finally back !

wee man

New member
finally back !

טוף... בטח חלק גדול יקבל אותי בקריאות בוז נלהבות... לחלק אחר אולי לא יהיה איכפת ממש... אולי מעט ישמחו... אולי ישמחו ויכעסו... לא יודע, לא צריך לנחש גם, החלטה שלכם. בראש ובראשונה, תודתי הענקית ל i am a freak שניהל את הפורום בזמן העדרי. הבנתי כבר שאתם יודעים שלמרות כל המאמצים שלי לא הייתה אפשרות לתת לו ניהול אם הוא לא היה בא למשרדים של תפוז, והוא גר ממש רחוק וזה היה בעיה, אז לא נתנו לו ניהול. הבנתי שאתם יודעים גם, אבל בכל זאת, שבינתיים הוא תפקד דרך היוזר שלי ושימש כמנהל לכל דבר! אמנם השם שלו לא היה רשום בכחול , אבל כבודו לפניו הולך, ומגיע לו הרבה כבוד ותודה על המאמצים הרבים שנעשו כאן בזכותו! עכשיו אליי- חבל לי להתעסק יותר מדיי במה שעבר עליי ובסיבות שלא הייתי בפורום בגללם. חלק מהסיבות גם אישיות ורגישות, ולמרות שאני יודע שמגיע לכם הסבר, לא אוכל לספק הסבר מלא. תודה למי שדאג לידע את הנהלת הפורומים על חוסר תפקודי. אני לא כועס, אלא באמת מודה, כי זה מראה לי שאיכפת לכם מהפורום. לתאמת, זה לא הועיל ממש כי ידעתי את הנהלת הפורומים על חוסר תפקודי ועל הסיבות, ובגלל זה לא הורידו אותי מניהול כמו שראיתם, ו"ויתרו" לי בעצם. חלק מהסיבות שבגללם לא באתי הן בריאותיות. אני כבר מתחילת שנה עם כאבי גרון שפוסקים לכמה שבועות וחוזרים.. מתחילת השנה עד עכשיו הייתי צריך לקחת אנטיביוטיקה 6 פעמים בגלל זה. זה ממש איום, ההרגשה נוראית! וכזה הפסיק לכמה שבועות היה לי את כל החומר מהלימודים שהפסדתי, להשלים. בשבוע האחרון הייתי בצפון כי יש לי הורים, "פחדנים" כביכול, שהעדיפו לסוע למקום בטוח יותר. והנה היום חזרתי מהצפון, ונחשו מה?! שוב אני חולה, באותם כאבי גרון, ומחר שוב צריך לבוא לבדיקות אצל הרופא, אולי פעם שביעית אנטיביוטיקה. בין לבין גם קרעתי רצועות ברגל ושברתי אותה, אבל לא משנה. זה הסיבות שאני יכול לספר לכם. יש סיבות אחרות, יותר משמעותיות אפילו, שבגללם לא הייתי בפורום, אבל כמו שאמרתי, הן מאוד אישיות ורגישות מבחינתי, אז אני מעדיף לא להעלות אותן פה. זהו, עכשיו חזרתי ואני אשתדל לעשות מאמצים רבים ככול האפשר לשפר את הפרורום הזה! שוב תודה ענקית לפריק שלנו, שעזר לי מאוד מאוד!! תודה! מוזמנים להגיב, תגובות טובות ורעות, אם השפה תיהיה "נקייה" אני לא אמחוק כלום, וכל תגובה תתקבל. ושוב, מצטער, מקרב לב. ינון

I am a freak

New member
ברוך שובך ../images/Emo140.gif

כמה דברים-
הכי חשוב, מעל לכל, הבריאות. תהיה בריא, החלמה מהירה ושסוף סוף תיפתר מכאבי הגרון האלה.
באמת ששמחתי לעזור, ונראה לי(
) שאפילו נהנתי...
. באמת שאין בעד מה
כמו שבטח שמת לב- יש מאמרים חדשים, עידכונים מעניינים ורוב החברים בפורום ממש פעילים ותורמים לפיתוח שלו. הוא באמת השתפר רבות. יום טוב, שבוע טוב,

Flame

New member
יואו!../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif

לא ממש הספקתי להכיר אותך אבל... ברוך שובך סוף סוף
איזה יופי טופי
! אני מקווה שתרגיש טוף, ותבריא מהר.. אני זוכרת שמדי פעם נכנסת ואמרת משהו על זה שאתה חולה...
מה בדיוק יש לך?? אולי אני אוכל לעזור איכשהו??
אהה יש לי שאלה
... שי ימשיך לנהל יחד איתך את הפורום?

