FreeForm חדש - "המערה"
גניאל הלך לאט, מנסה לא לגרום אף לרחש. מגפיו הכבדות לא צייתו לו, וכל חריקה הדהדה ברחבי המערה. גניאל לא רצה לגרום להדים. הוא סרק את האזור וייצא החוצה. ארד חיכה לו בחוסר סבלנות, כצפוי מנער מתבגר - בעיקר נער כמו ארד. "מצאת משהו מעניין?", שאל הנער בחיוך ערמומי. "לא", ענה גניאל בטון משתיק. "ועדיף כך. נוכל למצוא בפנים רמזים למה שאנחנו מחפשים." ארד חייך שוב. "וודאי שנוכל. הקשקושים שתמצא יוכלו ממש לעזור לנו במה ש..." רעשים נשמעו מאחור. ארד וגניאל הזדחלו למערה וסגרו את הדרך מאחור.
כמה חוקים שיימנעו בלגנים:
כל אחד יכול לשלוט על דמות אחת בלבד, אלא עם כן בעל דמות פורש.
מי שמצרף דמות חדשה לסיפור, כדאי שיכתוב אם מותר לדמויות אחרות להרוג אותה או לו ואולי קצת פירוט ממנה.
אני מבקשת - על תזיזו את הסיפור מהר מדי. משחק פרי פורם זה לא רק התרחשויות.
פרי פורם זה כן גם תיאורים ושיחות.
כמו בכל משחק מסוג זה גם כאן לא יהיה שה"ם - כמעט. יש לי בסיס התקדמות לדמויות ועוד כמה דמויות שמצטרפות (שום דבר לא קבוע - נראה אם זה יתאים), אז אני היחידה שיכולה להוסיף "מקרים"- רעש רקע, מראה שנגלה מולם וכולי.
אם מישהי (או מישהו) מוסיפה דמות ולא משחקת איתה\מציינת שהיא תשחק איתה, כל אחד יכול להשתמש בדמות.
לכולנו
אודין
גניאל הלך לאט, מנסה לא לגרום אף לרחש. מגפיו הכבדות לא צייתו לו, וכל חריקה הדהדה ברחבי המערה. גניאל לא רצה לגרום להדים. הוא סרק את האזור וייצא החוצה. ארד חיכה לו בחוסר סבלנות, כצפוי מנער מתבגר - בעיקר נער כמו ארד. "מצאת משהו מעניין?", שאל הנער בחיוך ערמומי. "לא", ענה גניאל בטון משתיק. "ועדיף כך. נוכל למצוא בפנים רמזים למה שאנחנו מחפשים." ארד חייך שוב. "וודאי שנוכל. הקשקושים שתמצא יוכלו ממש לעזור לנו במה ש..." רעשים נשמעו מאחור. ארד וגניאל הזדחלו למערה וסגרו את הדרך מאחור.