Fans VS Favorites עונה רביעית

MagSimps

New member
Fans VS Favorites עונה רביעית

על פי דיווח של אתר מקו. הישרדות אולסטארס: נועם טור ודן מנו כבר קיבלו הצעה נועם טור, נעמה קסרי, דן מנו, מירית וקנין, עידן חביב - כולם כבר קיבלו הצעה להשתתף בעונה הרביעית של "הישרדות", שבה יתמודד שבט של שורדים חדשים מול שבט של כוכבי העבר. טור: "האופציה פתוחה, אנחנו לא שוללים כלום" יוני פרת | mako | להמשך...

MagSimps

New member
*במידה ויצליחו לגייס מספיק שורדים מהעבר.

"בערוץ 10 מקווים להשיג מספיק שורדים לעונה הרביעית שתיערך שוב באיים הפיליפינים. גורם בהפקה מוסיף כי אם משימת גיוס הכוכבים לא תצליח אז אופציית האולסטארס תידחה לעונה החמישית." את מי הייתם רוצים לראות ?

MIIKLE

New member
לא לא מוקדם מדי

שיחכו לפחות עוד 2 עונות אין מספיק מתמודדים הכל עושים פה מהר בישראל אין סבלנות.

MagSimps

New member
למה אין ?

3-4 מכל עונה כבר יש 9-12. (אל תשכח שבעונה הישראלית יש יותר מתמודדים) זה אומנם מוקדם, אבל הם צריכים להחזיר לעצמם את הצופים.

niro62

New member
אחרי עונה כזאת עלובה חייבים את המעריצים נגד..

נערצים. העונה הזאת פשוט לא טובה. בעונה השנייה אחרי כל פרק הייתי באטרף וממש נהנתי מכל פרק בעונה. אבל בעונה הזאת גם ליהקו מתמודדים שגורמים לי להקיא וגם העריכה פשוט גרועה ומוציאה את החשק המצפייה. אפילו המשימות שבדר"כ אמורות למלות קצת את הזמן לא מעניינות, לא מרגישים שום אווירה תחרותית. ושלא נדבר על אסרטגיה שמדברים בלי סוף על מהלכים שמתכננים ובסוף כולם משתפנים. עונה ממש לא טובה ובגלל זה הרייטינג נמוך. אני ממש מקווה שיחליפו את העורך הגרוע, ילהקו מתמודדים מעניינים יותר למעריצים ושיביאו את מי שהקהל באמת אוהב (אריק, ליאורה, איגור וכל מיני כאלה שמוסיפים לעונה באמת) ושלא יביאו את האילמים והטיפשים שההפקה חושבת שהקהל אוהב אותם (טור, חביב,אטנלגדר, טומי)

אורישקי

New member
איכס עידן,נועם,דן ומירית../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

איפה ליאורה ואריק?

MIIKLE

New member
בדיוק ההיפך

יש לך נטייה לאהוב את האנשים השנואים של הישרדות מה נסגר איתך תגיד לי? אריק וליאורה מעוררים אצלי את יצר ההקאה כשחתול שחור רואה אותם הוא יורק הצידה.

אורישקי

New member
מצטער באמת שאני מעדיף את אלה שיודעים לשחק את

המשחק ולא מודחים באמצע

MIIKLE

New member
מה הקשר?

שורד אמור להיות קודם כל בן אדם ואם הוא טיפוס מגעיל כל האסטרטגיה שלו לא שווה כלום.אם אני לא אוהב את הבן אדם עצמו ולא מתחבר אליו אני לא נהנה מהמשחק שלו ואז לא אכפת לי כמה תככים הוא יעשה.ודרך אגב טלכו משחק את המשחק פי אלף יותר טוב מליאורה אז למה אתה אוהד אותה ולא אותו?

אורישקי

New member
ואריק וליאורה ממש לא מצטיירים בעיני

כטיפוסים שהייתי שונא במציאות.בייחוד אריק
. וגם אם טלכו משחק את המשחק יותר טוב מליאורה יש גם מקרים של שחקנים שאני לא מתחבר אליהם למרות שהם משחקים טוב-הוא אחד מהם

אני רוצה את:

דן, אריק, איגור, משה, הדס (בשביל הצחוקים ואולי רומן אפשרי), מיטל (ניראה שיש לה פונטציאל), זיו ו ...מי עוד?! לא יודעת. השאר לא מעניינים.

למעלה