FOX

SofyTofy

New member
תמונה 25

זו תמונה יפהפייה

SofyTofy

New member
זהו זה../images/Emo70.gif מהי התמונה היפה ביותר../images/Emo35.gif

רשמו לפי מספר (זה כמו סקר כזה).

אתי בת 15

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אימל'ה אני עומדת להתעלףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!! איזה גוף הוא פיתח אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזה איזה כככככככככוווווווססססססססססוווווווווןןןןןןןןןן...1!!!! ואני מזה מצטערת אבל אני לא יכולה לבחור כי כול התמונות פפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצווווווווווווווותתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

pompii

New member
wow!תמונות פ33ות!

אני הכי אהבתי את תמונות 11, 19 ו22 הן הכי יפות אבל כולן אחוש מדהימות! נראה לי טחנון אותו בחדר כושר הרבה מאוד זמן והושיבו אותו ליד מנורת שיזוף 10 שעות אבל- התוצאות יפהפיות!

דיי אתן רוצות להרוג אותי

אלוהים איזה כוסוןןןןןןןןןןןןןןןן הוא! מה זה מאיפה הוא הביא את הגוף הזה! וגם אני לא יכולה לבחור!!! אני מתעלפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!

הילה ט

New member
אמאאאאאאאאאאאאא

איך אפשר לבחור בכלל?!?!?!
איזה גוף!!!!
יש לי רק מילה אחת: מושלם!

actress

New member
SofyTofy שמעת על המושג שרשור!!!

יווו חשבתי שנגמלנו מזה איזה קריזה!

silver girl

New member
../images/Emo23.gifאיזה תמונות שוות!!!../images/Emo23.gif

או מייי גאדדדדדדדדדדדדדדדדד איזה תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ירדן תודה.... תמונות מעלפות.. וכולם יפות!!!!

MocA VaniL

New member
די יהודה דיייי

יהודה די להיות כ"כ כוסון ומושלם!!! אלוהיםםםםםםםםםםםםםם הוא כ"כ חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך די די די די די זה לא פייר!!!!! שאני אבין מה אפרת עשתה בשביל להשיג אותו גמני אעשה את זה!!!!! למה לה מגיע ולי לא???
גמני רוצה כזהההההההההההההההההההה די הוא מווווווווווווווווווווווווווווווושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא פייר!!!!:(:(:(:( בקיצר הוא מדהים בכל התמונות!!! לא אהבתי את התמונות עם המים
אבל דיייייייי הוא מווווווווווווווווווווווווווווווושלם!!!!!

M a r y J a n e

New member
יהודה בפוסטר ענק בפוקס!

היום הייתי שוב פעם בפוקס כמובן שלקחתי עוד קטלוגים אבל חוץ מזה בחנות היה פוסטר ענק של יהודה שפשוט היה לי בא להוריד ולקחת אותו ודרך אגב התמונה היתה שיהודה שוכב כזה ורשום בצד The Brave Soldier ככה זה רשום בקטלוג בפוסטר אני לא חושבת שהיה רשום

למעלה