Fender Serial Number

Fender Serial Number

איפה אני מוצא כלי שבו אני מכניס את הסריאל של הפנדר שלי ואני מקבל את הפרטים עליה? חיפשתי שעה באתר שלהם ולא מצאתי, וגם גוגל לא תרם יותר מדי, חוץ מהצעה לקנות באי ביי, את Fender`s Serial Number Guide, ב-12 דולר.

haimhect

New member
למכירה >>> American Fender Strat

מוכר FENDER סטראט אמריקאית HSS כל הפרטים על הגיטרה באתר פה... PICK UPS : שני הסינגלים מקוריים הגיעו יחד עם הגיטרה... ההאמבקר משודרג להאמבקר של Seymour Duncan HS -5 גיטרה נשמעת פגז... באה אחרי סטאפ ... מחיר גמיש טלפון - 0545990316

terje

New member
לינק

ערן, שים את זה בלינקים
מספר סידורי, יותר .

יאסון1234

New member
תיקון

כן תודה רבה תפוז... http://www.guitardaterproject.org/ כן כן אפילו תצטרכו להעתיק את זה בעצמכם... לגמרי לבד... ואז גם להדביק את זה......! לגמרי לבד... וגם ללחוץ אנטר! או Go! אוכן מיי גוכטן!

Virons

New member
והוהו פנדר אמריקאית מקורונה פלנט

לא כזה חידוש אבל טוף

~טוב אז מהאתר של פנדר לא מצאתי כלום,

ואל תגידו לי עכשיו (אז תקרא יעצלן), קראתי שם כמעט הכל ועברתי על כל הסדרות של המספרים, מהאתר השני דווקא מצאתי שהיא יוצר בשנת 1995-96, אבל חוץ מזה שום פרט אחר. אולי מישהו אם יותר מדי זמן פנוי שמבין יותר ממני במספרים סידוריים של גיטרות ואיך הם עובדים, יכול למצוא? מדובר בפנדר סטראט MADE IN MEXICO ועל ההדסטוק מאחורה יש S.N: MN5 - 34273 תודה.

doc monti

New member
אוקיי

M זה מקסיקו, N זה שנות ה-90, הספרה הבאה מציינת את השנה בעשור. לכן הסטראט שלך מקסיקנית משנת 95. מה עוד אתה רוצה לדעת?

תודה, הייתי רוצה גם לקבל עליה

יותר פרטים מכניים איזה עצים, מידות מדוייקות,עם איזה רכיבים היא באה STOCK, כל הפרטים שאפשר להשיג על הגיטרות של פנדר באתר שלהם, פשוט לא מייצרים אותה יותר. ד"א, זאת הריצ'י סמבורה סיגנצ'ור שנמכרה (לי) לא מזמן כאן בפורום.

doc monti

New member
אוקיי

אם היא סיגנצ'ור, אני מניח שקיים איפשהו ברשת מידע עליה, אבל בטח לא באתר הרשמי של פנדר. תריץ חיפוש בגוגל...

למעלה