אני אשתוק עכשיו.
S sha na na revol New member 23/2/07 #72 ../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo99.gif אמג.
T t a o t a o New member 23/2/07 #78 אמ... כשאני אבין מה אמרנו כמעט ביחד אני אגיב. עד אז..... לילה טוב
S sha na na revol New member 23/2/07 #75 את כל כך לא מבינה, פרייס הוא אליטה אינטלקטואלית והוא גם כזה גלאם שכל דבר שתגידי הוא מתחתיו. וניו רומטניקס היא המהפכה המוזיקלית הבאה או משהו. כן, אני עובד על תדרים של סאטירה אם עכשיו שאלת.
את כל כך לא מבינה, פרייס הוא אליטה אינטלקטואלית והוא גם כזה גלאם שכל דבר שתגידי הוא מתחתיו. וניו רומטניקס היא המהפכה המוזיקלית הבאה או משהו. כן, אני עובד על תדרים של סאטירה אם עכשיו שאלת.
S sha na na revol New member 23/2/07 #90 כן, זה. שקלתי קעקוע שאומר 'קארדיף אפטרלייף', רק שצרוף המילים הזה לא אומר כלום אם: * אנשים לא יודעים איפה זה קארדיף. * 'אפטרלייף' זו מילה ארוכה מדי בשבילם.
כן, זה. שקלתי קעקוע שאומר 'קארדיף אפטרלייף', רק שצרוף המילים הזה לא אומר כלום אם: * אנשים לא יודעים איפה זה קארדיף. * 'אפטרלייף' זו מילה ארוכה מדי בשבילם.
S sha na na revol New member 25/2/07 #105 אמא שלי?... אני לא אעשה קעוקוע שאמא לא תרשה לי. אבל מסתבר שהיא יודעת איפה זה לידס. וגם שלא אכפת לה אם אני מקעקע את הסלאש(-זיווג) האהוב עלי, כן?
אמא שלי?... אני לא אעשה קעוקוע שאמא לא תרשה לי. אבל מסתבר שהיא יודעת איפה זה לידס. וגם שלא אכפת לה אם אני מקעקע את הסלאש(-זיווג) האהוב עלי, כן?
L lestatgirl New member 25/2/07 #106 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אווווו ומה בדיוק הוא הסלאש האהוב עלייך? ואמ.. ניסית לקחת מפה ולהראות לה היכן קארדיף נמצאת?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אווווו ומה בדיוק הוא הסלאש האהוב עלייך? ואמ.. ניסית לקחת מפה ולהראות לה היכן קארדיף נמצאת?
S sha na na revol New member 25/2/07 #109 ניסיתי לקחת אותה לשם... ../images/Emo189.gif לא יצא, אבל אני טוב, אז זה עוד יקרה... ולשאלתך- השניים האלה. כי זה כל כך מרומז ולא-משוחק עד שזה פשוט 'שם'... והיו לי כמה חלומות סגולים בנושא... ריצי x ג'יימס פוראבר.
ניסיתי לקחת אותה לשם... ../images/Emo189.gif לא יצא, אבל אני טוב, אז זה עוד יקרה... ולשאלתך- השניים האלה. כי זה כל כך מרומז ולא-משוחק עד שזה פשוט 'שם'... והיו לי כמה חלומות סגולים בנושא... ריצי x ג'יימס פוראבר.
T t a o t a o New member 26/2/07 #111 תתפלאי, אבל סוכני נסיעות לא יודעים איפה זה קארדיף. סוכני נסיעות לא יודעים איפה זה וויילס. סוכני נסיעות, זה מי.
תתפלאי, אבל סוכני נסיעות לא יודעים איפה זה קארדיף. סוכני נסיעות לא יודעים איפה זה וויילס. סוכני נסיעות, זה מי.
E Ellabll New member 23/2/07 #52 יש מצב חזק שאני ו2 חברות נסע לאוקסיג'ן השנה דודים באירלנד זה בססססטטטטטטט