FL.Studio.v6.0.8 סאונד באמת מצויין

lo siento

New member
בהכל אחי

זה לא משהו שאפשר לפרט ככה פשוט כשפותחים אותה רואים מה זה. .siento

טוב ננצל את זה!!!../images/Emo197.gif

סתם מעניין אותי לדעת... ליינים בתוכנות אם זה של באס או ליד או כל דבר אחר אתם בונים בעצמכם? מורידם סמפל? משפרים סמפל? הסבירו!

y o b b o

New member
אסרף קפוץ אלי עם CJ אם בא לך..

ותשבו פה ונעשה איזה קטע

The Wonderboy

New member
תשובה לבגין ..והודעה ליובו ...

תשובה לבגין .... זה תלוי ברמת ידע ובנסיון של האמן .. למשל בהתחלה שהיתי יוצר, הייתי לוקח סאמפל של בייס ליין, מוכן, והייתי מלביש על טראק צלילים מוכנים, אחר כך קצת יותר התקדמתי והייתי לוקח סאמפל באס של וויב, והייתי בונה איתו בפיאנו רול את צורת הבאס שאני רוצה, כיום אני בוחר לי איזה VSTI מחפש לי את הסאונד המתאים לטעמי לבאס, או לדברים אחרים, משפץ אותו עד כמה שצריך שיתקרב כמה שיותר לרעיון ולמחשבה בראש, ואז אני בונה אותו בפיאנו רול איך שאני רוצה ... פיאנו רול - פרוטי קי אדיטור - קיובייס אותו עיקרון למי שלא מכיר .. הודעה ליובו .... אחי היקר קח בקלילות, זה שרשור תרבותי לחלוטין על ויכוח ישן נושן שלא התחיל פה, ואני גם מאמין שלא יגמר פה, אז שיהיה לך אחלה לילה ..

B o o o o M

New member
ועכשיו לתגובה שלי :

הפרוטי אחלה תוכנה... קלה נוחה... הקיובייס עוד יותר אחלה... מבחינת סאונד, אני לא יגיד שאי אפשר להוציא אותו סאונד עם הפרוטי כי זה לא נכון, אפשר רק שבפרוטי צריך להתאמץ הרבה-יותר ! בשביל להשיג סאונד נקי וחלק כמו שאפשר להשיג בקיובייס. בכל אופן מי שיודע לעבוד, יעשה סאונד טוב גם על פרוטי, גם על קיובייס.. מי שלא לעומת זאת, לא יצליח לא שם ולא שם, כך שזה בעצם לא סוגיה של התוכנה, אלא של רמת ההפקה.. לפרוטי יצא שם של חובבנים בגלל שפעם כשהיא הייתה באמת באיכות חרא היו הרבה חובבנים משתמשים בה, מרוב בהלה מהקיובייס... בכל אופן שתיהן אחלה תוכנות, לא יצא לי לנסות את החדשה כי בינתיים נוח לי עם הקיובייס בשילוב עם הפרוטי הישנה יותר (5), נוח לי יותר הPIANO ROLL מאשר הKEY EDITOR וזה עניין של נוחות בלבד אין פה בכלל קשר לסאונד... בכל אופן תרגעו , שכל אחד ייצור איפה שנוח לו... חח למי באמת איכפת?

goaguy

New member
רק תסבירי לי דבר אחד......

"מבחינת סאונד, אני לא יגיד שאי אפשר להוציא אותו סאונד עם הפרוטי כי זה לא נכון, אפשר רק שבפרוטי צריך להתאמץ הרבה-יותר ! בשביל להשיג סאונד נקי וחלק כמו שאפשר להשיג בקיובייס." עכשיו תסבירי לי איך בדיוק הסאונד שונה אים פתחתי גם בקיובייס וגם פרוטי את ה VB1 עים אותם פרמטרים , ועליהם פתחתי חבילה של EQ של WAVES וקומפרסור גם של WAVES . עכשיו מההסבר שלך בקיובייס אמור להיות סאונד יותר טוב ??? או שאני לא הבנתי פשוט. כי ממה שאני יודע אמור להיות בדיוק אותו סאונד מה שאומר ששני התוכנות דומות , ההבדל היחיד שאני שמתי לב אליהם הוא שבקיובייס עובדים עים סרגל הזמן ובפרוטי עובדים בפאטרנים.

B o o o o M

New member
אני יסביר לך מותק

אם תפתח VB1 בשניהם, ותשים אותם אפקטים, מן הסתם זה יישמע אותו הדבר. לא לזה התכוונתי. אבל לעשות את המיקס של הטראק כולו בקיובייס, אין בכלל מה להשוות לפרוטי.. הקיובייס בקטע הזה הרבה יותר מדוייקת - רואים בDB את הווליומים של כל ערוץ, ויש EQ מובנה בכל ערוץ אוטומטית.. האפקטים שלה הרבה יותר טובים משל הפרוטי לטעמי , אבל זה שוב, עניין של נוחות.. הרבה יותר פשוט להוציא סאונד סופי טוב מהקיובייס מאשר בפרוטי... זאת הייתה הכוונה .

זה לא קשור לתוכנה !!

זה קשור ליוצר עצמו. בפרוטי אפשר ליצור מוזיקה ברמה גבוהה מאוד . בקיובייס עם קצת יותר טכניקה והכרת התוכנה אפשר ליצור מוזיקה ברמה גבוהה מאוד מאוד,ועם אפשרויות עריכה שאינם קימות בפרוטי. לפרוטי החדשה יש את האחד ממנועי הסאונד הטובים ביותר , אבל זה לא אומר שבגלל זה, היצירה שניצור בפרוטי תשתפר בצורה משמעותית. הכל קשור בסופו של דבר לאוזן שלנו , זאת "התוכנה" הכי טובה.

The Wonderboy

New member
גליה אחותי ממש תגובה לעניין ../images/Emo45.gif

אבל רק לידע כללי, בגרסא האחרונה של הפרוטי יותר קל להוציא דברים טובים מהגרסאות הקודמות שלה, היא שופרה המון בהרבה פארמטרים, אין מה להשוות ל זה ממש שונה בהרבה דברים ..

X Ripper

New member
התגובה שלי

Thomas P. Heckmann-Close Encounter אחלה בחלה של טקטראנס מתוך האוסף של הלייבל סולטסייס Solstice Black Compilation 01

למעלה