אופס שכחתי להחליף ניקניים
D Dracos Love New member 6/4/02 #17 אופס שכחתי להחליף ניקניים ../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif
צ צו צאנג New member 6/4/02 #19 הנה בובה שעשיתי!!!!! היא לובשת מעין בגד ים, ואני יודעת שאין הצללה, פשוט עשיתי אותה מזמן ואין לי כוח לשנות אותה! דליה
הנה בובה שעשיתי!!!!! היא לובשת מעין בגד ים, ואני יודעת שאין הצללה, פשוט עשיתי אותה מזמן ואין לי כוח לשנות אותה! דליה
צ צו צאנג New member 6/4/02 #21 והנה ה-5, אני יודעת שהשיער שלה לא משהו, כי התחלתי אותו ואז הלכתי, ואחרי זה לא הצלחתי למצוא את הצבעים הנכונים..... אבל תראו את הבגדים!!! עשיתי להם הצללה, ואני חושבת שיצא די טוב, מה אתן אומרות? דליה!
והנה ה-5, אני יודעת שהשיער שלה לא משהו, כי התחלתי אותו ואז הלכתי, ואחרי זה לא הצלחתי למצוא את הצבעים הנכונים..... אבל תראו את הבגדים!!! עשיתי להם הצללה, ואני חושבת שיצא די טוב, מה אתן אומרות? דליה!
צ צו צאנג New member 6/4/02 #22 וה-6 היא לא יפה במיוחד, אבל זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בביס הזה אז לא לקטול!!! השיער שלה לא משהו, אבל אני דיי אוהבת את החולצה!!! והיא מחזיקה גלידה!!! אני מקווה שתאהבו, דליה!
וה-6 היא לא יפה במיוחד, אבל זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בביס הזה אז לא לקטול!!! השיער שלה לא משהו, אבל אני דיי אוהבת את החולצה!!! והיא מחזיקה גלידה!!! אני מקווה שתאהבו, דליה!
צ צו צאנג New member 6/4/02 #26 לאיזה בובה התכוונת? ולבובה 4 חסרות השפתים, ואם משהו רוצה לתקן, לשפר בשמחה!!!
M Mooa-Numi New member 6/4/02 #31 כן גם אני קיבלתי את זה... וגם את של פוקס ושל קסטרו... אבל אני לא מוצאת כלום.... -העז הקדושה-
D Dracos Love New member 6/4/02 #32 יצירתי האחרונה ביותר ../images/Emo108.gif רון הארי והרמיוני! עכשיו תשמעו שיר שכתבתי: הבייסים של אמוקיס בנים הם מגעילים ומבחילים, לכן נאלצתי להשתמש, בביסים של בנות, אל תחשבו שאני טיפש(ה)!
יצירתי האחרונה ביותר ../images/Emo108.gif רון הארי והרמיוני! עכשיו תשמעו שיר שכתבתי: הבייסים של אמוקיס בנים הם מגעילים ומבחילים, לכן נאלצתי להשתמש, בביסים של בנות, אל תחשבו שאני טיפש(ה)!
ש שבלולינה New member 6/4/02 #33 עדיף אמו-קיס של בנים בתור בנים..... כי גם אם הם מגעילים ומבחילים, הם עדיפים על אמו-קיס של בנות בתור בנים. או נו
עדיף אמו-קיס של בנים בתור בנים..... כי גם אם הם מגעילים ומבחילים, הם עדיפים על אמו-קיס של בנות בתור בנים. או נו