FL.Studio.v6.0.8 סאונד באמת מצויין

The Wonderboy

New member
FL.Studio.v6.0.8 סאונד באמת מצויין

מנוע חזק מאוד יחסית לגרסאות הקודמות, סוף סוף הבינו שהפרוטי זה מעבר למשחק אצל הרבה אנשים .

dmt4me

New member
כשתיגע בקיובייס...

אז תבין שפרוטי זה באמת משחק ילדים..

The Wonderboy

New member
שמע אחי יותר נוחה לי פי 10000000 ..

קיובייס כאב ראש מיותר לדעת,י אני לא מאלה שעכשיו יגיד לך - "שמע אני מקצוען אני תותח אני יוצר בקיובייס" . אני מאלה שיגידו לך, אני יוצר בפרוטי לסבבה וטוב לי עם זה.
עוד עכשיו שהסאונד שלה נורמלי++ בכלל סבבה ..

y o b b o

New member
שמע הסאונד שלה לא נורמלי ++

יש הרבה דברים שחסרים.. זה אחד החיסרונות הגדולים שלה כי סאונד ממש אי אפשר לעשות.. בנוסף כל מיני חיתוכים של סאונדים וכו' גם לא ואלה רק חלק מהחיסרונות, מבחינת נוחות כל אחד בשלו...

The Wonderboy

New member
שמעת והתקנת את הגירסא האחרונה ?????

אם כן ואתה טוען ככה אז סימן שאני לא מבין כלום בסאונד .. וחוץ מזה בהקשר הזה, סאונד אני מתכוון המרה של ערוצים לטראק אודיו, כי סאונד טוב צריך לדעת לעשות, אני מכיר אנשים שעובדים עם קיובייס ויוצא להם סאונד מלוכלך משהו זוועה, אז מה אתה מקשר פה למה עוד לא הבנתי .. קיובייס בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.. לדעתי ..

The Wonderboy

New member
ולגבי חיתוכים של סאונד ..

יש ים פלאגאינים של סאונד פורג שנפתחים בה, ושל וויב לאב ואיתם אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה לעשות בנידון, אז במטוטא ממך אדון יובו היקר, סוף מילה במחשבה תחילה, אחרי שתלמד את התוכנה לעומק, רק אז אתה יכול באמת לדעת מה היא שווה ומה יש בה .. ולא על ידי חיפופים שאתה רואה אצל אנשים או בגרסאות 4 ומטה ..

-----------------------

"יש הרבה דברים שחסרים.." מה חסר? "זה אחד החיסרונות הגדולים שלה כי סאונד ממש אי אפשר לעשות" לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון "בנוסף כל מיני חיתוכים של סאונדים וכו' גם לא" למה לא? יש גם את האדיטור של הפרוטי שהוא די פושטי אומנם וגם יש אודיו קליפים ואתה יכול לחתוך תאמ אמא שלהם "ואלה רק חלק מהחיסרונות" מה עוד? "מבחינת נוחות כל אחד בשלו" זה נכון מאה אחוז

y o b b o

New member
להבין לכם סכין ומזלג?!

יהיה לכן יותר קל לאכול אותי
חח תירגעו! לא באמת לא ראיתי ת'גירסא האחרונה צודק אין טעם להתווכח אז פעם הבאה שתעשה איזה טרק עם הפרוטי תעלו ותנו לנו לשמוע ולהגיב על הסאונד
בכל מקרה יש הרבה אנשים שעובדים על הקיובייס ויוצא להם סאונד חרא זה משפט נכון מאוד כי הרבה אנשים לא יודעים לעשות סאונד כמו כן גם הרבה הרבה הרבה אומנים מוכרים! יאללה קיצר כל אחד שיחיה איך שטוב לו
שבוע טוב אחים!

kundara

New member
פרוטי זה משחק זה לא סיקוונסר

זה יכול ליהיות משחק מאוד כיפי, אבל בכלל לא אמצעי להפקה

The Wonderboy

New member
סתם בילבולי שכל הפרוטי היא מקצועית

לכל דבר .. נכון שהיום הקיובייס יותר טובה ומקצועית אבל גם הרבה יותר מורכבת ומסובכת, הפרוטי היא תוכנה נוחה טובה כייפית ואחלה דבר,והסאונד שלה כיום הוא לא רע בכלל, והיא תומכת בכל ה VSTI של הקיובייס ומחוצה לה, אז כל מגיני סטיינברג האלופים תשארו בקיובייס, אף אחד לא ביקש מכם לעבור תוכנה או משהו, פשוט יש אנשים ישנים כמוני שאוהבים הרגל ישן כמו גואה טראנס משובח, זה פרוטי בשבילי ..

גיא תמיד צודק!!

פרוטי מעולה תיכנסו לפרטים שלו ותיראו מה הוא יצר איתה... btw תודה גיא על הדברים הנפלאים שנתת לי אני חוגג..

The Wonderboy

New member
תהיה בריא אחי היקר אבל אני לא ממש

צודק תמיד .. בקשר למוסיקה שלי אני יוצר לכייף, וממש לא על בסיס קבוע, והכל זה עניין של התמקצעות, הכרת התוכנה והכלים,זה משתבח ומשתפר עם הזמן לכל מי שיוצר כל סגנון כל שהוא,הקיובייס לעצמה היא תותחית, אבל הפרוטי היום היא מצויינת גם .

lo siento

New member
נימוק מתוך ניסיון

פעם באמת חשבתי שהפרוטי לופס זו אחלה תוכנה ואפשר לעשות איתה הכל, מסכים, גם אני חשבתי ככה אבל לאט לאט כשבאמת התחלתי לחפור ראיתי, אין מה לעשות, מה יותר טוב ממראה עיניים?, הקיובייס באמת יותר טובה. כלומר, אפשר לעשות בפרוטי מוסיקה אבל אם אתה רוצה לשחק בליגת האלופות תשחק ברמה שלהם, ייקח המון זמן עד שתגיע לשם אבל עדיין, לפחות תתחיל מליגה נורמלית מאשר מבררה. גם עם האימפולס טרקר היה אפשר להכין טרקים, נכון, אבל לא יותר טוב להגיע לרמות יותר גבוהות?, למה להסתפק בקצת אם אפשר יותר? .siento

--------------

"כשבאמת התחלתי לחפור ראיתי, אין מה לעשות, מה יותר טוב ממראה עיניים?" מגע ידיים סתם אבל. מה ראית? "הקיובייס באמת יותר טובה." איך?

למעלה