EYAL לטיפולך

SeConDHanD

New member
אוי אוי ברבית......

ברבית את רואה כמה שונאים אותך? הנה עוד 1..... חכי זה יגדל....

I A F

New member
תגובה לזעזוע שקראתי

אין מילים לתאר את הגועל נפש שנכתב שם אנשים בבלוג יורדים על בעלי הבלוג חשבתם פעם להציב את עצמכם במקום בעלי הבלוג אני מתבייש במי שרשם את הדברים הללו אם יש לך בעיה אין לך מקום פה אם בעלי הבלוג והאנשים שמתחברים אליו בסבבה מה שנישאר לי להגיד לך תתבייש כי מה שנראה לך אולי כלא פוגע עלול לגרום נזק לצד השני תחשבו על מה שאתם כותבים אל תרדו לרמות נמוכות של קללות וכו' כולי תקווה שדברים אלו לא יחזרו על עצמם בפורמים הללו ובקשר לבעלת הבלוג אני מקווה שלא נפגעת חס ושלום ושהכל עבר לידך תמשיכי לשדר כי יש גם אנשים טןבים בצד השני להת' לך ובהצלחה......

spin היחיד

New member
טוב אז ככה

תבינו שבחוקים אין כלל שאסור להראות את זה או את זה כל עוד זה לא איבר מיני במלואו אין להם מה לעשות וקיים בארץ דבר כזה שקוראים לו חופש הדיבור כל אחד יכול לעשות ולדבר על מה שבא לו אם תמשיכו להתלונן אתם בעצם לא תעשו כלום הם ימשיכו לשדר איך שבא להם הכי רחוק שאתם יכולים להגיע אילו זה לגרום להעלבה אצל המשתמש עכשיו זה כבר רוע לב אני לא מצודד באף אחד אבל זה לא יעזור לאף אחד מהצדדים הצד הזה יכול לשדר מה שבא לו זו זכותו והצד השני יכול להגיד מה שבא לו כי זאתי היא זכותו אם נמשיך ככה יצא לנו לוח תוצאות במקום דיון וכ'ו אז בחייכם די למריבות יש כאלה ש"נדלקים" בגלל זה ויש כאלה שלא אז בבקשה תעזבו אחד את השני בשקט וכולנו נסתדר

שיעור באזרחות העברת לנו....

חחחחחחחחחחח איזה שיעור באזרחות... אבל מה שלא יהיה אתה צודק 100%

EYAL לטיפולך!../images/Emo43.gif

כן אייל תעשה משהו מיהו שהוא יקלל אותי אה?!?!אני ממש לא מבינה את זה הוא כל הזמן בא לחדר שלי ומקלל אותי אומר לי ***** כלבה ועוד כמה קללות ממש דוחות,הוא מלכלך את הפה שלו יותר מידי הילד בן 16 הזה שעובד על אנשים בטלפון,חתיכת מסכן אין לו מה לעשות בחיים רק לעבוד על אנשים! נמאס לי ממנו אני אדאג לזה שהוא ירגע ומהר.!

Braddock

New member
אחותי מי הממזר שמציק לך?

בואנ'ה מי שמציק לאחותי הביולוגית אלי הלו היא ברבי ירגיש את חרון אפי ועכשיו אני מה זה רציני.

מושיקו86

New member
חאלס מה יש לכם מברבי???

הילדה הכי נשמה בבלוגים פה..... תעזבו אותה בשקט וחאלססס

ancient spirit

New member
אנשים מפגרים....

טוב למה לעזעזל אתם נכנסים ויורדים עליה שם אף אחד ממכם לא מכיר אותה אין לכם זכות לרדת עליה היא יכולה לשדר מה שהיא רותה להראות מה שהיא רותה ולעשות מה שהיא רותה יש לה זכת להתגאות בגוף שלה יש לה זכות להראות אותו וזה לא הופך אותה לז*** ולא לש***** ולא לשום דבר אחר תרגעו עם הדברים האלה!!! הקובץ הזה שהוא שם זה דפוק מה שקורה שם!! ברבית תמשיכי ליהות את ותהני מזה :)

אין מה לעשות!

