Fear
the Dark

Ellabll

New member
אבל הליין אפ של ט אין דה פארק פשוט

אוקסיג'ן יצאו פארשים השנה, שנה שעברה היה ליין אפ מטורף, והשנה חלק ביותר ולא משתלם. ד"א מישהו יודע למה הורידו אותו ליומיים? אם הייתי יכולה הייתי מעדיפה לטי אין דה פארק.

lestatgirl

New member
האמת שכן..

אבל ט בפארק שמו את השמבלס ורייזורלייט באותו יום בבמות שונות, אני יכולה לבחור בין פיט וקארל אבל לא בין פיט וג'וני ,ארר מה הסיכויים שהם יקימו סופרגרופ חדשה? כתגובה לצ'אבס?.. בטח לא היה להם מספיק להקות
ורוב הלהקות דיי טסות בין ט בפארק לאוקסיג'ן

Ellabll

New member
זה הליין אפ המלא של אוקסיג'ן?

ואי זה ממש מתסכל בינית לנסוע לשם כיד דודים שלי עברו לאירלנד לכמה חודשים וזה הרבה פחות הוצאות על שינה ושנה שעברה היה פסטיבל פסיכי אבל לא! חוק מרפי, דווקא שיש לי הזדמנות נפלתי על השנה החלשה שלו. סעמק :/ הייתי הולכת על השמבלז, מי יודע כמה זמן עוד ימשיך פיט להלך על פני האדמה אבל לכי תדעי, הוא בן אלמוות
יותר אקשן

lestatgirl

New member
החודש הוא היה או יהיה בן 28

אז את הקללה של ה27 עברנו, בואי נקווה שהוא לא ימציא קללה חדשה. ושנה שעברה באמת היה ענק, כאילו ב2005 בעצם אין ההופעות של רייזורלייט, שהם שרו את גולדן טאצ' הייתי בטוחה שזה התגלות אלוהית.. ואמ..עדיף פסטיבל חלש על לא פסטיבל בכלל...

Ellabll

New member
עדיף 10,000 בכיס

ולנסוע בשנה הבאה עם 20,000+ לסיבוב פסטיבלים מאשר פסטיבל חלש...

t a o t a o

New member
../images/Emo45.gif

מצד שני, כשהמטרה העקרית היא פיט דוקרטי (שעלול להתפגר כל רגע ממנת יתר), אני יכולה להבין את המוכנות להתפשר על פסטיבל חלש.

lestatgirl

New member
אבל הבעיה עם הרוקר על סף מוות הזה

זה שאת רואה הופעו כמו אלה שבדיוידי של הליבס או בקליפ של קאנט סטאנד מי נאו, ושוכחת שאת הולכת להופעה של בייבישמבלס ומקבלת המון שמבלס על הבמה ולבסוף את מבינה שהיית יכולה פשוט לשבת בבית לראות הופעות חיות ביו טיוב ולבקש ממישהו שיכה אותך עם אלה וזה היה אות דבר בדיוק... מצד שני, אני פשוט חייבת לראות אותו לייב שוב..

sha na na revol

New member
אני בעד. ../images/Emo45.gif

זה לא שלשתות חצי בקבוק וודקה עושה לי יותר טוב...

CitizenErased

New member
ב10,000...

את יכולה לטוס כמוני לארה"ב ל6 הופעות
לפסטיבל 1 באירופה בעיקרון 3000-4000 צריך להספיק.

t a o t a o

New member
גוגל מוסיף:

* Lily Allen Date: 03/03/07Venue: Movistar Tent - Barcelona, Spain * Kasabian Date: 04/03/07Venue: Sala Razzmattaz - Barcelona, Spain * Within Temptation Date: 26/03/07Venue: Sala Apolo - Barcelona, Spain * Incubus Date: 28/03/07Venue: Movistar Tent - Barcelona, Spain * Roger Waters Date: 21/04/07Venue: Palau Sant Jordi - Barcelona, Spain * Scissor Sisters Date: 25/04/07Venue: Movistar Tent - Barcelona, Spain * Bloc Party Date: 15/05/07Venue: Sala Razzmattaz - Barcelona, Spain * Beyoncé Date: 22/05/07 Venue: Palau Sant Jordi - Barcelona, Spain * Beyoncé Date: 27/05/07 Venue: Palau Sant Jordi - Barcelona, Spain קצת נסחפתי עם התאריכים, אבל לא ציינת משהו מיוחד חוץ מ"חודש הבא", אז השתוללתי. רק לשם ההבהרה, המידע הזה נלקח כולו מאתרים ראנדומליים בגוגל, אין לי מושג מה התבטל, מה נדחה, מה סולד אאוט וכו'. אם יש משהו שמצא חן בעינייך אני מניחה שכבר תוכלי לבדוק...

M a a y a n K

New member
סליחה על ההצתה המאוחרת...../images/Emo6.gif

תודה רבה!!! ווווווואוווווו...כמה הופעות!!! סליחה שלא הגבתי קודם פשוט רק עכשיו הגעתי הביתה... עכשיו אני בטוח נוסעת לברצלונה!!!! תודה t a o t a o !!!! (לא יודעת את השם...סורי...
)

t a o t a o

New member
אין בעד מה...

טאו זה בסדר.
את כל התוצאות האלה הניב חיפוש מאוד שטחי בגוגל. כמו שציינתי: באמת שאין לי מושג מה מההופעות האלה עדיין בתוקף אבל את זה כבר לא יהיה קשה לברר באתרים רשמיים למיניהם. מקווה מאוד שתמצאי משהו :)

למעלה