EX יום נשואין....

יפה לך המקום שלך...

ההבנה שלך, והיכולת שלך לתאר אותה כך שכולנו נתרגש.
ת'געגעת

גם גרושתי תבל"א ידעה יותר טוב ממני

מה בדיוק אני חושב רוצה או צריך להרגיש.. אבל תודה על האיחולים... יניב

סוכנת 66

New member
זה פשוט יניב

גם הגרוש שלי לא רצה לקרוא לדברים בשמם או לראותם. בהחלט מובן לפעמים הפחד משתק:) "אל תכעסו על אחרים שלא אומרים לכם את האמת שהרי לפעמים אתם מסתירים אותה מעצמכם".

אז אספר לך בסוד....

שמאת שכתבתי את ההודעה ועד עכשיו אני לא בטוח אם זה 4 או 14 לספטמבר אבל אולי זה בכלל השפעות של הגיל?....
יניב

כשהייתי נשואה לא זכרתי בכלל...

עד היום אני לא בטוחה אם זה 22 או 24 אבל אחרי הגירושין הגרוש שלי מזכיר לי כל שנה... השנה כבר התכוננתי נפשית לשמוע אותו אז זכרתי בפעם הראשונה שפעם התחתנתי ביום ההוא. משתפת

t o t a l

New member
לספר ביציאת מצריים

אוהב לזכור תאריכים להעצור. להיזכר. לגלגל שוב על הלשון את הטעם המר. [או המתוק במקרים אחרים] לרפרף על תקציר המנהלים אודות מה היה שם בעצם ולמה אנחנו כבר לא שם. לנשום עמוק..... ולהמשיך הלאה.

סוכנת 66

New member
מה היה שם ?../images/Emo12.gifאתה אמור כבר לדעת.

כל שנה אתה חושב מחדש טוטלוס?

יערית

New member
4 אחרי הגרושים

היינו אמורים לחגוג 4 שנות נישואים,הכל היה עוד טרי,בבוקר של יום הנישואים הרמתי אליו טלפון-"סתם רציתי להזכיר לך שהיום זה יום הנישואים שלנו",הוא צחק מה גם לא זכר,אבל שיתף פעולה . בשנה השנייה חושבת שכבר הזכרתי כבדרך אגב, שזה היה מאד רגיש לו,הרי הוא לא רצה לפרק משפחה,על מה בדיוק אני רוצה לחגוג? או לפזר מלח על פצעים?הפסקתי עם ההרגל המגונה הזה
,מתלהבת מתאריכים משמעותיים בחיי לטוב ולרע. ביום הולדתו תמיד זוכרת ומברכת

הדסהדס

New member
שלי מחר...

זוכרת את התאריך כל שנה, שכן זהו גם יום הנישואין של הורי (יצא כך במקרה). אני מניחה שאם הם לא היו חוגגים באותו התאריך זה היה עובר לידי כמו כלום.

למעלה