Fans VS Favorites עונה רביעית

cover121

New member
../images/Emo12.gif

לא ראית את זה בא האמת, למרות השמועות. דווקא בגלל כי לא האמנתי שיש שורדים שיסכימו לחזור לחוויה הזו(לפחות כאלו שיהיו משמעותיים למשחק). על הנייר יש לרעיון הרבה פוטנציאל, אבל זה באמת תלוי בליהוק של המעריצים ועד כמה הם יהיו דומיננטיים, כי בעונה האמריקאית כמעט ונפלה על זה, אילולא המיזוג מהטובים ביותר של כל העונות. בכל מקרה, מכולם אני מקווה שנועם לא יחזור, כי אין לו לטעמי מה לתרום בשום אספקט של המשחק. לא היה שחקן יותר אנמי ממנו בכל הישרדות ישראל(טוב נו יש אחד או שניים שאני אפילו לא זוכר
).

מי זה כבר הנועם הזה, אפשר לחשוב ../images/Emo233.gif

לדן לפחות היה אופי. נועם הוא כלי של ההפקה למשוך את הפקאצות וזהו. אני הייתי רוצה את: קפון, משה ונעמה אריק, אופיר ונטע-לי יעל, ולפי השמועות: ליאורה ושי

יניבל1

New member
כנראה שגם בעונה הזאת תיהיה הדחה כפולה

אחרי שזיו ואיגור ידקרו אחד את השני עם חנית

נשמע מגניב. אבל

למה מירית, נעמה ועידן?
איפה זיו? אני רוצה [דחוף] את זיו, איגור, דן, משה, אריק, הדס, ליאורה... וזהו. מי עוד? ואת נועם טור לא צריך, כשהביאו אותו לעונה השנייה הוא בקושי דיבר.

כל המשעממים קיבלו הצעה :/

חוץ מדן, אריק, נטע לי (שלא הסכימה) ואולי גם איגור, כל מי שהזכירו שם מיותר... צריכים להביא בנוסף לאלה גם מתמודדים צבעוניים יותר, כמו משה, עידן קפון, אולי מרינה או ויקה... ומהעונה השניה אנשים כמו אופיר, אפרת, מאיר (למרות שלא אהבתי את אפרת ומאיר), אולי גם גל או יואב. ומהעונה השלישית את זיו, שי, טלכו, ליאורה, ליעד (יהיה מעניין לראות אותה עם משה), ואולי אביגיל. אנשים שעשו דברים (דברים חכמים או טיפשיים, שעשו מהלכים, או שסתם היו מצחיקים או רבו עם כולם ועשו הרבה רעש), ולא כאלה שסתם היו יפים ונחמדים ולא עשו כלום. נועם ומירית הם האנשים הכי מיותרים שהם יכלו להזמין. :/

אוי שכחתי את אפרת. גם אותה אני רוצה

אריק, אפרת, דן, משה, זיו, איגור, אולי ליעד בשביל הקטעים. רק לא את נועם, מירית או נעמה.

למעלה