!!!Facebook

Xx Reut xX

New member
!!!Facebook

מה עמדתכם בעניין הפייסבוק? יש לכם? אין לכם? אם יש, פעילים בו? מפרסמים סטטוסים? גם אתם מהאלה שכל רבע שנייה מדווחים איפה הם נמצאים ועם מי?[איזה דפוק זה,בחיי] מה דעתכם על הוספת אמא/אבא/דוד/דודה לפייסבוק? מה היתרון הכי גדול שלו לדעתם? והחיסרון? בתכלס, אתם מכורים?
יאלה תענו!!!
[אני מרגישה כמו משקית החוויה של הפורום.
]

timetraveler900

New member
מש"קית חוויה ../images/Emo6.gif

אין לי פייסבוק. לאחותי יש. לאבא שלי יש והוא לא מבין בזה בשיט חח מכירים את אלה שלא יודעים להשתמש במחשב ומדריכים אותם דרך דברים שנראים ממש טריוויאלים לכם? אז זה ממש ככה כשאחותי מנסה ללמד את אבא שלי לעבוד על הפייסבוק, וזה תמיד מסתכם ב- "אהה! עזבו אותי מהפייסבוק שמייסבוק הזה..." זה קורע כל פעם מחדש
יש כאלה שמדווחים כל שנייה? זו ממש אובססיה...

Xx Reut xX

New member
באמת משקית חוויה, מה!../images/Emo6.gif

וכן תאמיני לי שזו ממש אובססיה אני ממש לא מהאלו שמדווחים כל שניה אבל יש לי כמה כאלו.. שפשוט..
ובאמת אין לך פייסבוק? כל הכבוד! חח את ממש במיעוט

asaf105

New member
פייסבוק../images/Emo3.gif

מה עמדתכם בעניין הפייסבוק? זה פשע!! יש לכם? אין לכם? יש לי
אם יש, פעילים בו? מפרסמים סטטוסים? גם אתם מהאלה שכל רבע שנייה מדווחים איפה הם נמצאים ועם מי?[איזה דפוק זה,בחיי]לאא!! אני סתם מחטט בפייסבוקים של אחרים, עושה לייקים, וזוכה במלא הטבות של קוקה קולה סאמר לאב
מה דעתכם על הוספת אמא/אבא/דוד/דודה לפייסבוק? זה פשוט פשע!!!!! מה היתרון הכי גדול שלו לדעתם? והחיסרון? אין לזה יתרון, יש לו רק חסרון!! בתכלס, אתם מכורים?אממ.... נגיד שכן?

Xx Reut xX

New member
זה מעפן!!!הוילג' הרבה הרבה יותר שווה.

לא העיקר הבאתם לי מאתיים שוברים לבורגראנץ', למי אכפתתתת

asaf105

New member
בגלל זה יש את כל האירועים השווים!!!

הייתי כבר במימדיון, סטנדאפ ואני מקווה לזכות בקיאקים ובחו"ל

asaf105

New member
קיבלת את השובר לשניצל קריספי?../images/Emo6.gif

חח אני קיבלתי סופסוף אבל מה הבעיה באוכל!? דווקא זה כיף כל שבוע אוכל בחינם! בכלל החופש הזה כל שבוע אני טוחן ג'אנק פוד, אין יותר תענוג מזה!!! תאמיני לי האירוע הבא צריך להיות יריד אוכל או משהו כזה!!!! זה יהיה הכי שווה!

Xx Reut xX

New member
תהיה בריא!!!../images/Emo6.gif

אני בכלל לא אוכלת את כל ההמבורגרים ושטויות,ככה שלא מזיז לי. וגם, איכ זה בורגראנץ,' הפסקתי לאכול שם בגיל 6 נראה לי

asaf105

New member
ככה זה כשרזים../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

במשך השנה אני בכלל לא טוחן או משהו, רק החופש פתאום שמתי לב שכל שבוע אני אוכל איזה ג'אנק פוד
אם זה ההמבורגר של הסאמר לאב, פיצה עם חברים, המבורגר טוב בBBB, פופקורן בסרט
אבל זה בסדר אני רזה ולא משנה מה אני אוכל המשקל לא זז מ60-61 ק"ג

Doodlez

New member
TAG TAG TAG TAG

מהפרסומת על הדנה ההיא
מה עמדתכם בעניין הפייסבוק? פוי זה ממכר יש לכם? אין לכם? יש יש אם יש, פעילים בו? מפרסמים סטטוסים? גם אתם מהאלה שכל רבע שנייה מדווחים איפה הם נמצאים ועם מי?[איזה דפוק זה,בחיי] ממש לא! אני עושה סטטוס כל שנה בערך
אני בעיקר חורש על תמונות מצחיקות וישנות של אנשים מה דעתכם על הוספת אמא/אבא/דוד/דודה לפייסבוק? זה תלוי. יש הבדל גדול לדעתי בין דודים להורים. אמא שלי רצתה ואמרתי לה שאם היא תפתח הסיכוי שאני אאשר אותה הוא אפסי (איזה ילד מניאק) אבל מה לעשות
אנשים כותבים לי דברים מביכים ולא נעים שהיא תראה! ולגביי הדודים- הם בקושי נכנסים ואם כן לא נראה לי שהפרופיל שלי מעניין אותם במיוחד
מה היתרון הכי גדול שלו לדעתם? והחיסרון? היתרון העיקרי שלו לדעתי זה שאפשר לשמור על קשר עם אנשים
פעם למשל הייתי באיזה מחנה והכרתי שם מלא אנשים אז בעזרת הפייסבוק אפשר עדיין (בערך) לשמור על קשר.. בתכלס, אתם מכורים? אפשר להגיד שכן
אני לא מעלה תמונות או כותב הודעות או כל מני דברים כאלה- אבל אני כן נכנס דיי הרבה ביום

למעלה