EXPOBAR OFFICE

mr dish

New member
EXPOBAR OFFICE

טוב...יש עדכון בנושא - האדם שמציע את הנ"ל קובע מחיר של 800 דולר למכונה הידנית, ו-900 דולר לאחותה עם הפיקוד האלקטרוני. כמו שציינתי בעבר, הגורם הזה מיבא מזה כמה שנים את הליין המקצועי של היצרן, הוא מצוייד היטב בחלקי חילוף וגיבוי גם לדגם הביתי הזה. יש להוסיף מ.ע.מ למחיר שהוא נוקב, אני ממליץ לנהל עימו משא ומתן אישי וישיר, אשר, לדעתי, יוריד עוד ממה שצויין. אני חייב להוסיף עוד דבר חשוב מאד, לידיעתכם - גורם זה מבין קפה כמו טובי הותיקים בענף, יש לו בית קליה לא קטן כלל ברחוב הסדנא 4 באיזור התעשיה "קרית אריה" בפתח תקוה, שמו רוני ומספר הטלפון שלו הוא: 03-9241996, פלאפון: 050-4671183. לאחר שני חצאי קילו של קפה מעולה בשתי תערובות שונות שניסיתי בשבועיים האחרונים, אני יכול רק להמליץ לכם לנסות אותו. הוא מוכן לערב תערובות מן הקיים אצלו (וקיימים לא מעט שקי קפה שונים במקום...) ע"פ העדפות הלקוח, מחיר הקילו ממש מגוחך בהשוואה למה שאנחנו מורגלים לשלם, והעיקר - יש לבחור סבלנות עד אין קץ...תודה לאלון גרוסמן שהיפנה אותי אליו ובעקבות זאת למדתי עוד בענייני קפה.....אה, עוד דבר - לפני שיהיה זה שיאשימני בנקיטת מסחריות ואינטרס אישי שלי, הריני להכריז בזה שאי חף מכל נגיעה או הטבה, יש מי שיעיד על כך שהתיעצתי איתו טרם החלטתי להמליץ לכם. כמו בעבר, זה לטובת כל מי שמעוניין. אני ממליץ לנסות....

shoki222

New member
כל הכבוד!! סוף סוף תחרות!! נפל דבר!!

ישר כוח מר דיש!! תחרות אמיתית. וגם מול האוסקר. אני מקווה שיהיו הרבה לקוחות. מדובר במכונה יפה, טובה (מחליף חום, ראש תרמוסיפוני ועוד..), ורבים יוכלו לשדרג את עצמם "לליגה לאומית" בהכנת הקפה, בעיצוב, והכל במחיר שבו נמכרו בישראל עד היום מכונות "פשוטות". הקניה תוכל להתבסס על מקצועיות והגינות ולא על ניצול "החולשה" של הלקוח. כל הטענות הציניות על טיב המכונה, כגון מה ששמענו שהדוד קטן (1.8 ליטר לעומת 2 ליטר של האוסקר), שההקצפה חזקה מידי (הכושי שמתלונן על הז**ן הגדול שלו) הן בולשיט. מכונה זו סוחפת את השווקים בארה"ב. מה תגובתו של יבואן האוסקר (5000 ש"ח כ- 1250 דולר ועוד מצדיק ועומד על שלו!!). האם הסיבוב עלינו יפסק? תודה לך וסליחה עם ירדתי עליך חזק מידי. מצטער אם השתמע מדברי שיש לך נגיעה אישית בעניין.

mr dish

New member
הנגיעה האישית שלי לעניין זה...מחשבות מתגברות

על הליכה על דגם ה-e61 שלהם....מה כבר יש להשיג בסביבות האלפיה הירוקה?

mr dish

New member
אני כמעט בטוח שכן - לכל מי שיזדהה מראש כחבר

הפורום. הבחור הבטיח עוד שי קטנטן אבל נחמד לכל הרוכש קילו קפה - ספל ותחתית לאספרסו או קפוצינו, עם הלוגו שלו. ששה קילו ויש לכם סט.............

mr dish

New member
הלואי..כל מה שכתבתי עד עתה סוכם עם רוני אישית

ואצמול וידאתי איתו שוב את הפרטים. הוא מבקש לצלצל אליו לנייד, לציין שהמשוחח פונה מפורום הקפה של "תפוז" ו...תתחדשו.

mr dish

New member
רוני מוכר לנו, ולכל העסקים שהוא איתם בקשר, בא

ותו המחיר לקילו - כמחצית ממה שאנחנו מצטטים פה כל יומיים בערך...איני רוצה לפתוח פה במה להתנצחויות ומחיקת הודעות, לכן אשאיר לכל מי שרוצה לנסות להוכח שכך אכן הדבר....באשר לי - מה שהכי היה לטעמי הפושטי - חצי מתערובת הבית הסטנדרטית והיציבה, וחצי רובוסטה הודית שטופה....זה בינתיים מה שלטעמי. אנסה עוד....

mr dish

New member
ובאותו הקשר........

פירסום נחמד ונכון בנושא הקפה שאנחנו אוהבים....

למעלה