EYAL לטיפולך

TAL16M ישקרן

טל למה לך להיות שקרן למה?!?!? אתה בא לחדר שלי ומקלל אותי מי אתה חושב שאתה?!?! אני אתלונן עלייך ואני אדאג לזה שאתה לא תהיה פה. אתה תמיד בא לחדר שלי ומקלל אותי באיזה זכות אתה מקלל!?!? "שקר וכזב" פ'חחחחח חתיכת שקרן תהיה גבר עם ביצים ותגיד שזה נכון שאתה אמרת את זה!למה להיות שקרן וצבוע?!?!אה ?!?!? היו כמה מנהלים בחדר שלי שהעיפו אותך,ואמרו לך דיי להספיק ואתה ממשיך בשלך! אני פונה אייל ולמנהלת הבלוגים נא לעשות משהו בנידון זה לא ימשיך ויהיה ככה.אני מצטערת מאוד הילד הזה עבר את כל הגבול והטעם הטוב! נמאס לי שהוא יורד עליי כל הזמן למה אני צריכה לסבול אותו למה?!?!?! פשוט נמאס עם הילד הזה יש לי עדים שהוא בא ומקק אותי ואומר לי זונה ושרמוטה וכל מה שהוא מדבר ! פשוט גועל נפש!צריך לחנך אותו ! בושה!!!!!!!!!

שקר

בתור אחד האחראים בחדר הזה עבדנו הרבה בשביל להעיף מהחדר את המשועמם שניטפל לברבית הילדה הכי חמודה בצאט. כנראה מחפש תשומת לב, בבקשה תניח לה לנפשה.

נצחייה

New member
ברבית מקסימה

מה יש לכם אנשים??????? ברבית מקסימה כולם אוהבים אותה,יאללה תתחילו לפרגן כאן.

Tal16M

New member
אני לא אוסיף בנושא, רק אגיד ש..

בפעם הבאה כשתכתבי עליי דברי כזב אני יגיש נגדך תביעת דיבה.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifטל עליי לא מאימייםםםםםם

טל אתה ממש לא מאיים עליי ואל תשחק אותה! אתה האחרון שתאיים עליי ! אין לי כוח לדבר איתך בכלל אתה לא שווה את זה! יחתיכת גועללל! ואני מבקשת שוב......נא לטפל בילד הזה תודה.!

תן לה בתביעה תני לו בצביעה../images/Emo6.gif

חאלאס לריב מה אתם ילדיםםם?? אהה ואלה אתם ילדים חחחחחחחחחח תן לה בקר קר טונאזזזזזזזזזזזזזזזז

קראתי את התמליל ולאחר עיון החלטתי

שזה ממש גועל נפש כל הקללות האלו. איזה מילים מטונפות מה זה אללה יוסטור... מישהו הולך לאכול חסימה בהקדם... ואניי לא מקנא באותו אדם שיאכל חסימה כה רצינית... שבת שלום ממני בני

Tal16M

New member
חח מצחיק שאתה אומר את זה בני ..

קיבלת חסימה פעם ל30 שנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo43.gif תעשו כבר משהו EYALLLL

הMלך הסטלנים אני מאוד מקווה שזה יהיה חסימה! כי אני אדאג לכך אלי הוא לא ידבר בצורה כזאתי! אין לו שום זכות הוא בכלל לא מכיר אותי ולא שום דבר אחר!!! איך שהוא קילל אותי ממש היה דוחה.והוא עוד אומר שזה לא הוא,חתיכת שקרן הוא לא מפסיק גבר להודות בזה...... אה ואמממ הוא חושב שהוא מאיים עליי חחחחחחחחחחחחח בדיחת השבוע שלנו :) טל אתה כ"כ קטן שאני לא רואה אותך ואווווו. תלך לחפש תחברים שלך, ואיתי אל תדבר בחיים. אני רק מקווה שEYAL ומנהלת הבלוגים יטפלו בעניין כי זה לא יעבור ככה בשתיקה,אני אלחם ב"טל" עד הסוףףףףףףףףףףףףףף!וזהו מי שמכיר אותי אני מוסרת לו ד"ש ביי

זיו17

New member
הגעתי למסקנה שטל שקרן פטולוגי

טל אתה שקרן יותר מאחי הקטן חע חע חע ברבי בחיים לא תשקר היא מותק של ילדה ואין עליה היא חמודה ונחמדה לכולם אז חבריוס מי שמאמין לטל המצב שלו ממש אבל ממש בכושלאמא של הג'חנון....... חולה עלייך ברבי :p טל "אני שפוי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Tal16M

New member
חחחחחחחחחחחחחח מה את משחקים אותה

יא חיילים של ברבית! כאלה שפוטים לא ייאמן.. ואת תרגיעי תתחת שלך יא כונפה

אז ככה...

בוא נרגיע ת'רוחות! פשוט מאוד...למה לחסום אותו מהבלוג אולי את שונאת אותו אבל אחרים אוהבים ברגע שהוא נכנס אלייך לבלוג על הקללה הראשונה היית צריכה להעיף למה הוא הראשון!? שמעי יש אנשים כאן שעברו התעללות בגיל קטן וזה בא לידי ביטוי בגיל ההתבגרות.... טל! תתבגר!אם יש לך משו רע להגיד שמור אותו בלב! חה!

Tal16M

New member
פפפפפפפפחח יא פוסטמה

אמאמא שלך עברה התעללות שהייתה הקטנה

למעלה