היי היי
יש לי פייסבוק, פשוט כי לכולם יש. ואם תשימו לב מלא דברים היום דורשים התחברות דרך הפייסבוק וכאלה, אז כן יש, אבל בעיקרון זה רק בגלל זה וגם בגלל לא להרגיש אאוטסיידרית וכאלה... אה ולהעלות תמונות מהמצלמה שאנשים חופרים שאני אעלה. חוץ מזה הרבה אני לא עושה שמה. השימוש העיקרי זה רק בצ'אט
פעם בשבועיים אולי איזה סטטוס על דבר כלשהו, לא יותר. וכמה שאני שונאת את אלו עם המקומות!!!!! ואי ואי ואי חח מה יתרום לי לדעת שהייתם איפה שהייתם, אה? ממש מלבב. האמת שיש לי את אבא שלי בפייסבוק ואין לי שום בעיה עם זה. הוא אחלה והכל, רק ביום ההולדת שלי הוא כתב לי ברכה וקרא לי בכינוי שלא צריך לקרוא מחוץ לכותלי החדר שלי
קצת מביך, אבל למי אכפת. הדודות שלי זה כבר סיפור אחר... לכולן יש פייסבוק וכולן חופרות בו כל היום,הן ממש מכורות חח והן מגיבות לי ועושות לייק על הכלללללל!!!! אז כן הן מעט חופרות, אבל גם בתכלס, למי אכפת. אני ממש לא אמחק אותן מהחברים שלי.. יתרון. אממ.. להעביר זמן חח. לא רואה בזה כלי לשמירת קשר עם החברים. עם החברים האמיתיים שלי אני לא שומרת על קשר בפייסבוק. חיסרון. ממכר! בקיצור, רשת חברתית נחמדה שהשתלטה על העולם באופן קיצוני, והאמת אין בה יותר מידי... איזה כיף לחפור