finally back !

wee man

New member
נו באמת...

לא חבל על הויכוח?! אני חושב שזה סתם ויכוח סרק. לא מועיל בכלום. ואני לא חושב שלהעביר ניהול למישהו אחר זה כל כך רע. לא יכלתי להסתדר, הייתי צריך עזרה, והפריק, אישי הטוב, הסכים לעזור! מה לעשות שההנהלה לא הסכימה שהוא יהיה מנהל מוצהר בלי ראיון. הוא בכל זאת היה ועדיין פה מנהל לא פחות ממני! בואי נסיים את הדיון פה סבבה?! אלא אם בא לך להגיב עוד איזה תגובה עוקצנית ואז נסגור את הדיון. ינון

Gum Cigarettes

New member
אז... בעצם

הלכת נגד "תפוז אנשים" וההוראות של ההנהלה שבעיקרון הפורום הוא בבעלותם ומינית בדרך עקיפה מישהו אחר שהם לא הסכימו שיהיה המנהל בלי ראיון? או.. כן, זה טוב.

wee man

New member
מממ... לא.

הנהלת תפוז מודעת לזה אגב, אם זה ממש מעניין אותך... ואחרי הסבר ממני שהוא לא מנהל, כי הם לא הסכימו שהוא ינהל. אלא זה פשוט הפקדת אחריות בידי חבר פורום על פי שיקול דעתי. ההבדל היחיד בין מנהל רגיל שחבר מהפורום עוזר לו באופן צמוד לבין המקרה שלנו, הוא גישה לאדמין. במקרה אחר חבר פורום עוזר לאותו מנהל באופן צמוד והמנהל יכול להכנס לאמדין ולעשות את מה שהוא אמר. ובמקרה שלנו, הוא אומר לי הכל לפני מה שהוא עושה ולא עושה כלום לפני שהוא מקבל את אישורי. רק פה, הוא אפילו תורם יותר, ועל זה עוד תודה ענקית לו! יש לו גישה לאדמין והוא יכול להכניס את הכל ולסדר הכל בעצמו, במקום שאני אעשה את זה, ואין לך מושג איזה עזרה הוא נותן פה! אז לא, אני לא עובר על חוקים של תפוז, גם לאחר בירור איתם. ינון

Flame

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

לקח לי הרבה שמן..וגם זה בקושי..
אני אדם חמום מוח לצערי הרב אבל אני עובדת על זה..דבר ראשון שחשוב הוא להיות בעל שלווה פנימית, וכמובן היכולת לשליטה עצמית
חיחיחיחי...תאמין לי שבמציאות הרבה יותר קשה לי!

wee man

New member
../images/Emo140.gif

אני גם עובד על זה.. כבר דיי הרבה זמן האמת... ודווקא מצליח לי ממש טוב בתור אדם חמום מוח שכמוני (כן גם אני :) אבל את יודעת... יש פעמים שאני אוהב להגיב.. אני כזה... אוהב להגיב.... ומה לעשות שלפעמים התגובות לא טובות... אבל מה שאני יכול להתגאות זה שגם כשאני עצבני והתגובות לרעה, הן הולמות. לא יורד לרמה של קללות ודברים כאלה. ויכוח זה ויכוח, ואפשר גם בשקט... *נושם לרווחה :)* ינון

למעלה