flower kings

פשוט נשבר לי

הויכוח הזה מעמיס עלי יותר מדי עבודת הקלדה, אני לא יכול יותר. נשבר לי, אני חייב לקחת הפסקה.

jazzis

New member
טל יקירי....

הדברים שלך גם הם מניפולציה לא קטנה לדעתי. אתה מציג את הווחכוח )עם אורי במרה זה) באופן חד צדדי מאוד - רק את הפן האנטגוניסטי שלו. אבל במהלך כל ויחכוח ישנו גם הבט של העברת מידע, שהוא חשוב מאוד, אולי הכי חשוב לקיומו של הפורום. לא צריך לקחת הכל ברצינות תהומחת כל כך, להפגין סבלנות וסובלנות ובעיקר לדעת מתי להפסיק..... :) אני מכיר את אורי המון זמן ואני אומר לך שמאוד כדאי להקשיב לו, זאת כמובן מבלי לוותר על דעותיך. לפי האימר מכל מלמדי השכלתי... בברכה אדם

Rudess

New member
אדם יקירתי

לא היה בויכוח הזה שום דבר מעבר לאנטגוניזם,ולא יצא ממנו שום תועלת, כמו מרוב הויכוחים שיש פה עם ברייטמן נגד שאר העולם. אינך מכיר אותי, והאמן לי שאני לא לוקח כל דבר ברצינות תהומית, ויש לי מספיק סבלנות וסובלנות. גם אני מכיר את אורי הרבה זמן,מהפורום פה,מהדיונים והויכוחים השונים, וגם יצא לי לדבר איתו כמה פעמים בהופעות, ודעותינו בהחלט חלוקות בכל מיני נושאים מסוימים, אך זה לא אומר שלא הקשבתי לו מבלי לוותר על דעותיי. כפי שאמרתי, אני מעריך את ברייטמן על פועלו ותרומתו לקהילת הרוק המתקדם בישראל.

dimfo

New member
לדעתי האישית בלבד

האלבום הכי טוב שהם יצרו ממה ששמעתי זה Stardust We Are, ואם תאהב אותו אז תשמע את The Garden Of Dreams מתוך Flower Power.

Torrenzo

New member
חח, תודה

תראו מה זה ביקשתי המלצה לאלבומים של TFK, וקיבלתי בתמורה שלוש תגובות מתאימות לנושא, ו-ויכוח אחד ענק. תשמעו, יש לפורום הזה כישרון.......

kurush

New member
ברוך הבא לפורום!

ככה זה פה. כל פעם שיש נושא בו יש לשיר ואורי דעות חלוקות, זה מה שקורה. לא משנה אם שבוע קודם, הם אמרו דברים שונים לגמרי לגבי אותו נושא... :)

Torrenzo

New member
חח, כן, את זה הצלחתי להבין כבר

בכ"מ תודה לכל מי שנתן תשובה לעניין!

oded 19

New member
ועוד משהו.

לאחרונה קיבלתי את ההופעה החייה (דיסק כפול): meet the flower kings. הופעה ממש מוצלחת של הלהקה עם ביצועים מעולים של השירים. (למעט הסוף של סטארדסט, שאני לא חושב שאפשר לבצע אותו בצורה יותר עוצמתית מהגרסה באולפן).

למעלה