FINAL SALE בעונות

• פותח הנושא osmi
  • פורסם בתאריך

osmi

New member
FINAL SALE בעונות

שלום לכולן, היום מתחיל המבצע האחרון של סוף העונה בחנויות עונות. אז ככה - מהות המבצע היא 50-70% הנחה + פריטים בהנחות מיוחדות המבצע מתחיל היום, ויימשך עד ה- 14/3/07, עבור פרטי קולקציית החורף. המבצע נחלק ל- 2: • מבצע של 50% הנחה על כל החנות ממשיך כמו שהוא • לחבילת המבצעים מתווספים פריטים מיוחדים במחירי מבצע מטורפים: חולצות- החל מ- 59.90 ₪. מכנסיים - החל מ 79.90 ₪ סריגים – החל מ 89.90 ₪ ג'קטים – החל מ 99.90 ₪ קניות מוצלחות! מיכל

maaian22

New member
די להשתמש בפורום כפרסומת חינם

את לא מבינה את המסר הא?< כתבתי כבר בפורום שמנות ויפות, אם את רוצה לפרסם תשלמו כמו כולם.

orlu

New member
מעיין,,אינני מכירה את אטי יעקובסון

כל שאני יודעת עליה נמצא בכרטיס הביקור.. לעומת זאת אצלך לא כתוב שהינך נציגת תפוז..האם כך הוא?

בעיה קטנה עם זה

הפורום עובד על בסיס פרסומי של אנשים מן המנין, חנויות או חברות זה אופיו של הפורום מקבלים את הטוב עם הפחות טוב

מעיין ../images/Emo140.gif

אנחנו שבוכות כל השנה על המחירים המוגזמים של החברות ליצור בגדים במידות גדולות, צריכות לשמוח שיש הודעה על מבצעים מיוחדים וכל מיני 'סיילים'. זו בדיוק מטרת הפורום: להחליף מידע על חנויות ומחירים שונים של בגדים ועל מבצעי סוף עונה. דווקא כאן אני חושבת שאת טועה וכדאי כן לבדוק את המבצעים השונים. האמיני לי שכשיש לי מה להגיד על 'עונות' או 'מתאים לי' אני אומרת. הפעם, זה דוקא מידע שיכול לעזור.

maaian22

New member
נכון זה פורום פרסומי

אבל אנחנו צריכים לתת לגיטימציה לעונות להרוויח על חשבוננו גם בכך שהם חוסכים על הפרסום? אני לקוחה של עונות מאז שהחנות נפתחה ובכל עונה יש לי פחות ופחות פריטים שאני יכולה ללבוש ומה שאני יכולה להרשות לעצמי. אז יכול להיות שזה טוב שהם מפרסמים, אבל אתם לא חושבים שזה ממש מוגזם שכל הפורום הזה נהיה מדור פרסומי חינמי ?

אני ממש לא חושבת ככה../images/Emo13.gif

זה שאת או כל אחת אחרת לא מוצאת בגדים ב'עונות', 'מתאים לי','בורדו','אטי יעקובסון' או כל מקום אחר, לא צריך למנוע מידע על מבצעים מכל אחת אחרת שקוראת כאן בפורום. הביעי את דעתך על הסגנון, המידות וכל דבר אחר, אבל יש חשיבות גדולה מאוד למידע על המבצעים השונים שיכולים להתפרסם כאן בפורום. זאת הדיוק המטרה - החלפת מידע. זה פורום 'אופנה במידות גדולות', כלומר פורום שבו הכותבות מעדכנות את הבנות האחרות במידע על חנויות,תופרות וכל דבר אחר שקשור בקנית בגדים למידות הגדולות. אם לא נדע שיש מבצע אצל נאוה או ב'עונות' או ב'מתאים לי' מה ערכו של הפורום? אם מישהי לא הצליחה לקנות חזיה במידה גדולה ב -women only אבל מצאה את אותה חזיה דרך האינטרנט במקום אחר-למה שלא נדע? אז זו לא פירסומת? ועוד איך, אבל זה עוזר לבנות האחרות. אם את כועסת על 'עונות' או 'מתאים לי', התקשרי לשרות הלקוחות שלהם, הביעי את דעתך, ובקשי תשובות לכל השאלות. פרסמי את השאלות והתשובות כאן בפורום כמידע נוסף, וכלנו נרויח. זה ממש לא מוגזם.

tali283

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif

מסכימה עם כל מילה של תמי4המקורית!!!!! לכל אחת הטעם שלה וההעדפות שלה והתלונות שלה, וזה בסדר, אנחנו פה בשביל לשמוע, ולהחליף דעות ואינפורמציה, אבל גם בשביל לשמוע על מבצעים, בגדים חדשים, הנחות וכו'. אני קוראת את ההודעות של כולם על מבצעים - ומחליטה לאן ללכת ואיפה לקנות. יש כאן עוד הרבה קוראות (סמויות וגלויות) ששמחות לקבל את האינפורמציה הזו. (שוב, מכולן- מבורדו, מאטי, מעונות, מממתאים לי, מעידית, ומכל מי ששכחתי, מכולן!). זה כיף לשמוע תגובות וחוויות כמו שכיף לשמוע המלצות והודעות

osmi

New member
ואני אוסיף על דברייך

אני מזמינה את כל מי שרוצה לברר סוגייה מול עונות - לעשות זאת באמצעותי אונליין: אם זה לשירות הלקוחות, אם זה בירור על בגד במידה מיוחדת וכו'. בלי להתבייש - השתמשו בנוכחות שלי כאן ומנפו אותה לטובת צרכיכן האישיים מול עונות. כפי שגולשות רבות מאוד בפורום כבר עושות ועשו. מיכל

orlu

New member
תודה על העיצה,,אין לי מושג מה

הקשר שלך לעונות מבחינתי הם מחרמים שלוש שנים..וכן מבחינת חברותי

החתולית

New member
על מה את מדברת, מיכל ?

הרי כשאנחנו אומרות שעונות אינה עונה על צרכים של נשים גדולות מימדים - את עונה לנו בהסברים על פרופורציות של הגוף, ומנסה להסביר לנו דברים שאינם רלוונטים כלל. עובדה: המידות שלכם התכווצו - מי שלבשה מידה 1 אתמול, זקוקה למידה גדולה יותר היום (למרות שמשקלה לא השתנה והההקפים שלה לא גדלו). עובדה: פעם השתמשתם בדוגמניות גדולות מימדים, היום אתם משתמשים בדוגמניות קטנות מימדים. אין לזה קשר לפרופורציות. כשעונות יתחילו להציע בגדים כמו ב- C&A (ובמחירים שלהם) או כמו ברשתות אירופאיות אחרות - יהיה על מה לדבר. גילוי נאות: הכותבת לובשת מידה 48 ולא מצאה בגדים לא צמודים להפליא בעונות בקיץ שעבר (שלא לדבר על מוכרות אדיבות).

orlu

New member
נו באמת מעיין..את אופטימית

את באמת מאמינה שאנחנו כוח כל כך גדול ומשמעותי בנתח ה]ירסום והמכירה של עונות? בואי ניסתפק באטי יעקובסון ובורדו שאכן נהנות מהפורום ושלוחותיו...אבל עונות?מתאים לי?נו....

למעלה