בליצי'ט המחלה המדבקת...
איכשהו, אתה מביא אסיסטנט שלו להיות מאמן ראשי ופתאום יש לך בלאגן בקבוצה.. ג'וש מקדניאלס פתח את התקופה שלו בדנבר על הרגל הכי שמאלית שאפשר.. אני מאשים אותו, אבל גם קצת את בליצ'ק בכל הסיפור הזה עם קטלר. למי שלא מעודכן בסיפור - מסתבר שלפני שקאסל חתם בקנזס סיטי היו שיחות עם דנבר על להביא אותו למייל היי. השיחות נגמרו יום אחרי שהברונקוס הביאו את ג'באר גפני ואת פקסטון מניו אינגלנד. מישהו הדליף את כל הסיפור לעיתונות, קאטלר נעלב שרצו להחליף אותו (אפילו היו דיבורים עם מינסוטה, מאחורי הגב שלו) ועכשיו יש משבר QB בדנבר. עכשיו ברור שהאשם העיקרי הוא McD שניסה להביא איתו את קאסל (שאני בכלל לא בטוח שהוא QB יותר טוב מקאטלר) אבל הצחנה שעולה מהסיפור הזה מרגישה לי כאילו היא קשורה לבליצ'ק דבר ראשון, ניו אינגלנד קיבלה עיסקה הרבה פחות טובה מקנזס סיטי מאשר מה שהייתה מקבלת בטרייד המשלוש עם דנבר וטמפה, דבר שני לאף אחד לא היה אינטרס להדליף את הסיפור הזה, אלא אם כן בליצ'ק בעניין של להכניס לעוזר לשעבר שלו שגונב לו שחקנים.. בקיצור, אחרי 15 שנה של שקט מקדניאלס זיעזע את המערכת בדנבר במה שמרגיש לי לחלוטין כמו התנהלות כושלת ולא תקינה אה-לה ספיי גייט. בקיצור, צרות בדנבר וקשה לי להתעלם מהצל של בליצ'ק שמרחף מעל כל הסיפור הזה ומעל ההחלטות התמוהות של המאמן החדש, אני מקווה שמקדניאלס ידע איך להוציא את עצמו מהמצב הזה,כי אם קאטלר הולך, אני בטוח שמייק שאנהן ישב לו בבית ויצחק כל הדרך לבנק בעונה הבאה כשהברונקוס יחזרו לעידן ה'QB- חדש-כל- שנה- וחצי' שהיה בין אלוויי לקאטלר. טוב, אני הולך להתחיל לטקבטק באתר של הדנבר פוסט ובפורומים של הברונקוס, אם קאטלר הולך - לשרוף ת'מועדון!