Fender highway 1 jazz bass - אני

LC4supermoto

New member
Fender highway 1 jazz bass - אני

מעוניין למכור את שלי, עם אפשרות למכור בנוסף מגבר 60 וואט של פנדר גם כן, מדגם Rumble 60, שניהם חדשים לגמרי ולא ממש היו בשימוש. מישהו יודע במקרה כמה הם עולים היום כחדשים בכלי זמר, ובכמה פחות או יותר עלי לתמחר אותם? (אני יודע שיכול לחכות למחר ולברר בחנות. תהיתי אם מישהו יודע במקרה). תודה רבה מראש.

Me n MySelf

New member
תשובה בפנים

הגיטרה עולה היום בערך 3000 שקל לגבי המגבר אני לא יודע - כנס לאתר של כלי זמר ותבדוק

עומריB

New member
יש לי הרגשה שהמקסיקנית עולה 3K

יכוללהיות שאני טועה, תבדוק בכל"ז בכל מקרה.

RoieL

New member
הייויי זה USA

כמו שפנדר של היום זה פנדר של שנות החמישים. למרות שטכנית הגיטרה מיוצרת בארה"ב, רמת החלקים וההרכבה די דומה למקסיקניות.

זהרון

New member
3000 בכלי זמר - אולי אני קונה מחר

זה המחיר שלה בכלי זמר תל אביב ויש כמה וכמה גיטרות כאלה למחירה. אתה תהיה בבעיה למכור את הגיטרה במחיר כזה. אולי יהיה נבון יותר מצידך לחכות כמה חודשים ולמכרות את הגיטרה כשיגמרו הגיטרות מהמבצע וכשיגיעו דגמים חדשים. אם לא אכפת לך, תוכל לומר לי למה אתה מוכר את שלך? קראתי עליה המון ביקורות מצויינות ושמעתי עליה דברים טובים. הייתי שוקל לקנות ממך, אבל במחיר אותו מוכרים כלי זמר ועם אפשרויות התשלומים, אתה צריך לרדת נמוך מאוד במחיר כדי להיות אטרקטיבי וממש לא נראה לי שזה נעים גם לבקש וגם למכור. אם תהיה לך הצעה מפתה מאוד, אתה מוזמן לפנות אלי במסרים. אבל קח בחשבון שבכלי זמר אפשר לקבל אותה במחיר סופר נוח וכנראה גם לעשות טרייד-אין. בהצלחה

jako1234

New member
אם המחיר של זה 3K

תיהיה צריך לרדת מאוד נמוך. אבל אם אתה יורד אני מוכן לקנות

LC4supermoto

New member
אוקיי. אז תשובות לכולם...

התקשרתי היום לכלי זמר. הם קיבלו משלוח של כמה חתיכות במחיר אטרקטיבי כנראה ויצאו במבצע לפני כחודש. המחיר הוא אכן סביב ה 3000 ש"ח, אך נשארו אולי 2 חתיכות, והמבצע עתיד להסתיים בימים הקרובים, ברגע שיימכרו כל הכלים. לאחר מכן ייעלה המחיר חזרה לסביבות ה 5,500 ש"ח, המחיר שהיה כשאני קניתי אותה. והסיבה שאני מוכר: מאז ומעולם אהבתי מאוד גיטרות מכל הסוגים, וכשהייתי קטן גם ניגנתי. משום מה, כדי להקדים את משבר גיל ה 30 (לפני כמה חודשים...) החלטתי לפנק את עצמי בהגשמת כמה חלומות של שנים. אחד מהם היה רכישת הבאס הנ"ל, ואני לא יודע לקנות משהו שהוא לא ממש טוב. אין פשרות אצלי. אז קניתי ותיכננתי ללמוד לנגן כמו שצריך, אבל לצערי, במירוץ היומיומי, אני לא מגיע לזה, ולאחרונה רכשתי רכב מיוחד שאני מעדיף להשקיע בו את הכסף. הגיטרה חדשה לגמרי, לא היתה בשימוש, ושמורה בקייס מיוחד של "פנדר". בעקרון, הייתי שמח לשמור אותה, אבל אם אקבל עליה מחיר הוגן, אמכור אותה ואשקיע בדברים אחרים שיותר חשובים לי כרגע (ברור לי שאצטער על זה בעתיד). בקשר למחיר - כשהמחיר יחזור להיות סביב ה 5,500 ש"ח, אמכור אותה במחיר ממש אטרקטיבי, ומי שיקנה - יעשה את עיסקת חייו. תשלומים? - אולי אפשר להגיע לאיזה הסדר, שמי שיקנה אותה ישלם בתשלומים בכרטיס אשראי עבור משהו אחר שאקנה, במקומי. יותר הוגן מזה? קשה לי להאמין שאפשר למצוא. מקווה שעניתי על הכל. תודה.

LC4supermoto

New member
חמוד, אפילו צירפתי תמונה! באס עם 6

מיתרים - יש! אבל חשמלית עם 4 - אין, למיטב ידיעתי. בחברוווות...

jako1234

New member
טוב בוא נדבר רגע אמיתי

שלא יהיה לי פאדיחה גדולה. זה הייה בעבודה שלי. המסך שם בקושי עובד אז לראות אותיות זה בכלל מסובך. אז אתה חושב שאני יבדיל בין 4 ל 6 מיתרים אני אפילו לא ראיתי את הצואר ברור. אז בכל זאת...אני אולי שרוט אבל לא דפוק. אני גיטריסט אבל לא באסיסט. אני סוטה אבל לא פדופיל...וכו וכו..

למעלה