F R I D A Y

בלע

יש לנו אורחים, דווקא אחלה אנשים אכלנו על האש ואז ראינו כנפיים שבורות קלטו את הקטע 8 אנשים הכי צינים בעולם, מאלה שיושבים ויורדים על כל העולם ואישתו (נו לא בקטע רע, סתם ציניות, גם עצמית) יושבים עם דמעות בעיניים. זה פשוט סרט טוב, אחד הסרטים הישראלים הכי טובים שיש אם לא הכי טוב. אוף, בכיתי כל כך.. גם פעם קודמת שראיתי אותו אבל נכון לא נורא? \:

שמוצה

New member
בכלל לא נורא.../images/Emo24.gif

[פיי, זאת רק אני או שיאיר דומה באופן פסיכי לאקס שלי.:|]

charmingirl

New member
אויייי היה כ"כ כיף! ../images/Emo13.gif

זה התחיל ככה שאני וחברה שלי לא ידענו מה אנחנו עושות, היא התקשרה לידיד שלי, בהתחלה הוא כנראה חשב שהוא ילך למסיבה, הוא לא היה בטוח, מסתבר שבסוף לא. אז נפגשנו איתו-ר וי'והלכנו לר' הביתה, קצת שתינו, הכנו כל מיני קוקטלים עדינים.. זה היה משעשע
יש לו בבית שייקר כזה,אז התחלנו להכניס כל מיני דברים והכנו לנו משקאות, אח"כ הלכנו לחדר של ר' ושם כבר היה ממש כיף, ראינו המורדים (או יההה לא היה מה לראות!) וסתם היה מצחיק ממש.
חבל שידיד שלי עכשיו הולך לקורס של חצי שנה ולא נראה לי אני אראה אותו לעיתים קרובות, כי הוא בטח יעדיף לעשות דברים אחרים ביום שישי..

AnGeL DoLlY

New member
היה מקסייייים (:) ../images/Emo41.gif

בהתחלה באנו אני ועוד 2 חברות שלי... הסתובבנו קצת בקניון ולא היה אפ'חד חוץ מכמה ידידים. אח"כ, אחת הלכה להיפגש עם חבר שלה והשנייה עם ידיד [יפיוף אמיתי
] ואני נשארתי עם החברים למעלה בקניון. אח"כ כולם התחילו להגיע והסתובבנו באיזור. היה כ"כ מצחיייייק
אין אני פשוט מתה על השכבה שלנו!! גם של פסגות (החטיבה המקבילה) וגם שלנו. אין עליהם

מה עם זה שסיפרת לי עליו?יש התקדמות?

אה ועוד משו-למה ספירי כבר בקושי כותבת כאן בפורום? ולמה בר כבר לא כותבת כאן בכלל? /:

AnGeL DoLlY

New member
אמממ... ../images/Emo41.gif

אנחנו ידידים, אפשר לומר טיפה יותר... והוא כ"כ חמוווווווד אלייייי
הוא פשוט ילד מתוק! ודיברתי עם שחר לגביו, אני כבר אדבר איתך על זה באייסי
וסאפ כבר לא ממש כותבת כי אולי אין נושאים מעניינים לדבר עליהם [
] ובר פרשה.

jenngirl

New member
גם מור לא כותבת פה יותר../images/Emo82.gif

ואת תיכנסי לקומונת שירה

AnGeL DoLlY

New member
נכון ../images/Emo41.gif

גם מור נעלמה
והיא עכשיו בסיני... תני לי שוב ת'קישור!

jenngirl

New member
בסיני?../images/Emo82.gif

וואלה? יפה לה... קחי כתובת: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=970

SNoopY 26

New member
אממממ,היום היא חזרה ../images/Emo9.gif [מור]

היא הייתה בחופשה של כמה ימים.

טוב אז שלחי לי הודעה מתישהו ../images/Emo9.gif

לגבי מורו'ש וספירי-אני מקווה שהן יחזרו מהר ושמורו'ש נהנית בסיני :] ולגבי בר-למה?משו מסויים או שסתם לא בא לה?[סליחה שאני עושה לך חקירות]

SNoopY 26

New member
ענברו'שששששששששש!../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

אמממ.. לא יודעת למה אני לא כותבת פה.
.פשוט לא יוצא לי ממש. אממ,בר-פרשה. ומור-עד ליפני כמה ימים הייתה בחופשה בסיני,היום היא חזרה.
אבל נראה לי שהיא גם פרשה,או שפשוט לא יוצא לה ליכתוב..

HaMsTeR

New member
אני ראיתי סרט ברעננה../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

טרויה. היה כייף

למעלה