Finger Lakes

Finger Lakes

שלום
אני מחפש מקומות ספציפים ב Finger Lakes , NY שכדאי לבקר בהם
ובמידה ואני נוסע מטורונטו - באיזו דרך כדאי לי לנסוע לשם ? דרך הניאגרה או דרך אלף האיים ?
תודה רבה

אם האגמים הם היעד אז דרך ניאגרה

חוסך זמן ומאפשר התעמקות באיזור עצמו.
אנחנו חתכנו מהכביש המהחר אחרי הפניה לרוצ׳סטר וערדנו דרומה לאורך אגם קיוגה שהוא הגדול מבין האגמים כל הדרך לכיוון איתקה. ממש לפני הכניסה לעיירה יש פניה לפארק שברח לי שמו עם מפלים מהממים ביופים ומסחול הליכה מסודר עם מדרגות שלטי הסבר וכדומה. קנדאיגה אגם יפה אף הוא אם כי בילקו הגדול הוא מוקף בתים פרטיים ואין אליו גישה חופשית.
מה שכן, קח בחשבון שהסתיו בפינגר לייקס אינו מרשים כמו בהרים הלבנים בוורמונט או הקטסקילקס שבמרכז ניו יורק סטייט.

הדרקון כבר הזכיר שניים מהם

המפלים שלך תבטא את השם שלהם והפארק שבו הם נמצאים.
אתה רוצה את המסלול שאנחנו עשינו?
אז תרשום...
אני מניח שאתה מגיע מכיוון ניאגרה לבפאלו. אכן, אז ד ב-290 עד לצומת עם 20 ותפנה בו מזרחה.
תמשיך ב-20 עד AVON ואז תפנה דומה ב-39 לכיוון GENESEO. רד עד לגבולות העיירה ואז תפנה שוב מזרחה ל-20A שייקח אותך עד לאגם הראשון בטיול CONESUS LAKE. תעבור לידו, תעצור ותצלם אם בא לך אבל תמשיך על 20A עד שהוא מתמזג חזרה עם 20 באיזור שבין BLOOMFIELD ו- CANANDAIGUA. ב-20 תפנה מזרחה לכיוון קננדיגואה. יש בעיירה מוזיאון נחמד בבית אחוזה עתיק (זוננברג). אם בא לך...
כמו כן, ממש על חוף האגם יש מרכז מבקרים מרכזי של כל 'ארץ היין' של אפ סטייט ניו-יורק. תוכל לקבל שם המלצות למסעדות, ייקבים וכד'.הרבה סגור בעונה הזו של השנה. אבל, שווה לנסות.
תחזור קצת מערבה ממרכז המבקרים, תפנה ל-16 דרומה ותמשיך איתו כשהוא הופך ל-21 עד ל NAPLES. שם תתחבר ל 245 לכיוון מידלסקס. שים לב שממש ביציאה מהעיירה שמורת טבע שבתקופה הזו של השנה יש בה הרבה ציפורים נודדות.
תמשיך ב-245 צפונה מזרחה עד שא מצטלב עם 14A ותעלה בזה צפונה עד 6 ומשם מזרחה אל תוך GENEVA שלגדות אגם SENECA (הגדול מבין הפינגר לייקס). תוכל להישאר ללילה בג'נבה או בנפולי, תלוי כמה מהר אתה נוסעה תבלה בעצירות בדרך.
בבוקר, רד את כביש 14 דרומה עד WATKINS GLEN ותפנה מזרחה ל-79. מצד שמאל שלך יהיה הפארק הלאומי של יער פינגר לייקס. שווה סיבוב!
אח"כ תחזור לכביש ותמשיך עד אית'קה (ITHACA). שם שווה לבקר באוניב', במוזיאון העירוני וכד'. בהחלט שווה לשקול להישאר שם כבר ללילה.
למחרת בבוקר, צא צפונה על כביש 89 לכיוון צפון מערב לא על 34 לצפון מזרח! תמשיך עד שפארק מפלי טאוגנהוק יהיו מצד ימין שלך.
שם אפשר כמו כלום לבלות ארוחת צהריים + מסלול טיול קל. תמשיך צפונה על 89 עד ל SENECA FALLS ותעצור בדרך בכמה יקבים וחופים פתוחים שרק תוכל. שווה את זה.
ממפלי סנקה, הרשות בידיך להחליט אם אתה רוצה לחזור לקנדה (לעלות על כביש 90 מערבה חזרה לבפאלו) או דווקא לפנות מזרחה ולבקר סירקיוז על כל המשתמע מכך (היסטוריה, אוניב', גנים בוטניים וכד').
אם בא לך צבעי חורף, תמשיך מסירקיוז על כביש 81 צפונה עד לגבול הקנדי ותחזור לטורונטו דרך קינגסטון.
בהצלחה.
&nbsp

תודה רבה !

אני אהיה שם 3 ימים במלון
ליד ITHACA
לכן חשבתי להגיע דרך אלף האיים
ואני עם ילדים ..
אז הייקינג לא לעניין אצלנו ... דברים אחרים כן
&nbsp

PuffDragon

New member
A list of places to visit :