FOX

M a r y J a n e

New member
FOX

היום ראיתי בפעם הראשונה את הקטלוג של פוקס מן שבו יהודה לוי מופיע את האמת הוא יצא ממש פ33ה :)

1טופיפי

New member
הקטלוג יצא?!?!

יוווווווווווו
את מתכוונת לתמונות שיש במעריב לנוער או שהקטלוג יצא לרשתות כבר?! יווווו יהודה מופיע במעריב לנוער בתמונות כאלה מהממותתתתתתתתתתת!!!!
הוא פשוט מושלם שםםםםםםםםםםםםםם!!!! אתם חייבים לראות את זההההה.......!

1טופיפי

New member
אין לי סורק :(

אני מחפשת את זה באתרים... מקווה שאני אמצא :/ אם למישהו יש סורק ואת העיתון אז בבקשה שיסרוק..

אתי בת 15

New member
ייייייייאאאאאאאאאאאלללללללללללההההה

אאאאאאאאיייייייייייייזזזזזזזזזזזזזההההההההההההההה כככככככככככככככוווווווווווווסססססססססססססווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןן אמאל'ה אין חתיך!!!!!!!!!! איזה כוסון!!!!!!! אני עומדת להתעלף!!!!!!!!

MocA VaniL

New member
יש לי את הקטלוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

ואת מעריב לנוער!! ואין מילים בפי!!הקטלוג זאת ההוכחה שיש אלוהים כי רק הטבע לבדו לא יכול לעשות כזה יצור מושלםםםםםםםםםםםםםם איזה מלאךךךךךךךך מדהיםםםםםם כוסוןןןןןןן מושלםםםםםםםםםםםםםםםם איזה ריבועים אני מתההההההההההההההההההההההההההה ועוד הוכחה:שיש לו את התחת הכי הורס בארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ איזה גוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ררררררייייייייייבבבבבוווווווועעעעעעיייייםםםםםםםםםם ואיזה חיוכים הוא דפק שםםםםםםםםםםםםםם ואיזה פרצופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מוווווווווושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

עדי18

New member
חברה שלי השיגה לי את הקטלוג!!!

מסניף בקניון באר שבע....חחחחח

1טופיפי

New member
יוווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה תמונות יש לו בקטלוגגגגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!! יאאאאאאאאאא איזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! איזה גוווווווווףףףףףףף
הוא כל כך חתיייייייייך!!!! כמה יופייייייייייי

SofyTofy

New member
ספיישל יהודה בFOX - כל התמונות../images/Emo70.gif

סרקתי לכם את כל התמונות מהקטלוג שלקחתי היום מהחנות FOX בקניון חיפה (הנשמה שלי זה הפורום הזה
, אני תמיד מוכנה לעשות הכל- וכן, יש לי חיים...
). תהנו

SofyTofy

New member
תמונה 4

נו איך בינתיים? זאת התמונה האהובה עליי מכל הקטלוג.. בואו נעשה תחרות קטנה.... איזו תמונה מבין הקטלוג מוצאת חן בעיניכם הכי הרבה (שימו לב, הכותרות של כל ההודעות שלי מציינות את מספר התמונה)...

למעלה