forever no more

מיס קיי

New member
forever no more

i wish i could ignore but this pain keep's nocking on my heart door it wont go away see i dont want it to stay i forget every thing in dark refuse to go back crying late at night dont want to sound so wack but love has done me bad...

sh53

New member
כשנפגעים מאהבה.... ../images/Emo10.gif

אם עוזר לך לבכות והדמעות זו דרך להוציא את הכאב החוצה, אז אל תלחמי בזה, תני לדמעותייך לשטוף אותך, תני לכאב לצאת החוצה ואל תלחמי בזה. מכירה מה זה כשאהבה שורפת את הלב, כשאהבה עוזבת אותנו ומשאירה עקבות של אדמה חרוכה. אנו כאן איתך תמיד מתוקה

tomalaga

New member
אוווווווווווווווווווווו אני יעשה

מה שאמרת למרות שזה לא היה אליי! איזה סבל!!!!!!! אני ממש מרגיש כאילו נשרף לי הלב!!!
היא הייתה כל כך יפה היום שראיתי אותה! ממש זוהרת!

sh53

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

לא צריך להלחם בדמעות, אם הן צריכות לרדת וזה עוזר לנו ומקל עלינו, אז למה להלחם בזה? אם בא לנו לשמוע מוסיקה עצובה כי זה עוזר לנו, אז לשמוע מוסיקה עצובה. לעשות כל מה שעוזר לנו כדי לצאת מזה, נכון שזה לוקח המון המון המון המון זמן, אבל אין מה לעשות, כשהלב נשבר לרסיסים קשה לתקן אותו שיחזור להיות אותו דבר כמו קודם שלם ויפה, אבל צריך וחשוב לזכור שזה בהחלט אפשרי

sh53

New member
לא אפשרי מאיזו בחינה?

לתת לדמעות לרדת ולשטוף את הפנים? לתת לכאב לצאת החוצה? בהחלט אפשרי. שהכאב יעבור? הוא לא יעבור מחר או מחרתיים, כי זה לא כמו כאב של פצע חיצוני בגוף. זה כאב של פצע שהשאירה אהבה, פצע פנימי, פצע בלב, פצע בתוך מקום עמוק בגוף, ממש בפנים בפנים, זה פצע שלא מחלים מהר, פצע שלוקח לו המון זמן להגליד ולהרפא - אבל זה אפשרי ואני מדברת מנסיון וגם קראתי ושמעתי מאחרים שגם אצליהם זה הגליד לאט, אז אל תמהר לאף מקום כי הפצע הזה לא נרפא ביום אחד או יומיים אלא לוקח לו המון זמן להרפא.

tomalaga

New member
לא נראה לי שזה יעבור!

וגם אם כן אז זה יהיה עוד שנה שנתיים...

sh53

New member
אתה מאוד מדאיג אותי

ומאוד איכפת לי ממך. מה דעתך להעזר בעוד גורמים? אולי גורמים עם יותר כלים שלמדו מקצוע שקשור לנפש האדם? אולי סהר (יש לסהר צ'אט בשעות האלה בדיוק 9-12 בלילה ואפשר להעזר בו), ערן או שחר? כדאי לנסות, אולי לדבר, לשוחח איתם, לשפוך את הלב, אולי יש להם כלים שלא חשבתי עליהם?

tomalaga

New member
אהה חחחחחחח על תגזימי!!!

חחחחחח תודה על הדאגה! אבל אני סתם בדיכאון עמוק עמוק...

sh53

New member
../images/Emo13.gif

לפחות העליתי חיוך על פניך
שמחה שכתבתי את מה שכתבתי, גם אם התכוונתי ברצינות, אם זה הצחיק אותך - אז מה טוב. עדיין אני דואגת. יש יום שסתם מרגישים מבואסים, יש יום שסתם לא היה מוצלח לנו ויש יום שקמנו על צד שמאל - אבל דיכאון עמוק זה לא יום ולא יומיים, כשלא רוצים לצאת מזה ולא רוצים לעזור לעצמנו, אולי הגיע הזמן לפנות לעזרת אחרים ולא לחכות עד שנרגיש עוד יותר גרוע (למרות שעכשיו אתה בטח חושב איך אפשר להיות יותר גרוע? איך אני יכול להרגיש כבר יותר גרוע?).

tomalaga

New member
תראי, הלב שלי נשבר! התנפץ! התפוצץ!

אם היה אפשר לראות את "הלב שבור" לא היית רואה אותו בגלל שהכל מלא רסיסים קטנים קטנים! ובגלל זה אני מדוכא כי זאת ילדה שאהבתי!!!!!! כמו שאף פעם לא אהבתי! וזה כואב! אבל לא נראה לי שאני צריך ללכת לטיפול חחח

sh53

New member
../images/Emo123.gif

אתה מוכן להפסיק לחייך ולצחוק? הלווווו
הלב שלך שבור ומנותץ לרסיסים. לא לצחוק, שמעת? תזהר ממני. אוי לך אם תצחק אפילו עוד פעם אחת...
סתם... יפה לך החיוך הזה
ואיך החיוך שלי?

למעלה