finally וואו!!

finally וואו!!

טוב, אז הייתי בחנות ומה אומר ומה אספר... כל ההבטחות קויימו!! דבר ראשון, החנות יפיפיה, מרווחת, מושקעת, הפריטים מוצגים בצורה מדהימה ומזמינה. בהמשך בעלת החנות והמעצבת, חביבה, אדיבה, מסבירת פנים והכי חושוב לא קרציה!!!! המגוון מדהים, הצבעים מרהיבים, הדגמים מחמיאים והמידות יקירותיי.. המידות נדיבות בהחלט!! אני מידה 48 ומתאימים לי בה מידות 1 ו-2 יש עד מידה 5 אם אני לא טועה. תאי המדידה מרווחים ויש בתוכם מראה מה שלא מחייב לצאת החוצה... אה, והאריזה מפנקת ומושקעת, פשוט תענוג!! בקיצור אני ממליצה בחום, יש הבטחות נוספות לכל מיני דגמים, גם פשוטים יותר, מטריקו וכו'.. מחכה בקוצר רוח מ ו מ ל ץ אני

RReuTT

New member
זה באמת מפתה...אפילו מאוד

ממש בא לי לקפוץ אלייהם אבל זה נורא רחוק לי
המחירים גם לא רעים בכלל!

הייתי שם היוםםםם

ממש ממש נהנתי מהמבחר המפתה וכמובן שיצאתי משם עם בגדים תחתוניים :)

שלום

תראי המחירים באמת לא זולים...אבל ככה זה הלבשה תחתונה לא? במיוחד כשהיא מפתה וייחודית,עם סט שלם אפשר לצאת משם ב300 או 400 ש''ח. אני למשל קניתי שם אתמול גופיה ותחתונים מנומרים מבד שקוף ויצאתי "בנזק" של 160 ש''ח ועל כל קניה את מקבלת זוג תחתונים (מדהימות) בקופה. יצאתי משם בהרגשה טובה כי אף פעם לא קניתי לעצמי משהו כזה... אז אני יכולה להגיד לך בלב שלם שזה היה שווה את המחיר :)

ליקש

New member
האם יש בחנות הזאת סטים לחורף??

עם שרוול ארוך ?? כי באתר שלהם רואים רק סטים של גופיה +מכנס קצר או כותונת כתפיה וכבר מתחיל היות קריר בלילה....

שיריקוץ

New member
הייתי...והייתי...וקניתי...

אז אתמול נסעתי לפיינלי לקנות לי מתנת יום הולדת. יצא שקניתי מתנות לעצמי כבר עד גיל 70... יש שם דברים פשוט מדהימים! החל מפיג'מות פשוטות ויפות ועד לתחרות וחלוקים עם דנטלים וקישוטים. קניתי כמה תחתונים סקסיים 0בסביבות השישים ש"ח כל תחתון), פיג'מות פשוטות-כמאה ותשעים שח) וכמה פיג'מות מיוחדות (מאתיים-שלוש מאות ש"ח). לדעתי המחירים די סבירים. בעיקר לתחתונים היפים. יש גם חזיות יפות. אהבתי את השירות. אצלי מידת המכנסיים היא קטנה ומידת החולצה גדולה. לא הייתה שום בעייה ופירקו עבורי סטים מוכנים. בנוסף, היו סטים שלקחתי מהם רק את המכנסיים בלי החולצה...ובסוף אפילו קיבלתי 15 אחוז הנחה ליום ההולדת. ממליצה בחום...

שיריקוץ

New member
יפייפיה אני כבר ../images/Emo13.gif

לגבי הנרדמת- מקווה שבשבת הזו אשלים פערים...

DREAM111

New member
איזה כייף לקרוא תגובות שכאלה

תתחדשי ותתחדשנה מי שהתחדשה בחנות. וואלה צריך לעשות בוקר כייף לקפוץ אליה כמה בנות יחד.

שיריקוץ

New member
חזיות

דווקא חזיות לא הצלחתי למצוא שם. הכל היה קטן עליי בהיקף. מחירים- כשבעים עד מאה ש"ח

למעלה