!!!Facebook

Xx Reut xX

New member
ignore !! ../images/Emo6.gif

חחחח אתה באמת ילד מניאק!

supercoconut

New member
פייסבוקז

מה עמדתכם בעניין הפייסבוק?
יצור ממכר שכזה יש לכם? אין לכם?
יש חח אם יש, פעילים בו? מפרסמים סטטוסים? גם אתם מהאלה שכל רבע שנייה מדווחים איפה הם נמצאים ועם מי?
אני מפרסמת סטטוס פעם ביום ככה. אני לא אוהבת את הCheck In הזה. כזאת פלישה לפרטיות. אמאלה. [איזה דפוק זה,בחיי] מה דעתכם על הוספת אמא/אבא/דוד/דודה לפייסבוק?
NEVERR מה היתרון הכי גדול שלו לדעתם? והחיסרון?
לשמור על קשר עם אנשים. יש לנו קבוצה של החברה ודרך שם אנחנו מארגנים את כל היציאות. גם לכיתה שלי ולמגמת כימיה שלי יש, מארגנים דרך שם דברים. הרבה יותר מסודר מטלפונים לפה טלפונים לשם, במיוחד כשמדרבים על קבוצה של יותר מעשר. :X החיסון זה שזה דיי ממכר. ושאין יותר מידי פרטיות. ואנשים חושבים שפייסבוק זה דרך להכיר אנשים.[לדעתי זה רק דרך לשמור על קשר, אנשים שאני לא מכירה אני לא מאשרת...גם אם יש לנו 56 חברים משותפים...
] ד"א עשיתי ניסוי לפני שבוע ולא פרסמתי סטטוס קבלת רישיון. פייי כמה מהר שהשמועה רצה.
בתכלס, אתם מכורים?
חח דיי

tritone

New member
אני אני

יש לי פייסבוק. אני כן פעילה בו אבל לא מהמכורים
אל תעלבו או משהו אבל ממש משעמם לי בפייסבוק. הוא משמש לי בעיקר כדי לתקשר עם אנשים ספיציפיים. אני כן מפרסמת קצת תמונות וסטטוסים אבל אני מודעת לזה שיש גם תקשורת אמיתית בעולם. היתרון הכי גדול של הפייסבוק הוא לתקשר עם אנשים משאר העולם. הכרתי שני חברים טובים שלי מקנדה ומאיטליה ועם הקנדית אפילו נפגשתי והסתובבתי איתה יומיים וזה היה אדיר. העניין הוא שיש אנשים עם תחומי עניין משותפים בכל העולם, והפייסבוק עושה את התקשורת איתם קלה יותר. אני ממש ממש נהנית מזה
יש כמובן עוד יתרונות אבל זה כרגע החשוב לי

וואו כל כך לא ../images/Emo94.gif

אני לא מבינה כל כך על מה ההתלהבות מהפייסבוק, זה כולה אתר די חטטני לדעתי שאומר לי מה אחרים עושים / חושבים / מתכננים לעשות וכיו"ב ........ מה אכפת לי ? זה לא מעניין אותי איפה ההוא הלך ומה זאת עשתה ויש לי פייסבוק .. די נטוש - די גרמו לי לפתוח אותו אבל אני נכנסת מידי פעם , ככה פה ושם חחחח וגם זה לא להרבה זמן .. תמונת פרופיל אין לי מהסיבה הפשוטה שאין לי כוח לשים חחח לא מצאתי בזה צורך , ממילא מי שמכיר אותי יודע איך אני נראת :) חוץ מכמה בני דודים אין לי אף אחד מהמשפחה שלי חחחח בגלל שאין לי תמונה נראה לי שממש קשה למצוא אותי . וזה די מביך להוסיף אבאמא
לדעתי היתרון שלו שאפשר לחדש קשרים ולשמור על קשרים ישנים גם עם אנשים מהסביבה הקרובה וגם עם אנשים מהעבר שנעלמו מחיינו. החסרון שוב - חטטנות ובזבוז זמן .

supercoconut

New member
חח גם לי אין תמונת פרופיל

לפחות של עצמי. הייתה לי כמה זמן תמונה של עיזה אבל דרשו ממני להחליף אותה חחח. ^^' אז החלפתי.
בתמונה של איימי פונד.
תמונת פרופיל של עצמך זה כזה לא קול

Xx Reut xX

New member
היי היי :)

