Fender Startocaster Elite

Fender Startocaster Elite

מישהו מכם שמע על הגיטרה הזו? יש לי אותה משנת 1985 ומאז לא פגשתי מישהו שמכיר אותה. נראה לי שאני היחיד בארץ עם הגיטרה הזו. זו פנדר בעלת 7 מצבי צליל שנשלטים על ידי שלושה לחצנים ולא על ידי המפסק הרגיל. פיקאפים סנסורים עם פרהאמפליפייר. החיבור של הכבל הינו מהצד ולא מקדימה. היא יוצרה בארה"ב ולא ביפן. ממה שביררתי היא יוצרה רק בשנים 1984-1985. מצרף תמונות שלה. מה דעתכם עליה?

nayula

New member
ראיתי כזאת אצל בחור אחד שמכר מגבר

של ימאהה (G100) - בדיוק כשהוא עבר דירה למרכז. זה היה לפני שנה-שנה וחצי. אם זה לא אתה, אז יש לפחות עוד אחת כזאת בארץ

metalpm

New member
אתה יכול

לשלוח אי מייל לפנדר ולברר כמה גיטרות יש כאלו בעולם כלפי מה שאני רואה היא ממש ממש מיוחדת והיא מגיעה בכיף לרמה של קסטום...

Me n MySelf

New member
קצת פרטים בשבילך על הגיטרה

הסדרה ELITE של פנדר יוצרה בשנת 84,84 (וייתכן שגם 85 אבל אף פעם לא ראיתי כזו) היו בסים כאלה וגם גיטרות והם היו סדרת העל של פנדר (כמו האמריקן דלוקס בימינו או הPLUS שהייתה המקדימה של האמריקן דלוקס) זו גיטרה נדירה יחסית והיא הייתה דיי כשלון מבחינת פנדר בגלל שהאנשים לא התרגלו לרעיון של לעבוד עם לחצנים במקום עם הבורר פיקאפים (למרות שלמעשה זה מאפשר יותר משחקים עם הפיקאפים) סך הכל זו גיטרה מעולה ובהחלט משהו שיהיה בעל ערך אספני עוד איזה 10-20 שנה

תודה על המידע

זה חשוב לי. הרבה זמן לא הצלחתי להבין אם מדובר בגיטרה שנחשבת איכותית או בקוריוז, ואף אחד לא הצליח לומר לי משהו בעניין כי איש לא הכיר אותה. אז אני מבין שהיא טובה ונדירה. תודה.

הכל שאלה של יחצנות.

אם היתה כזו גיטרה לאיזה נגן מפורסם והיה מפרסם איזה קטע ביוטיוב עם הגיטרה ואמור משו כמו "oh and this my fav piece i dont know how many they made but its very sentimental for me", אפשר היה למכור אותה ב3000-4000$ באיביי.

אני לא ממש יודע מה זה קסטום...

תסלחי לי על הבורות.עזבתי את עולם הנגנים לפני המון זמן ורק עכשיו אני חושב לחזור.

למעלה