכול לקחת אותן מתי שיירצה. כמה הערות עליהן: נדיאל אוהב מאוד בעלי חיים וארד לא אוהב מים ושחייה. זהו - שחקו אותן. הדמות שלי תצטרף מאוחר יותר.

Shmulikrazyy

New member
מונל שמע הדהודי מגפיים

ולרגע זה ממש נראה כמו המארב המושלם שאליו נפל. הוא התחיל להרגיש יותר ויותר את המגע הקר על גבו ויותר ויותר הדהודי מגפיים. הוא עצם את עיניו, מבקש להבלע באדמה. כאב עז. של אש. מונל זינק ברפלקס לקצה השני של החדר וזיהה בזווית עינו מן אמבה ענקית שמתחילה לקפץ בחדר וגמד מוזר רודף אחריה עם לפיד. היה איתו עוד מישהו שניסה להכות את האמבה המוזרה עם חרב קצרה. "אל תכה בה עם זה!" זעק גניאל. מאוחר מידי. ארד הכה בג´לי בחרבו ופיצל אותו לשניים. גניאל הביט בבחור הצעיר ותהה במי הוא רוצה יותר להכות כעת. הוא בעט בבחור הצעיר כדי להוציא אותו ממעגל הקרב והמשיך להילחם. בסופו של דבר שרף את הג´לי העכור. "מאיפה הייתי צריך לדעת?" התמם הבחור לנוכח המבט של גניאל. שניהם הסתכלו על מונל, שכיוון כלפיהם את קשתו. הם סוף סוף התפנו אליו. "אף פעם אל תפתח את הדלת לג´לי עכור. גניאל {בשלב זה הביט בארד בזעם} ומוח זבוב. מי אתה?" גניאל ארד

Catty

New member
סליחה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ../images/Emo46.gif

אל תשחקו את הדמויות שלי!!!!! רק אני משחקת את מונל!!!!!

Catty

New member
רק הפעם אני אבליג! ממשיכה...

"אני?! אני מונל!" ענה הגמד לשני הבחורים "אני השוכן במערה הזו! בעצם ישנו עוד יצור בצדו השני של המערה, אך אותו לא ראיתי כבר שנים רבות. הייה בנינו קרב עקוב מדם" אמר מונל וחשף לפניהם את צלקתו האדירה שעל גבו."מה הנכם מחפשים כאן?" שאל בעוד שהוא מושיט את ידו ללחיצה.

אודין

New member
לא אני משחקת את גניאל, אבל...

רק הפעם, כדי לקדם את העלילה.
"את מטרת בואנו לכאן נוכל לגלות רק אם נדע שאתה בן ברית אמיתי", אמר גניאל ונעץ את מבטו בגמד. "בנתיים, נשמח לדעת אם יש עוד חדרים במערה הזאת." השלושה עברו דרך שער טבעי בקיר אל חדר נוסף. מולם נגלה אגם גדול, שהיה הדרך היחידה לעבור את החדר.
מל"ד: קראו את הפירוט שלי על ארד בתגובה קודמת.