wee man

New member
תודה אנשים טובים :)

טוב, הכי חשוב לי להבהיר ששי ימשיך (כל עוד ירצה כמובן) לנהל דרכי את הפורום! הוא תרם המון לפיתוח הפורום ולהחיאתו וזה שחזרתי לא אומר שהוא לא ימשיך. אני אנסה שוב לדבר עם הנהלת הפורומים שיבואו לראות כמה מגיע לו לנהל, למרות שאין באפשרותו להגיע לראיון, ואני מקווה ששמו יופיע בכחול בקרוב :) פליימ- בזמנו (מה שהולך לקרות שוב), אפילו לפני שהייתי מנהבל פה, כל הודעה הייתה מקבלת תגובה ממני, אם לא יותר מאחת. כמו שציינת יצא לי לקפוץ לביקורים רק בשביל להתנצל ולהגיד שאני עדיין קיים. מה יש לי. תאמת, לא ידוע :/ זה כביכול כל פעם מחדש מגיע אותו וירוס או מה שזה לא יהיה. עד עכשיו אני זוכר שכל שנה בחורף היה לי את זה, בכיתה ז' נראה לי היה לי פעמיים באותה שנה, אבל השנה זה מוגזם. לא יודע מה הולך איתי :/ קיצורו, חזרתי :) אם בא לך להכיר אותי קצת כמו שצריך, וכל מי שרוצה מוזמן: איי סי קיו- 123786096 מסנג'ר- [email protected] לילה נעים ושקט, ינון

Gum Cigarettes

New member
היית "מנהבל פה"?

ו"ניבהלת" את הפה שלך בכל תגובה, ובכל זאת כולם זכו ממך ללפחות תגובה אחת?! מדהים! (כן, אני יודעת שזה "מנהל פה").

Gum Cigarettes

New member
עוד נראה

כמה זמן תשאר פה. וכמה "מאמצים" תעשה ל"שיפור" הפורום, כי ביינתיים הוא במצב עלוב. זאת לא פעם ראשונה שאתה אומר "חזרתי!!" כותב שתיים, שלוש, הודעות, ונעלם שוב. אני לא מבינה איך בתפוז נותנים לך להמשיך לנהל, נו טוב, זה רק מעיד על ה"מקצועיות" (זאת אכן העבודה שלהם) שלהם, ושלך. דרך אגב, אם מסיבות "רגשיות" לא רצית להכנס לפורום, אז מה פתאום שעכשיו תתחיל לנהל אותו? אתה בכלל יודע מה הולך פה? כמה אנשים יש בפורום? איזה מאמרים, תמונות, משהו? או שכל מה שאתה יודע זה שאתה "המנהל" (לא משנה שלא היית פה מלא זמן, וסתם נתת ל"פורום" שלך להדרדר).

I am a freak

New member
כמה שאת טועה..... כנסי דחוף.....

אני וינון בקשר דיי רצוף
אני אומר לו כל מה שאני עושה, מתייעץ איתו, והכול (טוב... הרוב) עובר דרכו. זה שהוא לא כאן והוא לא כותב הודעות, זה לא אומר שהוא "לא יודע מה הולך פה בכלל"
כמה דברים- הפורום לא מתדרדר, הוא משתפר, יש הרבה הבדל
|
הרבה
חוץ מזה, במקום להטיל את האשמה על אחרים, אולי תעזרי לשפר אותו. חוץ מזה שאין כאן אשמים, זה לא בית משפט. המצב נ-ת-ו-ן ומה שקרה- קרה, אנחנו רק יכולים לחשוב הלאה ולנסות לשפר. ינון הוא בן אדם טוב, הוא לא עושה את זה בכוונה
הוא פשוט נמצא ב-"תקופת הנאחס" (אני המצאתי לה ת'שם בזה הרגע...כישרון....
) וזה יעבור, כמו כל דבר אחר
בקיצור, את טועה טעות דיי גדולה... אז במקום להטיח האשמות פשוט תנסי להבין ולבסס את "העובדות" (במרכאות כפולות
) שלך. יום טוב ושבוע טוב,

wee man

New member
תודה פריק !

