EW מדרגים את הטופ 24

blaahh

New member
חח../images/Emo13.gif הוא בן 28

לכי על זה!
חחח

SHTRUDIDI

New member
גם אני אנסה לדרג:

מהמועדף שלי-רודי קרדנס לקישה ג'ונס פול קים בלייק לואיס כריס סליי ברנדון רוג'רס סטפני אדוארדס סברינה סלואן סאנדאנס הד מלינדה דוליטל פיל סטייסי ג'ינה גלוקסן כל השאר פחות התלהבתי ככה שמבחינתי אלה יהיו יופי של טופ 12 נכון לעכשיו,גם אם המיקומים קצת ישתנו.

SHTRUDIDI

New member
תיקון

הארבעה הראשונים אצלי הם המועדפים עליי. זה לא רק רודי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הצבעתי לכריס סליי,

סתם ככה. עד עכשיו חיבבתי את כריס הנ"ל, את פיל סטייסי, את ג'ינה קצת, וזהו בערך. אני צריכה לראות עוד כדי להעריך.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאני בעד ג'ינה...

רק לי היא מזכירה בטירוף, אבל ממש בטירוף - גם במראה וגם בשירה, את פינק? אחותה האובדת!

Fairywitch

New member
יש דמיון. ג'ינה יותר יפה קצת, ואין

לה גוף מעוות כמו של פינק.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif פינק היא בין הנשים הכי יפות

ומיוחדות שאני חושב שראיתי בתקופה ארוכה על הגוף אפשר להתווכח
אבל הפנים שלה פשוט עוצרות נשימה לטעמי

Fairywitch

New member
לא, לא, לא-

הפנים של הולי מארי קומס ושל איילת זורר- אלה עוצרות נשימה. פינק היא בסדר. והגוף שלה דומה לגוף של הדמות הזאת מ"פילסברי". אבל לא ראיתי איך היא נראית לאחרונה, אז אולי משהו השתנה ואני לא מודעת לו.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif חח טוב נפתח פה

דיון יופי? הפנים של אדריאנה לימה,קיירה נייטלי,נטלי פורטמן,אליסה מילאנו וקמרון דיאז עוצרות נשימה
אבל פינק פשוט מושלמת לדעתי ואני מדבר על התקופה של Just like a pill ופמילי פורטרנט
וגם התקופה ההתחלתית עם השיער הורוד אני חושב שהבלונדיני פחות מתאים לה אבל היא פשוט מדהימה ביופיה

Fairywitch

New member
אליסה מילאנו../images/Emo45.gif

וואו, אנחנו גולשים מהנושא. דרוש שרשור חברתי, אה? בפמילי פורטרט הגוף שלה כ"כ זוועתי, שלא שמתי לב לפרצוף... אז יכול להיות
ואני כבר פותחת חברתי כדי שנוכל להסתלבט שם

Fairywitch

New member
זה יכול להיות-

אבל אני ממש לא אוהבת את גיתית (ואני יודעת שאני במיעוט).

Fairywitch

New member
תמונה נורמלית שמצאתי../images/Emo26.gif

אין לי מושג אם היא עדכנית. בכל אופן- הפנים יפות. לא נפלתי. אבל זה עניין של טעם, כמו הרבה דברים אחרים

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif האמת שהדירוג שלהם ממש טוב

חוץ מזה שפיל במקום ה15 אבל לזלי במקום ה5?כפרעליהם ^^ בכ"א הנה בערך שלי כרגע: 1.פיל סטייסי 2.מלינדה 3.כריס סליי 4.לזלי 5.סנג'יה 6.לקשיה 7.ג'ינה פה בערך יש את רודי/ברנדון/סאנדאנס יחדיו ופה אנטונלה עם כריס השני יש גם את ניקול שממש ממש אבל ממש אהבתי את האודישן שלה ל This is it אבל אני לא יודע בדיוק איפה למקם אותה צריך לראות בהמשך כמובן מה קורה עם הבנות

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif רק אני חושב

שסטפני וסברינה ממש ממש פושרות ולא פושרות אפילו לכיוון הטוב אני ממש מקווה ששתיהן לא יתפסו איזה מקום בטופ 12

SHTRUDIDI

New member
אני דווקא אהבתי מאוד את שתיהן

ממה שהשמיעו בפרק הן היו אלה שהכי בלטו לי מהבנות,אני מחכה לראות מה הן עושות עם שיר שלם.

שלי

1. פיל
2. כריס 3. לקישה 4. אנטונלה 5. סנג'יה זה בטח ישתנה מלא... ולמה בדירוג שלהם פיל מקום 15? אני מוחה בתוקף!

למעלה