FREE AT LAST

Psycho BuZZ

New member
ליון לא היתה מסוגלת להתמודד

נגד הגדולה של מילאן. כשמילאן משחקת בסאן סירו וחייבת שער בדקות האחרונות, היא משיגה שניים. זוכרים את מה שקרה לאייאקס ב-02-03?
עזבו את הבכי בצד, כולם יודעים שליון לא יותר טובה נגד מילאן, גם כשהיא יותר טובה
.

Psycho BuZZ

New member
אה, איך שכחתי להזכיר

את ההפסד של אינטר?! מוהאהאהאהאהאהאהא! הקבוצה הכי מגעילה בתולדות הכדורגל (אחרי ריאל, כמובן).

Y.L.N

New member
מזל טוב!

בארסה מילאן יכול להיות מעניין בחצי...

Funky Giraffe

New member
עזוב שטויות

אם זה היה תלוי בי הייתי נותן את התואר לויאריאל ואני שרוף של מילאן

Psycho BuZZ

New member
הוא חעעעמוד, אבל עגלה.

אני עוד זוכר לו את הרכישה במנג'ר של עשרות מיליונים ובתמורה קיבלתי שחקן שבקושי זז
. יודעים מה? אולי לא סתם שחררו אותי...

DJ$upreme

New member
../images/Emo1.gif

מצד אחד אני מניח שכולם הרוויחו מצד שני, פשוט דוחה לשמוע כמה קל להשתמט מצה"ל

Psycho BuZZ

New member
למה אתה חושב שזה היה קל?

you don't know shit, אבל אותי דוחים דברים הרבה יותר גרועים מהקשיים שמציבים בפני מי שרוצה לצאת.

לא הבנתי

אני לא מכירה אותך ולא את הרקע שלך, אבל אם אתה טוען שיצאת כי יש לך בעית נפש אז זה ממש גרו-ע ודוחה בעיני.... לי יש מחלת נפש עם קבלות, אמיתית, עם אישפוזים. ושירתתי כמו גדולה בצבא שנה ותשע לא בהתנדבות אלא רגיל. מחלת נפש "מדומה" או סתם חלשלושיות כדי לא לשרת בצבא היא הדבר הכי מגעיל בעיני. איבדת כל הקרדיט אצלי לפחות.. מצטערת..

Psycho BuZZ

New member
here it comes

בניגוד אלייך, אני לא שופט אותך לפי הבחירות שאת עושה בחיים ומה שאת מאמינה בו, מיוחד כשזה מגיע לנושא כמו שירות בצה"ל. אבל אני רואה שכבר ביצעת את השיפוט המהיר שלך, כך שאין פה טעם לדבר על זה, שיהיה לך ולכל מי שחושב כמוך בכיף.

Bss

New member
כמובן אתה הכי מסכן שלא יכול

לשרת. חבל שהלכת לבכות לקב"ן,אולי היו קצת מחנכים אותך בצה"ל. הקיצר משתמט מעפן,נתראה מתי שלא תהיה זכאי למשכנתא.

DJ$upreme

New member
קודם כל, בחרת לשתף אותנו

בדיעות שלך בנושא ובחוויות שלך מהגיוס והשחרור, אז אל תבכה עכשיו כמו ילדה. דבר שני, השירות בצה"ל הוא לא בחירה הוא חובה אזרחית, אולי פספסת את הקטע הזה בחוק שירות בטחון, מומלץ לקרוא.

למעלה