נכון שאני שונא את הנאדם הזה גם כן אבל זה מה שבא לו לעשות כי משעמם לו כנראה... אין לי עוד הרבה כוח לכתוב אז פשוט לשורה האחרונה: די עם המריבות המטופשות האלה.. ברבית נשמה תמשיכי לשדר כרגיל וטל פשוט מתעלמים ממך....!!

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה../images/Emo12.gif

צ'מעו לפי מה שהבנתי לברבית אסור להראות פנים ולומר מאיפה היא כי היא עומדת להיות דוגמנית ואסור שיזהו אותה פה. אז רעבק רדו ממנה, יש אנשים שלא יכולים להראות פנים, אז הם מראים חלק בגוף יש לכם בעיות עם זה!? אם היא לא הייתה שמה משהו מהגוף היו לכם תלונות, אם היא שמה יש לכם תלונות מה הבעיות שלכם אנשים?!!?? ברבית היא ילדה מקסימה, אני מתה עליה היא חמודה לאללה וכיף להיות בבלוג שלה, היא מעלה טאנשים לשידור, שמה מוזיקה, אנשים נהנים בין היתר להיות ולדבר איתה לא רק להסתכל לה על הציצי! ולמי שנהנה להסתכל על הציצי- לכו זדיינו מה אתם רוצים ממנה!? רעבק.... ברבית מתה עלייך
מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה תות

מה הבעיה פשוט להעיף אותו מהבלוג?

למה להיכנס איתו בכלל לכל הקללות האלה ולענות לו...פשוט מהתחלה שהוא מקלל תעיפי אותו וזהו.

BoazOrli

New member
שחף

בגלל שהוא נכנס ויוצא מהבלוג במהירות כזו שאי אפשר להרחיק אותו. ושוב, זה לא פעם ראשונה שלו וגם לא פעם שניה,עזבי שהוא קילל את ברבית, הייתה שם ילדה קטנה והחלאה לא התבייש לזרוק קללות גם עליה!, טפייייייייייי האפס הזה אם אני רק פוגש אותו

Tal16M

New member
חחח הצחקתיני

אתה חושב שאתה מפחיד אותי? אם אתה רציני ובאמת בא לך לפגוש אותי אתה מוזמן לשלוח לי במסרים הפרטיים הודעה על כך. אני מקווה שתהיה לנו פגישה מהנה, מותק-אני לא מפחד מעברייני אינטרנט. להתראות!

Tal16M

New member
שקר וכזב!

זה הוצאת דיבה, לא נאמרו הדברים האלו לעולם! את באת לבלוג שלי והתחלת לקלל אותי, אני באתי ואמרתי לך רק להרגיע את עצמך. את לקחת דו שיח שלם והוספת שורות מפרי דמיונך על השם שלי!! דברים כאלה לא נאמרו, שקר וכזב פשוט בושה וחרפה. את רק רוצה שיורידו אותי מהבלוג ויש לך סיבה טובה לכך שאני לא אפרט אותה.

TAL16M ישקרן

טל למה לך להיות שקרן למה?!?!? אתה בא לחדר שלי ומקלל אותי מי אתה חושב שאתה?!?! אני אתלונן עלייך ואני אדאג לזה שאתה לא תהיה פה. אתה תמיד בא לחדר שלי ומקלל אותי באיזה זכות אתה מקלל!?!? "שקר וכזב" פ'חחחחח חתיכת שקרן תהיה גבר עם ביצים ותגיד שזה נכון שאתה אמרת את זה!למה להיות שקרן וצבוע?!?!אה ?!?!? היו כמה מנהלים בחדר שלי שהעיפו אותך,ואמרו לך דיי להספיק ואתה ממשיך בשלך! אני פונה אייל ולמנהלת הבלוגים נא לעשות משהו בנידון זה לא ימשיך ויהיה ככה.אני מצטערת מאוד הילד הזה עבר את כל הגבול והטעם הטוב! נמאס לי שהוא יורד עליי כל הזמן למה אני צריכה לסבול אותו למה?!?!?! פשוט נמאס עם הילד הזה יש לי עדים שהוא בא ומקק אותי ואומר לי זונה ושרמוטה וכל מה שהוא מדבר ! פשוט גועל נפש!צריך לחנך אותו ! בושה!!!!!!!!!

למעלה