EX יום נשואין....

EX יום נשואין....

היום נזכרתי ממש במקרה שתאריך זה היה פעם יום נשואיי בשנה הראשונה (ימים ספורים בסמוך לגרושיי) "חגגתי" אותו עם רכישת מתנה לעצמי... בשנה השנייה ההרהרתי לעצמי: "ואללה, חלפה שנה שלמה מאז גרושיי!" בשנה השלישית נזכרתי בכלל רק שבועיים אחרי התאריך והשנה, ממש במקרה שמתי לב שהיום הוא התאריך.... ואני שואל את עצמי: האם בכלל זה צריך להעסיק אותי? התשובה שצצה לה אינטואיטיבית היא: "זה בכלל לא צריך התיחסות" הרי יצאת מזה וזהו." וזו אכן התשובה הנכונה... אבל בכל זאת יש משהו, משהו שאולי לא צריך להיות משויך לתאריך הזה אבל ראוי להיחסות ואפילו יום יומית: יום זה הוא תזכורת טובה לעובדה שהיום, וכל יום מהיום, וכבר כמה שנים שזה כך, אני חי את חיי החדשים, חי אחרת וחי טוב יותר. חיי חזרו להיות בשליטתי המלאה, שלווה ושקט נפשי הן מנת חלקי. מצב זה, מאפשר לי להנות מחיי בכל ההבטים והתחומים, בתחום האישי, בתחום המשפחתי ובעיקר בחיי עם ילדיי בעבודה ובתחום העסקי, ואני משוכנע שתרומה משמעותית גם להרגשה הבריאותית. שמח שזו מנת חלקי.. יניב (משתף)

יערית

New member
allway's

look on the bright side of light .....סתם ניזכרתי

יערית

New member
ג'סי זה שמה החדש

והיא באמת לא כתבה כבר הרבה זמןןןןןןןןןןןןןן

החתולית

New member
השנה היינו בדרך ליטבתה

ביום הנישואים הראשון שלי - אני, הבחור, הילדון ואמא שלי. בשלב מסויים של הדרך, נזכרתי בתאריך וציינתי שזהו התאריך בו נישאתי לאבא של הילדון. רק באותו רגע, הבנתי כמה מעט משמעות יש לתאריך הזה לגבי היום. כנראה שזה הסימן לשחרור האמיתי. אני לא שוכחת את התאריך, אבל הוא סתם מין זכרון חיוור למשהו שהיה חלק מהחיים שלי פעם - לא יותר מזה.

d a n i e l s 5

New member
הרבה פעמים...

אנשים כאן יוצאים חוצץ נגד תאריך כזה או אחר,נכתבו כאן משפטים כמו "בשביל מה צריך תאריך לחג האהבה, חג החרות וכדומה אם אפשר להרגיש כל יום" בלה בלה בלה..... והנה אתה בא ומוכיח את מה שאני יודעת שלכל ארוע בחיינו יש תאריך/ציון יום שהוא מסמל לנו את הסיבה לחגיגה או סיבה למסיבה. בטוחה אני שאתה מרגיש כל יום וכל שעה את מה שתארת כאן, רק חושבת שהיום הזה בתאריך הנקוב עוזר לך להעלות אותם למעלה ולהתענג עליהם, ובעיקר לשתף אותנו בהרגשה הזאת שלך. תודה ששיתפת במנת חלקך.

N D R

New member
ואני יצאתי מהתאריך הנ"ל

ובעצם עוד לפני שיצאתי ממנו..... שוייכתי חזרה.

מבחינתי זה היה יום יפה עבורי

ולמרות הכל הוא מהווה זכרון מוצלח להפקת אירוע מדהים שהרימה האמא שלי כך שאין לי בעיה עם התאריך למרות שהשנה גם אני קלטתי שהוא עבר אחרי כמה ימים. נ.ב. זה היה היום היחידי ששווה לזכור חוץ ממה שקשור לילדים

Mastul4u

New member
אני הייתי.....

מאלו שאף פעם לא זכרו את יום הנישואים שהיו נשואים..... אז עכשיו...... אבל למה לך יום מיוחד רק לך? כך את פסח חג החרות ותעשה ממנו יום הגאולה הפרטי שלך... אז תשב ותספר ביציאת מצרים... בזרוע נטויה... במסובין... והכי הכי חשוב לי למשל על 4 כוסיות( לא מנוקד
)

בצער...

מרות כל מה שעברתי ועובר איתה יום יום כל המלחמות הקטנות כל רטינות טענות וכדומה בכל יום יודע שהתחתנתי איתה בגלל סיבה! והיא נתנה לי את הכי הכי שיש יודע שהיא היחידה שהיתה יכולה זוכר את התאריך ולא אשכח אותו לעולם

כנראה שהתחתנו ממש כמעט

באותו התאריך
..מה שבטוח באותו החודש .. לא זוכרת אף פעם משום מה תמיד מישהו כאן מזכיר לי ואז בדיוק אני שמה לב שהתאריך כבר עבר. הוא לא עושה לי כלום התאריך. אחרת הייתי זוכרת אותו. רוב הזכרונות לא שמחים כך שאת הילדים אני אוהבת ושמחה עליהם גם בלי לזכור את היום והחתן.

במחשבה נוספת

חושבת שהזמן עושה את שלו
עוד 5 שנים בערך מבטיחה לך שלא תזכור למה זכרת עכשו

daniela1975

New member
אין שום דבר רע ב

לזכור את היום הזה... למרות הכל ואחרי הכל אני בטוחה שהיו תקופות לא רעות ביחד, בכל זאת חלקתם (כולנו חלקנו) רגעים רבים ומשמעותיים עם בני הזוג ומן הסתם התאריך הזה לא יישכח (לא יישכח כל כך מהר בכל אופן)...

my sunshine

New member
אתמול

היה צריך להיות שלי, ואני כבר שנים לא. ועדיין לפעמים זוכרת. וכן, לטובה. לא חשוב למה נגמר, לא חשוב איך נגמר. העיקר שהיה ומה שלקחנו משם. תמיד אנו מחייכים כשאנו מדפדפים בתמונות חיינו, לא

deena

New member
יש תאריכים

או דברים שפשוט עושים לנו את זה, לא משנה מה. היום נישואין לשעבר שלי- הוא גם יום הגירושין שלי. 2 תאריכים במקביל שאני לאו דווקא רוצה לחוות אותם שוב ובטח לא באותה מסגרת ובאותה צורה. אבל השבוע חיפשתי מסמכים ומצאתי את התעודת שחרור של שני מהבי''ח כשנולדה, יחד עם תיעוד האישפוז של שתינו והלידה שלה. והתאריכים והשעות, והזכרונות הציפו אותי. והלידה הזו , אני לאו דווקא רוצה לזכור אותה, את כל מה שהיה שם, וגם מה שלא היה שם. אבל התוצאה היתה נפלאה בסופו של דבר. אז התאריך עצמו חשוב ובעצם לא חשוב. זה הזכרונות שמלווים אותי שנוצרו בעקבות אותם תאריכים. שמחה שאתה שמח.

למעלה