Free Agency - חדשות

laufgas

New member
Free Agency - חדשות

וואו, הכל היה בסדר לפני שזזתי לעבודה. הרגע חזרתי. בראיין דוקינס עבר לדנבר. ליטו שפרד עבר לג'טס תמורת 2 בחירות דראפט. LJ סמית' הטייט אנד עבר לפלקונס. פשוט לא מאמין. כישלון עצום של ה-FO. לפחות בשניים מתוך שלושת ההעברות. אין לי מילים.

benk22

New member
עוד...

מאט קסאל ומייק ורייבל עברו מהפטריוטס לצ'יפס תמורת הבחירה השלישית בסיבוב השני. "...And the home, of the..................CHIEFS"

laufgas

New member
דן אורלובסקי עבר ליוסטון, וטיג'יי הושמנזדזה

יודיע הלילה איפה הוא ישחק בעונה הבאה.

meirhala

New member
קרול.. אולי לך ולאורי תהייה נקודה של אור השנה

אבל במחשבה שניה.. אלה עדיין הצ'יפס..

RoyBehar

New member
בליצי'ט המחלה המדבקת...

איכשהו, אתה מביא אסיסטנט שלו להיות מאמן ראשי ופתאום יש לך בלאגן בקבוצה.. ג'וש מקדניאלס פתח את התקופה שלו בדנבר על הרגל הכי שמאלית שאפשר.. אני מאשים אותו, אבל גם קצת את בליצ'ק בכל הסיפור הזה עם קטלר. למי שלא מעודכן בסיפור - מסתבר שלפני שקאסל חתם בקנזס סיטי היו שיחות עם דנבר על להביא אותו למייל היי. השיחות נגמרו יום אחרי שהברונקוס הביאו את ג'באר גפני ואת פקסטון מניו אינגלנד. מישהו הדליף את כל הסיפור לעיתונות, קאטלר נעלב שרצו להחליף אותו (אפילו היו דיבורים עם מינסוטה, מאחורי הגב שלו) ועכשיו יש משבר QB בדנבר. עכשיו ברור שהאשם העיקרי הוא McD שניסה להביא איתו את קאסל (שאני בכלל לא בטוח שהוא QB יותר טוב מקאטלר) אבל הצחנה שעולה מהסיפור הזה מרגישה לי כאילו היא קשורה לבליצ'ק דבר ראשון, ניו אינגלנד קיבלה עיסקה הרבה פחות טובה מקנזס סיטי מאשר מה שהייתה מקבלת בטרייד המשלוש עם דנבר וטמפה, דבר שני לאף אחד לא היה אינטרס להדליף את הסיפור הזה, אלא אם כן בליצ'ק בעניין של להכניס לעוזר לשעבר שלו שגונב לו שחקנים.. בקיצור, אחרי 15 שנה של שקט מקדניאלס זיעזע את המערכת בדנבר במה שמרגיש לי לחלוטין כמו התנהלות כושלת ולא תקינה אה-לה ספיי גייט. בקיצור, צרות בדנבר וקשה לי להתעלם מהצל של בליצ'ק שמרחף מעל כל הסיפור הזה ומעל ההחלטות התמוהות של המאמן החדש, אני מקווה שמקדניאלס ידע איך להוציא את עצמו מהמצב הזה,כי אם קאטלר הולך, אני בטוח שמייק שאנהן ישב לו בבית ויצחק כל הדרך לבנק בעונה הבאה כשהברונקוס יחזרו לעידן ה'QB- חדש-כל- שנה- וחצי' שהיה בין אלוויי לקאטלר. טוב, אני הולך להתחיל לטקבטק באתר של הדנבר פוסט ובפורומים של הברונקוס, אם קאטלר הולך - לשרוף ת'מועדון!

JayneCobb

New member
אין מילה אחרת לתאר את זה חוץ מאשר

חארקירי... לא להאמין, ביום אחד פשוט רצחו את הקבוצה. עכשיו זה כבר לא ממש משנה אם מק'לוזר ישאר או לא... גם אם כן, לא יהיה לו עם מי לשחק

laufgas

New member
לא הייתי ממהר להכריז על פשיטת רגל

צריך לראות מי יתווסף לקבוצה בזמן הקרוב. אני כן יכול להבין שליטו שפרד עבר לג'טס בשביל 2 בחירות דראפט, וזה אומר שסביר להניח שבונים יותר על הדראפט מאשר על ה-FA, אבל נחיה ונראה.

omrili77

New member
למי שלא מכיר, דף ה-Free Agency ב-NFL.com

נמצא כאן. ניתן לצמצם לפי קבוצות, אז תבחרו את הקבוצה שלכם ותוכלו לראות מי עזב, מי הצטרף, ולגבי מי עדיין אין חדשות.

DAnalyst

New member
חדשות ועידכונים

מציע לכם לבדוק את draftking.com, יש שם מישהו שמחובר בוריד לחרושת השמועות ולכל מה שזז ב-FA. לא על הכל הוא כותב, אבל עומק הידע שיש לו מרשים. ונצרף להודעה ידיעה שבה נתקלתי שם לפני יומיים ששווה איזכור - Cutler asked for a trade shortly after Broncos QB coach Jeremy Bates left the team to take a job at USC תנחומי לאוהדי דנבר, זו קבוצה שזזה כרגע בכיוון ההפוך ממה שקיוו לו.

steeple

New member
עדכון נוסף

שני הליין באקרים של אטלנטה, קית' ברוקינג ומייקל בולי, עברו.... ברוקינג לדאלאס ובולי לענקים.... דווקא השניים שממש אהבתי

WickedZebra

New member
מי היה מאמין, כנראה שבספורט המודרני כבר אין

דבר כזה שנקרא שחקני בית... הכל אך ורק עניין של כסף. ואני מדבר על דוקינס, כמובן.

למעלה