הדירוג שלי(עם הערות../images/Emo13.gif):
את רוב המועמדים אני ממש לא מכירה, אז אני אכניס לדירוג רק את מי שכן: את 3 המקומות הראשונים חולקים בתיקו 3 אהובי: כריס סליי, פיליפ סטייסי ובלייק. היחידים האחרים מהטופ 24 שאני עוד איכשהו מזהה הם: סאנג'יה(AKA הסמיילי האנושי...קריפי!), סאנדנס, רודי, ד"ר (מלינדה) דוליטל(כן כן יש לי הומור של ילדה בת 5), פול קים, ניקולס פדרו, ג'ורדן ספרקס(התלתל הרובוטי), כריס ריצ'רדסון, ברנדון רוג'רס, ג'ינה ואנטונלה. אז הנה הדירוג המלא(רק של אלו שזיהיתי) 1,2,3- כריס "אוזבורן" סליי, בלייק THE HUMAN BEATBOX ופיליפ סטייסי(שדי לא סבלתי באודישן הראשון אבל עכשיו אני ממש אוהבת).
4-רודי. לא משהו מיוחד,סתם חמדמד ומוכשר. אבל מצד שני- אף אחד מהמתמודדים הנותרים לא נראים לי כמו משהו מיוחד. 5-ברנדון רוג'רס, די משעמם..טוב- מאוד משעמם, אבל יש לו קול נחמד ואני אוהבת את האופי שלו- הוא נראה מאוד צנוע ומתוק. חוץ מזה- הוא נראה ממש כמו לני קרביץ
6-ג'ינה- קול נחמד, לא מדהים, אישיות מגניבה. 7-כריס ריצ'רדסון- כל כך אהבתי את הקול שלו באודישן הראשון אבל הוא כל-כך..טוב אין לזה מילה בעברית- OVERSINGS הכל. הוא ממש מגזים(אה! כנראה שכן יש לזה מילה בעברית!חח) ולא שר בקול הטבעי שלו. גם מטיפת זמן המסך שהיה לו הוא נראה מאוד יהיר, לא שאני שופטת אותו כי הרי ראינו מקסימום 5 דקות שלו, אבל אני רק אומרת שככה זה נראה. 8-סאנג'יה- נכון שיש בו איכות זומבית שקצת(הרבה) עושה לי צמרמורת, ונכון שהחיוך המוגזם והעיניים הפעורות גורמים לו להיראות כאילו הוא עבר חווית "התפוז המכני", אבל הוא פשוט פחות נוראי מהתמודדים שנותרו לי לדרג וכן יש לו קול ממש יפה. ואם עוצמים את העיניים בזמן שהוא שר אז זה יכול להיות דווקא די מהנה. 9-ג'ורדן ספרקס- אישה בת 60 כלואה בגופה של נערה בת 17. אהממ...שוב- אני לא מתה עליה, אבל אני פשוט יותר סובלת אותה מאשר את שאר המתמודדים שנותרו לי לדרג. יש לה קול טוב, ברור, אבל היא פשוט כל כך רובוטית ומשעממת. יש בה משהו מעצבן, אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה.. 10-פול קים- FORGETABLE וקצת מעצבן. 11-ניקולס פדרו- קול ממש לא חזק, מאוד בוי בנדי רק עם קול אפילו פחות טוב מלחבר בלהקה הממוצעת. חוץ מזה הוא נראה מאוד יהיר. ושוב- בגלל שראינו כל-כך קצת את כל אחד מהמתמודדים, אני לא שופטת, פשוט מביעה את הרושם שהם הותירו עלי בזמן הקצר הזה. 12-אנטונלה- הביצוע שלה בהוליווד היה מזוויע. אני המומה שהיא עברה שלב ועוד הגיעה לטופ24, היו ה-מ-ו-ן שהגיע להן הרבה יותר. לא יכולתי להאמין כשלא העיפו אותה, ואז כשגם העלו אותה לטופ24 אחר-כך. אני מאוד לא מתלהבת מהקול שלה ובמיוחד לו מהאישיות- מאוד סנובית, יהירה ופקצתית(כמו שאמרתי קודם- זה רק הרושם שקיבלתי עד עכשיו). ועכשיו לשני המעצבנים העונתיים שלי: 13-מלינדה- אני פשוט לא אוהבת אותה! לא סובלת אותה, יותר נכון. אני ראיתי שדווקא המון אוהבים אותה אבל היא פשוט עולה לי על העצבים. היא כמו פרעוש קטן, היא פשוט משגעת אותי. יש לה קול טוב, סבבה, אבל אני פשוט לא יכולה לסבול אותה.
14-סאנדנס- באודישן הראשון- התלהבתי, קול מיוחד וחזק. בהוליווד-הזדעזעתי. פשוט לא האמנתי שהעבירו אותו. הוא נשמע נורא, לא "לא טוב" אלא- נורא. וחוץ מזה, גם הוא, מסיבה לא מוסברת, פשוט עולה לי על העצבים.
לסיכום-העונה נראית מאוד לא מבטיחה. לא רק שאין הרבה כשרונות בולטים, אלא גם שאין כמעט גיוון. בעונות שעברות, ובמיוחד בעונה 5(שהייתה פשוט השיא), היו זמרים מכל הסוגים- קאנטרי, "רוק", פופ, ג'אז... העונה לא נראה שנזכה להרבה גיוון. וזה לא שהאנשים שם לא מוכשרים, הם חייבים להיות מוכשרים כדי להגיע לאמריקן איידול(או לחילופין- בלונדיניים עם מבטא כובש וסיפור חיים עצוב), אבל פשוט לא מוכשרים באופן מלהיב(חוץ מכמה נקודות אור מועטות שציינתי בהתחלה). זה כמובן, מתוך האנשים שזכינו להכיר. אני מאוד מקווה שאלו שלא זכו לזמן מסך יתגלו להיות טובים פי אלף מהשאר, ואז אולי צפויה לנו עונה בסדר. נראה... אני בטוחה שאני אופתע.
את רוב המועמדים אני ממש לא מכירה, אז אני אכניס לדירוג רק את מי שכן: את 3 המקומות הראשונים חולקים בתיקו 3 אהובי: כריס סליי, פיליפ סטייסי ובלייק. היחידים האחרים מהטופ 24 שאני עוד איכשהו מזהה הם: סאנג'יה(AKA הסמיילי האנושי...קריפי!), סאנדנס, רודי, ד"ר (מלינדה) דוליטל(כן כן יש לי הומור של ילדה בת 5), פול קים, ניקולס פדרו, ג'ורדן ספרקס(התלתל הרובוטי), כריס ריצ'רדסון, ברנדון רוג'רס, ג'ינה ואנטונלה. אז הנה הדירוג המלא(רק של אלו שזיהיתי) 1,2,3- כריס "אוזבורן" סליי, בלייק THE HUMAN BEATBOX ופיליפ סטייסי(שדי לא סבלתי באודישן הראשון אבל עכשיו אני ממש אוהבת).