חוץ מלהסכים עם מה שהפריק המלך פה כתב אני יכול רק להגיד חכה ותראה. אני לא הולך להכנס לכל השטויות שכתבת בהודעה הראשונה. בהודעה השניה אני אסכים עם זה שפעם אחת כבר כתבתי שאני חוזר והנה אני ואז נכנסו הסיבות היותר אישיות שלי שבגללם נבצר ממני מלפתח את הפורום. אבל, כמו שאמרתי, פשוט חכי ותראי, חבל סתם ללכלך... זה לא הסגנון שלי. וכן, אני יודע מה הולך פה בפורום אם את שואלת, והרוב הגדול בזכות הפריק שדאג לעדכן אותי בהכל. נחכה ונראה! ואגב, אני מבין למה את כעוסה על הנהלת הפורומים. כי למרות שהתלוננת לפניהם על זה שאני לא מנהל ולא מקצועי השאירו אותי מנהל, אבל זה בסדר. הם יודעים את הסיבות שלי ובגלל זה דאגו להשאירי מנהל. ואגב, הפורום התדרדר כל כך עד שכרגע הוא ברשימת הפורומים המומלצים! ינון

Gum Cigarettes

New member
הדרדר בלשון עבר!

אני יודעת שהפורום כרגע במגמת עליה, אבל נראה כמה מתוך זה בזכות המנהל פה.. (אתה). לא איכפת לי מי יהיה המנהל, העיקר שהוא י-נ-ה-ל.. ו"לנהל" זה לא אומר לתת למישהו אחר לעשות את העבודה במקומך ולהכנס לרשום הודעה פעם בחודש.

Gum Cigarettes

New member
לא אמרתי

שהוא "מדרדר" אמרתי שהוא "התדרדר" בלשון עבר. פעם הפורום לא היה כזה. ואם הוא בתקופה לא טובה, אולי הוא צריך לתת הפורום להנהלת תפוז אנשים, או לחילופין, לסגור אותו. וסליחה, אבל אני כתבתי 3 מאמרים עד עכשיו, פתחתי שירשור תמונות ושלחתי הודעות פרטיות לעם ישראל ואישתו להכנס לפאקינג פורום הזה, אז אי אפשר להגיד ש"אני לא תורמת כלום". אבל מה שהפורום הזה צריך זה *מ-נ-ה-ל*.. על כל פירוש המילה.

wee man

New member
ואני מודה לך על זה!

תראי, אני לא מתבייש לבקש עזרה כשאני צריך. הייתי צריך עזרה וביקשתי. אני יודע שלא מילאתי את תפקידי כראוי בזמנו, אבל עכשיו אני אנסה לשנות את זה. אני מודה לך מאוד על כל תרומתך לפורום, ולכל אחד אחר שבא ותרם ועזר! תמשיכי כך! נפתח דף חדש, תני לי צ'אנס ונראה מה יהיה. ינון

עזוב שטויות העיקר הבריאות

וטוב שחזרת וזהו -בוווווווווווווווווווווווו-תודו שהפחדתי אותכם-ההההההה שלך חנה גונן

wee man

New member
תודה תודה :)

את עוד פה מראשית דרכו של הפורום :) טוב לראות אותך :)

wee man

New member
אני לא כופה עלייך לתת לי צ'אנס.

כולה ביקשתי... לא רוצה לא צריך

Flame

New member
אוי נו באמת...../images/Emo12.gif

למה את מתקיפה אותו??
רק חזר לפורום וכבר "אז מה פתאום שעכשיו תתחיל לנהל אותו"
מה הוא עשה? הוא כבר כתב שהוא היה ממש חולה
, ומסיבות רגשיות לא נכנס..וזה כבר ממש לא ענייננו..!
הוא כן היה אחראי... הוא לא נתן לפורום להדרדר...עובדה שהפורום ממש פעיל! וזה בגלל שהוא מינה את שי להיות גם מנהל פורום
... אז אולי במקום לנבוח עליו.. תתני לו
אני בטוחה שאת לא היית רוצה בתגובה כמו שלך ברגע שאת חוזרת לפורום אחרי זמן רב...
עכשיו די די פיס אנד לוב...חיחיחי

wee man

New member
איזה ילדה מתוקה!!

קבלי
ו
וגם איזה
סתם בשביל הכיף :) תודה רבה לך על העידוד! הייתי צריך את זה :) איזה חמודה! בואי כשיתחשק לך לאיי סי קיו- 123786096 חיבוקים ונשיקות, ינון

Flame

New member
חחחחחחח ../images/Emo9.gif

אין בעיה...
איזה כיף לראות אנשים נחמדים בעולם

Gum Cigarettes

New member
לא איכפת לי שיחזור או לא יחזור

אני רק חושבת שאם הוא "מנהל" פורום אז שינהל אותו. אם הוא לא יכול לנהל שיסגור תפורום או שיתן אותו למישהו אחר.. ו"הפורום ממש פעיל"? יחסית למה? לצב מת?

למעלה