firewall

roni50

New member
firewall

אני מחוברת לאינטרנט המהיר בכבלים: ערוצי זהב וברק. בברק טוענים שהפעלת firall תשבש את ההתחברות. יש אלטרנטיבה? הם מסרבים לענות על השאלה.

שלומי

New member
האשפרות היחידה היא

להוריד את רמת האבטחה\בטיחות.הבעייה שזה בא על חשבון השקט הנפשי... במפגש, הסברתי ללא קשר לסוג הספק, שאינטרנט מהיר לא חי ממש בשלום עם פיירוול. ברמת אבטחה מליאה, הפיירוול מנתק אוטומטית את החיבור!

roni50

New member
דיברתי כרגע עם איש תמיכה של ברק

לטענתו, ניתן להתקים Firewall אך צריך לדעת כיצד. התקנה רגילה, תנתק את החיבור. נראה לי עדיף להתקין ולהוריד את רמת האבטחה מאשר לא להתקין בכלל. לא? ואם כן, האם אתה יודע מה צריך לשנות? כיצד להתקין?

שלומי

New member
תלוי באיזה פיירוול מדובר

עצתי: אם יש לך בעיות התחברות, תתעקשי לבצע את הקונפיגורציה של תוכנת הפיירוול רק עם איש התמיכה.אם תעשי זאת לבד, כל תקלה תתילה באופן שאת התקנת את התוכנה ותמיד את תצאי האשמה. לשאלתך אם אני יודע...וודאי שאני יודע, אבל ההתקנה היא חייבת להיות מול המחשב ולא מרחוק (בניגוד לאיש התמיכה של ברק היכול גם לבדוק ולשלוח לך פינגים בזמן אמת(בדיקת טיב\איכות הגלישה ומניעת התנתקויות תוך כדי). ייתכן וברק לא יסכימו לתמוך בך בהתקנת התוכנה! נסי אתם וחזרי לדווח מה נגמר.

שלומי

New member
השאלה אם את רוצה לעשות לבד

בלי שהם יידעו??? אבל אם תהיה לך בעיית התחברות \ התנתקות \ גלישה לא תוכלי לדעת לבד אם הסיבה נעוצה בפיירוול.

roni50

New member
מאחר ואיני יודעת לטפל בהתקנה כזו

אוותר על כך. תודה

למעלה