שנה טובה עם מזג ברזילאי
מידידתי מאיזה, באמצעות המסר הבא שפרסמה והרשתה לי להעתיק לכאן. ושנה טובה גם ממני, בערבית: "כל עאם ואנתם בח'יר".
===========
============
===========
שנה טובה ומבורכת maysabel ו 18:39 | 31/12/04 השקיעה האחרונה של השנה הייתה כל כך מדהימה כי היופי שלה נבע גם ממני. הענקתי לה את היופי, הבטתי דרך עיניים של יופי. העננים אווריריים,לבנים טהורים צויירו בעדינות ככנפי מלאכים, חיבקו את מעוף הציפורים באהבה עצומה. ישבתי על סלע לרגלי הים והחלטתי שאני עושה טכס שלי לכבוד השקיעה האחרונה. יחפה, כשרגליי על אבן קרה, ולעתים על חול חמים מהשמש החמימה של היום, השמעתי את כל שיריי אחד אחד ורקדתי שירי בוסה נובה בסמבה. עוברים ושבים מסתכלים, דייגים מחייכים אליי ואני פשוט מה שאני. ללא בושה עשיתי מה שרציתי לעשות וזה היה כיףףף ומשמח כל כך. בשירים המרגשים נשכבתי על החולות ודמעותיי השקו אותם באמונה שיכולות הן להפריח חיים בשממה. ועורב אחד חג מעליי אחה"צ. אני אומרת לו-זהו! סוף שנה! אני משליכה הכל! אתה יכול ללכת לדרכך,אני בסדר

סמוך לשקיעה כרעתי ברך, השמעתי המנון לשמש, אבה מאריה ובכיאנה 5 אחרי השקיעה סרנטה דו אדאוס,AMAR... ואז קמתי על רגליי, נכנסתי לים צרחתי את כל נשמתי, בירכתי לשלום כל מה שאיני רוצה שיכנס איתי לשנה החדשה. הפניתי את גבי והלכתי, אבל... הבנתי שאי אפשר להשליך את מה שהינו חלק ממך אבל כל השאר כן. אני קלה, נכנסת לשנה החדשה. הלב פתוח ובזאת מברכת אתכם... שנה שתיכנסו אליה בקלילות, ללא מטען חורג, כמו שהינכם, מנצנצים את הניצוץ האלוהי שהוא המהות שלכם. זאת ברכתי לכם השקיעה הייתה בדיוק בשעה 16:47 ADEUS ANO VELHO FELIZ ANO NOVO