Fallen-דירוג שירים|כוכב|

frozen Blood

New member
Fallen-דירוג שירים|כוכב|../images/Emo65.gif

אוקיי! היות ויש הרבה חדשים... וכבר הרבה זמן לא דירגנו את פולן.אז הגיע הזמן שנעשה את זה. אז כידוע לכם בדירוגים האלה אנחנו בוחרים את השירים האהובים אלינו: 1-הכי אהוב 11-הכי פחות אהוב יאללה!לבחור! 1. Going Under 2. Bring Me To Life 3. Everybody's Fool 4. My Immortal 5. Haunted 6. Tourniquet 7. Imaginary 8. Taking Over Me 9. Hello 10. My Last Breath 11. Whisper

TheRainMaker

New member
*חושב ממש חזק*

1.Whisper 2.Imaginary 3.Haunted ו-My Inmortal 4.Tourniquet 5.Hello 6.Bring Me To Life 7.Going Under 8.Taking Over Me 9.My Last Breath 10.Everybody's Fool יו באסטר, זה היה קשה

yogniz

New member
אהבתי ת'דירוג שלך../images/Emo11.gif../images/Emo109.gif

דומה מאוד לשלי...עקב העובדה שכל השירים שדירגתי באמצע יכולים להתחלף בניהם חופשי... אז דומה מאוד..חוץ מEF אחרון O:

yogniz

New member
חח כן בעיקר..../images/Emo109.gif

אבל לא רק.. גם השניים האחורנים אותו דבר.. ובכלל זה דומה כזה אבל כן בעיקר בגלל השניים הראשונים

TheRainMaker

New member
EF אחרון אצלי בעיקר כי

הוא לא מתחבר לי כ"כ עם הקונספט של האלבום, וטיפה הורס לי את האוירה של האלבום.. הוא גם די שיפוטי, ושירים כאלה ממצים את עצמם מהר אצלי. :) אגב הדרוג שלך, לשים את Haunted מתחת לBMTL זה על גבול החטא
(שלא לדבר על EF
)

yogniz

New member
אני לא יודע איך אתה מפרש אתEF../images/Emo109.gif

אם זה בצורה שבו הוא מפורש בקליפ...אז אני רואה את הפרשנות שלו שונה מאוד...אם כי אהבתי את הפרשנות שניתנה לו בקליפ (והיא אכן לא ממש מתאימה לקונספט של פולן) אבל עזוב שנייה את הליריקס בצד...הלחן של השיר מעולה במיוחד.. יש לו את הפתיחה הכי טובה אולי בשירים בפולן..הקול של איימי נשמע מעולה...זה פשוט שיר מדהים.. אבל לא משנה
בקשר להאנטד מעל BMTL...כמו שאמרתי כל הבחירות באמצע הדירוג הן משהו שמתנה...היה לי מאוד קשה לבחור...אני חושב שהבחירה שלי לשים את האנטד טיפה מעל ההיא בגלל המקהלה בסוף השיר..אין מה לעשות מקהלה עושה לי את זה

TheRainMaker

New member
חח שמת את האנטד טיפה מתחת

כבר שכחת?XD אני לא יכול שלא לחשוב על EF כשעל שיר ש"מוקדש" לבריטני ספירס, ובאותה מידה לכל זמרת פופ שמתפשטת לשם החלטורה או וואטאבר, ואני די מסכים עם השיר אבל מהשירים בפולן הוא זה שפחות מרתק אותי. הפתיחה טובה, מצויינת אפילו..אבל הלחן עדיין לא מצליח להחזיק את השיר לדעתי.

yogniz

New member
אתה רואה כמה זה צמוד?../images/Emo109.gif

אני אפילו לא זוכר... והתכוונתי שאני דווקא לא פירשתי את EF כמשהו שמתקשר לבריטני וחברותיה...אם כי זה יכול להתאים גם...אני רואה את זה אחרת..

frozen Blood

New member
../images/Emo41.gif כוסעמוק

1.tourniquet 2.whisper 3.imagenary 4.haunted 5.hello 6.EF 7.GU 8.BMTL 9.TOM 10.MLB 11.MI

M m m B o p

New member
../images/Emo225.gifFALLEN../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דירוגי
1. Bring Me To Life 2. Everybody's Fool 3. My Immortal 4. Going Under 5. Whisper 6. My Last Breath 7. Hello 8. Haunted 9. Tourniquet 10. Taking Over Me 11. Imaginary

yogniz

New member
??????../images/Emo35.gif?????!!!!../images/Emo70.gif#$#^%#&^../images/Emo109.gif

אימג'נרי אחרון??????????? כל צליל וצליל בשיר הזה גורם לי לאורגזמה שאף גבר אישה או אורנט אוטנג יגרום לי אי פעם

yogniz

New member
מה מצחיק?../images/Emo10.gif../images/Emo109.gif

מה אני טועה?? מה לך זה לא עושה ארוגזמות???

yogniz

New member
נו מה. איך אפשר..../images/Emo109.gif

לשים את אימג'נרי אחרון?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזו יציאה יוג!

הרבה זמן לא הייתה לך אחת כזאת

למעלה