Shmulikrazyy

New member
תיקון

בניתי על גניאל כגמד אבל מכיוון שהתפקיד נלקח גניאל יהיה פנתר-אדם. ארד יכול להיות קנדר, אלא אם כן יש למישהו הצעה טובה יותר. גניאל היה שחיין מצוין ולא היה יכול לעמוד עוד רגע אחד בפיתוי. הוא זינק למים ותוך זמן קצר הגיע לגדה השנייה. הוא נעמד שוב, ספוג מים והסתכל לגדה השנייה. "שכחתי! הקנדר הארור לא ישחה במים." הוא ראה את בעיניו של ארד את מה שהוא חש ותהה איזה מן קנדר מוזר הוא שיש משהו כה פשוט כמו מים שהוא חושש ממנו. ארד צעד לאחור בלי משים, לא מוריד את עיניו מהמים. עיניו של גניאל לעומת זאת ננעצו על משהו שמאחורי גבו של ארד. "ארד, קנדר ארור שכמוך! בוא ה..." ארד, שצעד לאחור עם הגב, נתקל במשהו, כמו קיר. הוא התעשת ושם לב שצל גדול מכסה את השטח שלפניו. הוא הסתובב וראה יצור שגרם לו לתהות עד ליום מותו איך הצליח זה להיכנס דרך פתח החדר. לפתע הרעיון לשחות לצד השני נראה לא רע בכלל. הוא הסתובב והחל לרוץ הכי מהר שרק היה יכול. העובדה שלא שמע אף רחש - לא קול, לא רחש צעדים, גרמה לו לחשוש יותר ויותר שהנה, חייו הולכים להגמר במוות חסר משמעות. הוא זינק למי האגם והגיע רק בזינוק לכמעט חצי מרוחב האגם. עד מהרה הגיע לצד השני, כשהוא נוטף מים ומתנשף, נעמד והסתכל במבט חסר אונים בגמד. "זה החבר שסיפרת עליו? כי אם כן אז האימרה שהגמד לא בוחר את שכניו לא היתה נכונה יותר אף פעם..."

זאת אודין שתקועה במשתמש אחר...

לא קנדר. ממש לא קנדר - זה הורס הכול... או נער אדם או משהו אחר, אבל לא קנדר! פליז?

Shmulikrazyy

New member
מה לא מובן?!

קודם כל ארד יכול להיות מצידי איש מערות, אני פשוט צריך להתייחס אליו איכשהו. עכשיו קאטי, מה לא מובן? כל הדמויות עברו לצד השני של האגם. הייתי צריך גם להעביר את ארד איכשהו אז עשיתי את זה ע"י כך שיצרתי משהו מפחיד שיבטל את הפחד מהמים ואפשר להמשיך בהרפתקאה שמחים וטובי לב. אפשר לחשוב על מפלצת מקורית שתחזור לקחת חלק בהרפתקאה מאוחר יותר (משהו בסגנון הדרקונית בשרק למי שראה...) אז מה עכשיו?

ayana

New member
אוקי.....

דוקא יש לי רעיון ליצורון הזה :) ------------------------------------------ המים פיעפעו עד שמערבולת גדולה נוצרה באגם... ראש ענקי של דרקון לבן עלה מן המים הוא הביט ב3 היצורים הקטנים שעמדו מולו דרך עיניים אדומות ומפחידות, נוהם קלות כמחכה להסבר ---------------------------- אני תמה על דרקונים לבנים

Catty

New member
מונל נבהל

וכיוון קשת וחץ לעבר הדרקון הלבן. כל תנועה של איום שלו תהווה למונל סיבה לירות בו.

ayana

New member
עיניים מצומצמות..........

הודרקון הביט בקשת בספק זילזול ספק תהיה. הוא החליט להתעלם והפנה את עיניו לגניאל, הוא הביט בו בעיניין רב.

Shmulikrazyy

New member
כן... ובכן....

"היה מאוד נחמד להכיר" אומר גניאל ובועט בארד החוצה, בפתח היציאה מהחדר המוזר. הוא יוצא בעקבותיו. "נו?" הוא שואל את מונל. "אנחנו אמנם רטובים אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך במה שהתחלנו. אחריך."

Catty

New member
"רגע רגע רגע?!"

צעק מונל. "מי אתה בכלל?! מה אתה מחפש כאן במערתי הצנועה?!"

bruinen

New member
מל"ד-מספר שאלות לאודין

"יש לי בסיס התקדמות לדמויות ועוד כמה דמויות שמצטרפות " איזה דמויות? אולי תוכלי להסביר קצת על טיבם של הדמויות שלך לא בדיוק הבנתי מה הם?

אודין

New member
כמו שאמרתי, הדמויות לא שלי

מי שיחליט לשחק אותן יספר עליהן יותר. אני רק אגיד שנדיאל אוהב מאוד בעלי חיים ושארד לא אוהב מים ושחייה. הגזעים שלהם לא קבועים - לא דווקא בני אדם.

sire

New member
גניאל נדיאל?

לא הבנתי זה גניאל או נדיאל? ואולי הוא יהיה סייר?

למעלה