Farewell, my friends...

Farewell, my friends... ../images/Emo7.gif

חברים יקרים, אמרת אני לכם בזאת שלום, ומי יודע מתי נתראה שנית... טוב, נו, מותר לגלות שאני יוצאת לחופשה חביבה בחיפה אהובתי. וכן, אני יודעת שחיפה זאת לא העיר האהובה על רובכם, ואמרתם לי את זה מיליון פעם, ויש זיהום וקר וכו', ואין לי שומסיבה לקחת ביקיני ומגבת חוף, אבל תכלס - מי יודע. אני אוהבת את חיפה ואוהבת את החוף כשקר, אז שיהיה לי נורא נורא כיף, ותמשיכו ככה להחיות את הפורום. לאחרונה היו כמה דיונים מאוד מעניינים כאן, וכל טענות "הפורום גוסס" הופרכו קשות. אז כשאני חוזרת בחמישי אחה"צ, אני מצפה לראות שאתם עדיין בחיים, טוף? אל תחטפו שבץ. אוהבת המון וכבר מתגעגעת!!! ביצה. נ.ב: מי מכם שחייב לי אימייל, מתבקש לשלוח אותו במהרה (בסדר, אדם ספציפי שלא אזכיר את שמו בתקווה שייכנס לפורום ביומיים הקרובים???).

יש האומרים שכן...

אבל העובדה היא, שלפי איך שתיארתם את האלפים, סרניטי הוא כל דבר פרט לאלף...

shadowfax

New member
תזהרי שלא לפחיד אנשים סתם

לכי תדעי מה יקרה... שיהיה בהנאה! "ושלא תשתי לי שם חשיש"

דרגורן

New member
היי שלום ותודה על הדגים.

שיהיה לך המון כייף, ותצברי כוחות, כי ביום חמישי הולכים להיות קטעים

backdoorslam

New member
רגע, אל תשכחי

פק"ל כיסים! מגבת, מברשת שיניים והכי חשוב: ביצת דרקון קטנה!

backdoorslam

New member
הממ..הממ..<כיחכוך גרון מאולץ>

לדעתי הדבר המצחיק הוא שאת פשוט לא יכולה להיפרד מהפורום, גם כשאת בחופשה. לכי תעשי כבר חיים ותשאירי את כל החנונים לשבת מול המסך (הקצנתי קצת - נו טוף...)!

אנחנו החנונים!!!

מה, לא רואים עליי? זה שאני משחקת בשלוש קבוצות במקביל ומכורה למחשב כבר אומר משהו לגביי. חוצמזה, זה לא רע. אם כל העסק היה עולה לי כסף, תאמין לי שלא הייתם שומעים ממני שלושה ימים. בטח הייתי מעדיפה לבזבז את הכסף על ביליארד או משהו, no offense. עד שיש לי חופש... ועדיין, פורום זה דבר נחמד. הרי אתם לא יכולים להציק לי כשאני לא רוצה שתציקו (חוץ ממי שיש לו את הפלאפון שלי), ואני יכולה להציק לכם מתי שבא לי!

backdoorslam

New member
אבל חנונים לא משחקים בליארד

אני מזמין אותך לחפש חנונים במועדון הסנוקר,באיזור התעשיה אצלנו- בבת-ים.

תשובה אליך

אבל לא-חנונים לא מוצאים את עצמם דבוקים למחשב בכל שעה אפשרית, משחקים סטארקראפט ומשוטטים באינטרנט, וכשלא - קוראים מד"ב, פנטסיה ומיתולוגיות. הא!

אנחנו חנונים שיכורים!!!

ואנשים טובים בכלל. אבל דניאל מושך אותי מחוץ לחווה. אז לילה טוב!

למעלה