FENDER HOT ROD DELUXE

golani12

New member
FENDER HOT ROD DELUXE

כמו שכבר הספקתם להבין, אני מחפש מגבר מנורות. הייתי היום בכלי זמר כפ''ס וניגנתי קצת על ה- FENDER HOT ROD DELUXE (40 וואט מנורות) והוא נשמע לי סבבה. החיסרון היחיד הוא שאין לו דיסטורשיין אבל הוא מפצה על זה באחלה אוברדרייב וגם עוד אופצייה של - more gain לאוברדרייב יותר מלוכלך. חוץ מזה שגם יש לי מולטי אפקט של קורג AX1500G ככה שהבעייה הזאת נפתרה. בשבוע האחרון נזרקו פה כמה הערות בפורום על מגברים של פנדר שהם לא הכי אמינים וכו', אז רציתי להתייעץ איתכם: 1) אם למישהו פה יש ניסיון אישי עם המגבר הזה הייתי שמח לקבל חוות דעת - איך הוא בהשוואה למגברי מנורות אחרים, הוא אמין? יש בעיות מיוחדות איתו? 2) לגבי המחיר: הוא עולה שם - 3900 ואני בטוח יוכל להוריד אותו לפחות ל- 3500 (אין חבר נאמן כמו כסף מזומן
). כמובן שמדובר במגבר חדש. המחיר סביר לדעתכם?

the mnm factor

New member
זו בדיוק הבעיה הכי גדולה של כל הפנדרים.

ולכן כדאי לקנות את הפיווי שאני מוכר!

peergo

New member
הוא מחורבן כי הוא בוצי-יותר מידי באסים

יש אפשרות לתקן את זה בלי בעיות, ואז הוא נשמע על הכיפק. אני יכול להגיד לך איך אבל זה כרוך בלפתוח אותו ולהחליף קבל או שניים. יש שם מתח גבוה של 430 וולט, אז אם יש לך ביצים, רק תבקש

doc monti

New member
תנסה עוד מגברים ותשווה...

לא יודע להגיד לך מבחינת אמינות. מנורות תצתרך להחליף מתישהו בכל מגבר.

גילי162

New member
המחיר בן זונה !

אחי אם אתה מצליח להשיג אותו ב3.5 זה המחיר הכי טוב שתוכל למצוא . לחדש כמובן אני לא מבין ממש למה אנשים פה לא אומרים את זה ... אבל לדעתי זה אחד המגברים הטובים שיש בשוק .... במחירים האלה כן לא רואה בעיניים את הפיוי קלאסיק ( סליחה למי שמוכר :) . להרבה אנשים שאני מכיר יש אותו ולא שמעתי על בעיה אחת. אבל בסופו של דבר כל אחד וטעמו . בהצלחה !

Sham 69

New member
גבר,

לי יש את הפיווי קלאסיק ולפי דעתי ההוט רוד לא מתקרב אליו בשיט .. אז לך יש את הפנדר, לי יש את הפיווי, שנינו לא קנינו את המגברים האלה מחוסר ברירה וכי התפשרנו אלא כי אהבנו את איך שהם נשמעים, אז זה הכל עניין של טעם בסופו של דבר, הבן אדם יקשיב למגברים ויקנה את מה שהוא אוהב מה שכן, 3800 זה מחיר מצויין למגבר

eran377

New member
../images/Emo45.gif

ואגב, גם לטעמי הפיווי לא רואה את הפנדר ממטר.

גילי162

New member
צודק ב100 אחוז

בגלל זה התחלתי את ההודעה עם המחיר ... מחיר מצויין. והלוואי שהיה לי פנדר הוט רוד :) בינתיים אני מסתפק בבלוז ג'וניור . יום טוב

TheMo

New member
תקנו אותי אם אני טועה

אבל נראה שרוב הגיטרסטים ממש אוהבים או ממש לא אוהבים מגברי פנדר. מעניין... (אני מדבר על הסאונד, בלי קשר לאמינות)

גילי162

New member
נכון מאוד

לפנדר בכלליות יש סאונד ייחודי ..... שלא כמו לרוב החברות ( הרבה לא יסכימו איתי אבל זאת דעתי ) בדרך כלל מתאים לבלוז רוק קלאסי וסגנונות דומים . לכן הרבה אנשים מסתייגים מהמילה "פנדר" . מצד שני ! לא מזמן קראתי שפנדר מוכרת הכי הרבה מוצרים , בהפרש גבוה מהאחרים . תבין מה שתבין :)

בדיוק, כל אחד וטעמו.

כשניגנתי על הפנדר לא הבנתי במה הוא יותר טוב ממגבר סולידסטייט בינוני. לא מצאתי שום זכר למנורות בסאונד שלו.

golani12

New member
תודה רבה על כל העצות

מה שבטוח זה שאני ילך לשמוע עוד כמה מגברים בקטגוריה הזאת ואז אני כבר יחליט. אני מתכוון לשמוע את הלייני, פיווי והווקס. יש עוד איזה מגבר מנורות טוב בקטגוריה שהייתם ממליצים לשמוע?

Mr MAG

New member
לגבי מגברי מנורות של פיוי

אני ממליץ לך לשמוע לא רק את הקלאסיק אלא גם את ה delta blues ששחכתי להזכיר כשדיברנו בטלפון. מה שכן, אם יצא לך להתקל ב valveking או משהו כזה של פיוי אל טטרח אפילו להדליק אותו. מגבר all-tube של 50 וואט ב4 אלף שקל נשמע מאוד מפתה אבל הוא באמת, ממש גרוע. הדלתא בלוז דווקא השאיר רושם טוב, הוא קצת יותר ספציפי בסאונד שלו מהקלאסיק, ראיתי אותו בארץ בגרסאת 30 וואט ב2 תצורות - אחת אם אני לא טועה עם אלמנט 12 אינצ' רגלי ואחת עם 2 אלמנטים של 10 אינצ'. ניגנתי על זה עם אלמנט הכפול והוא נשמע ממש, ממש לא רע, יכול להיות שאפילו יותר לטעמי מהקלאסיק. אבל הוא גם יותר יקר ויותר כבד - וגם משמעותית פחות נפוץ בארץ מה שמקשה על למצוא אותו יד שניה. בכל מקרה כדאי לך לבדוק. יום נעים !

כמה וואט יש לקלאסיק וכמה ל- delta blues?

שניהם מנורות נכון? הייתי גם בכלי זמר וגם במרום ולשניהם אין פיווי. יש לך מושג באיזה חנות אני יכול לנגן עליהם וכמה הם עולים?

golani12

New member
זה אני ביוזר אחר בטעות

מה שבטוח זה שאני לא מנהל פורום ווסטלייף

למעלה