Exit Light, Enter Night

כמו שאני מכיר אותי

אני אתבייש מדי חוצמזה אני דנדש בטח לא תקבלו אותי יפה או משו חוצמזה אני זקן ודבר שלישי ואחרון אני מוזר מדי וזהו

taya

New member
אני מוזרה יותר, זה בסדר

רגע, הגיל קובע משהו? כי אם כן, אין סיכוי שאני באה. וחוץ מזה, אנחנו מקבלים בזרועות פתוחות את כולם, כולנו משפחה אחת גדולה. אנחנו אוהבים את כולם, גם את הברווז, את כולם. כולנו נבראנו שווים בפני אלוהים, ויש לקבל את כולם עם חסרונתם ויתרונותם, בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה.

Metal_F

New member
Say What מותק?!....

היית פה מהיום הראשון ואז אחרי חודש וחצי עזבת ל חודש פחות שלושה ימים ומאז את פה שבועיים (אני מכירה אותך יותר טוב משאת מכירה את עצמך?!). וחוצמזה אין מה לדאוג. את תפגיני נוכחות...את יודעת את זה (את יודעת שאני אכריח אותך).

taya

New member
הקץ לסניליות!

אני חייבת להתחיל להיות יותר מודעת למה שקורה סביבי. דמט, אנשים מכירים את ההיסטוריה שלי יותר טוב ממני, טוב יש לי עוד זמן עד שאני אצטרך לדאוג למשהו, בנתיים אני מרחפת, תעירו אותי כשהחיים מתחילים..

ילדונת , אני חייב לך התנצלות ,נכון?

אם כן , קבלי אותה , זה היה באותו ויכוח שטותי על ההומואים , ולמרות שאני עדיין מאמין במה שאמרתי , לא היינו צריכים להכנס לחילופי האשמות ומסקנות נמהרות. קנט`.

Metal_F

New member
אוי איזה טלפאתיה...

בדיוק באתי לכתוב הודעה דומה...בכל אופן התנצלות מתקבלת ואני חייבת לך גם אחת...לא יודעת מה נפל עליי סתם הייתי עצבנית...אז הרגשתי צורך מוזר להוכיח לעולם (או לך ליתר דיוק) כמה אני צודקת...אז מצטערת בכל מקרה.

metal

New member
מפגש זה נשמע אחלה -

יש לי רעיון למקום . אם זה רציני

למעלה