EW מדרגים את הטופ 24

SHTRUDIDI

New member
EW מדרגים את הטופ 24

הדירוג נקבע רק לפי מה שראינו עכשיו ובנוסף יש גם סקר, מי המועמד המועדף עליכם. וזה מיד מעלה את השאלה- איך אתם מסדרים את הטופ 24 נכון לרגע זה בלבד. ברור שזה ישתנה כי את חלקם ראינו רק 5 שניות.

Fairywitch

New member
מנסה:

מהמועדף ואחורה: ברנדון סברינה כריס לקישה סאנדנס ג'ורדין לזלי הזאת ממש בסוף- כי ממה שהראו לא סבלתי אותה, ובעיקר לא את הפרצופים שהיא עושה עם השיניים

Fairywitch

New member
את השאר אני לא זוכרת מספיק טוב, אם

בכלל, או שלא מספיק כדי לדרג. למשל, אנטונלה וסנג'איה היו בסססדר כאלה לטעמי, לא יותר.

SHTRUDIDI

New member
גם אני לא התלהבתי ממנה

ולאיזה כריס התכוונת? סליי או ריצ'רדסון?

Fairywitch

New member
סליי.

מה שעצוב זה שבטח אצלנו בארץ לא היו מעבירים אותו כי הוא לא כוסון. לדעתי הוא דווקא חמוד ושר יפה מאוד. הוא גם מצחיק בטירוף
הרג אותי כשהוא אמר לשופטים "בטח תהיתם למה כינסתי את הישיבה הזו היום"
הייתי יוצאת איתו בכייף

LeAnnDylan

Well-known member
יוצאת איתו?../images/Emo4.gif

תראי אני יודעת שאת ענקית וזה.. אבל הוא יאכל אותך

Fairywitch

New member
אני גם לא רזה../images/Emo3.gif

נאכל ביחד
הוא בדיוק ההוכחה שמראה חיצוני לא משנה. בחור שיצחיק אותי וגם יהיה חכם ואכפתי- זה העיקר. אז זה שהוא מצחיק ונבון- זה ברור. אם הוא אכפתי? נו, את זה אי אפשר לדעת עד הדייט
(וכמובן- חשוב לי שלא יעשן
ושיהיה גבוה כי אין ברירה...)

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif

הוא מצחיק,הוא חמוד,הוא שר טוב. לדעתי האופי המבדר שלו גם מפצה על העובדה שהוא אולי לא תמיד הזמר הכי מדהים. והקטע מול השופטים באמת היה מצחיק בטירוף.

קפיטו

New member
../images/Emo45.gifהוא מקסים

לא הזמר הכי טוב. אבל גם לא רע בכלל. גם אני הייתי יוצאת איתו בכיף
אנטונלה וכריס מאוד ממוצעים. הרבה אהבו את לזלי, משום מה.. לא אהבתי לא את הפרצופים המוגזמים ולא את השירה. איימי מאוד מאוד מאוד אנדרייטד. בקושי הראו אותה. והיא מעולה. גם היילי ואליינה טובות. מהבנים אהבתי את בלייק הביטבוקסר, סאנדאנס, כריס סליי וגם רודי לא רע. התאכזבתי שלא העלו את ההוא שנבחן שנה שעברה. הוא היה טוב. ניקול, וסברינה מאוד מיותרות לדעתי.. נו, צריך מישהו שיעוף בשקט בסמי פיינלס

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ניקול ולזלי הכי הרשימו אותי

בהוליווד ניקול הביאה ביצוע פשוט יפיפה,כיפי,עם קול נפלא לThis is it ולזלי פשוט כבשה אותי בשניה גם עם הפרצופים,כן. והביצוע שלה היה כ"כ זורם וסוף סוף מישהי עם קול מיוחד ושונה העונה מפתיע אותי שאת אומרת שהרבה אוהבים את לזלי פה אף אחד לא אהב אותה חוץ ממני ומהאתר ששמו שהיא מקום 5 ומגיע לה!P: איפה ראית שאוהבים אותה?D: אני ממש מקווה שזה נכון ^^

קפיטו

New member
אותי לא ממש..

Til You Come Back To Me של לזלי בהוליווד לא היה רע, אבל גם לא מי יודע מה.אבל הכל עוד פתוח. אממ ולא שזה מייצג, אבל לזלי זכתה פה ביינתים ל65 מעריצים, בעוד הרבה אחרים מדשדשים עם 10 +-

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif יאי ^_^

איזה כיף לראות את זה. אני ממש מקווה שהיא תגיע לטופ 12
יש שם גם את האודישן הראשון שלה אהבתי מאוד! אבל יותר את הוליווד וסיימון מחייך שהיא שרה ממש חיוך גדול אז זה גם טוב D:

למה אתה אומר ככה?

לזלי היא הפייבוריטית שלי ממה שהספקתי לראות היא מעולה וממש חמודה:)

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכ"כ מסכימה לגבי לזלי ואנטונלה.

גם מפיל לא התלהבתי, אגב, לפחות לא ממה שראיתי.

blaahh

New member
נכון, זה היה ממש מצחיק../images/Emo6.gif

אני מתה עליו וגם אני הייתי יוצאת איתו בשמחה. הוא מבוגר ממני באיזה...10 שנים, אבל למי איכפת..חח

Fairywitch

New member
הוכחנו סופית שלנו חשוב האופי.

בן כמה הוא? לי הוא בטח מאים בגיל

למעלה