FREE AT LAST

חולוני

New member
כי בכית לקב"ן?

הייתי אצל הקב"ן לא פעם - אני יודע כמה קל לצאת מהצבא. גם לי הציעו לצאת וסירבתי.

חולוני

New member
אני לא אוהב את המערכת

למרות שעם הפז"מ למדתי להסתדר איתה. בוא נגיד שאם היית מתגייס, ואחרי זמן כלשהוא, נגיד חודש-חודשיים, היית רואה שאתה לא מסתדר עם המערכת, שאתה נכנס לדיכאון עמוק ושאתה מפתח נטיות אובדניות ככה שאין לך ברירה אלא לצאת ב-21 נפשי. הייתי אומר - סבבה, שיהיו לך חיים יפים. אבל מה - אתה אפילו לא נתת צ'אנס וזה מה שמפריע לי. ועם כל הכבוד לזה שהיית בדיכאון לפני הגיוס, איך זה קשור לצבא בדיוק? לך תדע, אולי דווקא הצבא היה עוזר לך להתגבר על הדכאון הזה. אולי היית מכיר חברים חדשים בצבא שהיה כיף לך איתם, אולי היית נופל למקום טוב שבו היית עושה עבודה מעניינת ומקבל יחס טוב. אבל כאמור, אתה לא נתת לזה צ'אנס ואתה כבר לעולם לא תדע את זה. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה בעתיד. מקווה שתתבגר ותסתדר בחיים.

Psycho BuZZ

New member
ואולי הייתי מתאבד.

נכון, זה היה משרת את האינטרסים שלכם, אבל עדיין...
מבחינתי עשיתי החלטה בוגרת מספיק, ואם ידעת מה היתה הגישה שלי והסיבות לכך, היית יכול לטעון משהו כזה. אם אתה חושב שלהתגייס זה בוגר ואחרת זה לא, זה כבר דיון אחר. יש לי תכניות מעכשיו ועד לשנה הבאה כשאלך כנראה לעשות שירות לאומי (לא בשביל לשרת את המערכת, מסיבות אישיות), לפחות כך אני מתכנן שזה יקרה.

חולוני

New member
טוב, שיהיה בהצלחה

לדעתי בכל מקרה היית צריך לתת צ'אנס. זה לא היה מזיק, היה נותן לך נסיון לחיים.

Psycho BuZZ

New member
הייתי צריך לתת צ'אנס

אם לא הייתי יודע על מה אני הולך ומה אני עושה. לשמחתי, אני סגור עם עצמי.

dod drakon

New member
עזוב את הזינוי מוח שלך על המערכת

ולך תשמע פארל. יש שיט חדש : DJ_Drama_And_Pharrell-In_My_Mind_(The_Prequel)-(Bootleg)-2006 . Pharrell - The Prequal 0:51 2. Pharrell - When Skateboard Came 4:10 3. Pharrell - Music For The Gangstas (Ft. T.I. 4:26 And Young Dro) 4. Pharrell - Fortified 1:32 5. Pharrell - This Is The Life (Ft. Famlay) 2:25 6. Pharrell - Gangsta Grillz 2:39 7. Pharrell - It Was A Great Day 2:53 8. Pharrell - Models In The Hood 1:09 9. Pharrell - Liquid Swords 3:04 10. Pharrell - Sound Boy 2:56 11. Pharrell - Paid In Full Ft. AB Liva 2:26 12. Pharrell - Come Go Wit Me Ft. The Clipse 4:08 13. Pharrell - Startrak Movement 0:41 14. Famlay - Scrung Out 2:51 15. Pharrell - Renagotiations 1:38 16. Pharrell - The Message 1:35 17. Pharrell - High Rollers 3:35 18. Pharrell - Word To The Motherland 3:09 19. Pharrell - Prequel Outro 1:24 20. Pharrell - Reminisce 2:43 21. Pharrell - Lavish Ft. Twista 3:27 כאן. holla

חולוני

New member
וואלה, תודה

אני אבדוק את זה. :) ותגיד, יש מצב שתשיג לי שיר חדש עם פארל: Paul Oakenfold feat Pharrell - Sex N Money

Psycho BuZZ

New member
אז תהיה אזרח טוב ותקשה עליי.

אתה תעשה שירות לאומי נפלא, הרי אתה מטיף ללכת עד הסוף| עם העקרונות שלך.

Silly A

New member
כשאני לא הולך עם העקרונות שלי...

אני משתדל להצניע את זה, או לפחות לא להתגאות בכך. ו... אל תדאג לי חמוד :).

Psycho BuZZ

New member
אולי אני באמת חולה נפש

כי אני שומע קולות שלוחשים "צביעות... צביעות...".

Silly A

New member
אתה לא חולה נפש.

זה פשוט מעודף זמן פנוי ושקט עם עצמך, מתחילים לשמוע דברים. בצבא זה לא קורה.

Psycho BuZZ

New member
וואו. עכשיו באמת הגזמת.

שב בפינה ותחשוב על מה שעשית. איך אני אוהב את זה שכולם פתאום אזרחים למופת שרק רוצים לתרום לממשלה האהובה עליהם. יפי נפש.

Silly A

New member
אני יפה נפש, ואתה פחדן.

לעמוד על שלך זה להגיד לצבא את מה שאתה חושב בפנים ולשבת על זה בכלא, זה מחיר שאם היית מוכן לשלם בשביל העקרונות שלך, הייתי עדיין לא מסכים איתך אידאולוגית, אבל מכבד את מעשייך. במקום זה שיקרת וברחת, ועוד רצת לספר לחבר'ה. יו גו גירל.

למעלה