יש לי פייסבוק, פשוט כי לכולם יש. ואם תשימו לב מלא דברים היום דורשים התחברות דרך הפייסבוק וכאלה, אז כן יש, אבל בעיקרון זה רק בגלל זה וגם בגלל לא להרגיש אאוטסיידרית וכאלה... אה ולהעלות תמונות מהמצלמה שאנשים חופרים שאני אעלה. חוץ מזה הרבה אני לא עושה שמה. השימוש העיקרי זה רק בצ'אט
פעם בשבועיים אולי איזה סטטוס על דבר כלשהו, לא יותר. וכמה שאני שונאת את אלו עם המקומות!!!!! ואי ואי ואי חח מה יתרום לי לדעת שהייתם איפה שהייתם, אה? ממש מלבב. האמת שיש לי את אבא שלי בפייסבוק ואין לי שום בעיה עם זה. הוא אחלה והכל, רק ביום ההולדת שלי הוא כתב לי ברכה וקרא לי בכינוי שלא צריך לקרוא מחוץ לכותלי החדר שלי
קצת מביך, אבל למי אכפת. הדודות שלי זה כבר סיפור אחר... לכולן יש פייסבוק וכולן חופרות בו כל היום,הן ממש מכורות חח והן מגיבות לי ועושות לייק על הכלללללל!!!! אז כן הן מעט חופרות, אבל גם בתכלס, למי אכפת. אני ממש לא אמחק אותן מהחברים שלי.. יתרון. אממ.. להעביר זמן חח. לא רואה בזה כלי לשמירת קשר עם החברים. עם החברים האמיתיים שלי אני לא שומרת על קשר בפייסבוק. חיסרון. ממכר! בקיצור, רשת חברתית נחמדה שהשתלטה על העולם באופן קיצוני, והאמת אין בה יותר מידי... איזה כיף לחפור

noam270

New member
אז ככה: ../images/Emo9.gif

יש לי, כמובן. אני חושבת שהפייסבוק הפך להיות החיבור שלנו לעולם בצורה הכי מהירה שאפשר. אני לא ממש פעילה, מפרסמת סטטוסים פעם ב.................... אני לא נגד להוסיף קרובי משפחה לפייסבוק - כל עוד יש ביניכם הבנה ותיאום ציפיות. זאת אומרת, אני חברה של אמא שלי בפייסבוק ויש דברים מסויימים שאני מבקשת ממנה לא לעשות/לכתוב. יש אנשים שחושבים שאם אמא שלך מגיבה לסטטוסים שלך וכותבת לך על הוול זה פדיחות אבל אני הכי לא כזאת.. אם למישהו יש עם זה בעיה זה עניין שלו - לא שלי. איזה קטע, הרגע קלטתי שמה שכתבתי סותר לגמרי את הסוג של כתבה שפירסמתי בלאישה XDDDDD היתרון - תקשורת מהירה וישירה עם אנשים. (נגיד, במקום להתקשר לחברים להזמין אותם למסיבה פשוט פותחים איוונט) אה, והמשחקים :) חיסרון - אלוהים, אנשים שכחו מה זה החיים לפני הפייסבוק! הם פשוט תקועים שם כלללללללל היום!!! בשורה התחתונה, לא חושבת שאני מכורה.

sharona0909

New member
פייסבוק 3>

מה עמדתכם בעניין הפייסבוק? בעד!! עוזר לשמור קשר עם אנשים שלא בהכרח היינו שומרים איתם קשר יש לכם? אין לכם? ברוררר שיש :) אם יש, פעילים בו? מפרסמים סטטוסים? גם אתם מהאלה שכל רבע שנייה מדווחים איפה הם נמצאים ועם מי?[איזה דפוק זה,בחיי] מה דעתכם על הוספת אמא/אבא/דוד/דודה לפייסבוק? פעילה מאוד! מפרסמת, מגיבה.. אני הוספתי את כל המשפחה שלי.. רק חסר עכשיו שאבא שלי יצטרף :) הוא עדיין נגד זה.. אבל זה רק עניין של זמן! מה היתרון הכי גדול שלו לדעתם? והחיסרון? היתרון- עוזר לשמור קשר עם אנשים. חסרון- מאווווד ממכר בתכלס, אתם מכורים? מכורים זה מילה גדולה.. אבל כמו שאומרים.. אם אתה לא שם אתה לא קיים!! חח

למעלה