Evil Alien Nazis ???!!!

• פותח הנושא hgal
  • פורסם בתאריך

EBow

New member
שמע, אם לא ראית אף פרק בעונה

השלישית מלבד Zero Hour ואף לא בסדרה בכלל, אין הרבה סיכוי שתבין את רוב ההתרחשויות שם. עדיף לך לצפות בכמה פרקים מהעונות הקודמות, במיוחד הפרקים הראשונים והאחרונים של העונה הראשונה והשנייה ובכל פרקי העונה השלישית. רק אז תבין בדיוק מי, מה ועל מה כל המהומה. למי שהתעניין, אנטרפרייז תחזור לעונה רביעית מתישהו בספטמבר הקרוב.

D a v i d o f f

New member
מאד מוזר לפתע

במשך תקופה נכבדה, אנשים רבים דיברו כנגד הסרדה "אנטרפייז", ודאגו להשמיצה רבות. והנה, לפתע פתאום, לא רק שלא מפסיקים לדבר ולתהות על שהתרחש, גם אנשים מחכים בקוצר נשימה לעונה הבאה! אז נראה לי שסוף-סוף הסדרה מצליחה להיתרומם עם עלילה כה שונה ממה שהיינו רגילים אליה, וכעת מתחילה לצבור קהל חדש, בעולם כולו. אז אולי זה לא ST שרגילים אליו, אבל מי מבין אלו שראו את ZERO HOUR, לא יראה את הפרק הראשון של עונה 4 בהזדמנות הראשונה שתינתן לו? ולא משנה איזה דברים רעים יש להגיד על הסדרה. אני רואה עתיד ורוד לסדרה.

hgal

New member
אני תמיד חשבתי שזו סידרה טובה|ספויל

אבל מה הקטע של החייזר לבוש מדיSS מישהו יש רעיון? ואם היה כזה דיוון בפורום אז מישהו יכול לתת לי לניק ...תודה..:)

hgal

New member
טוב אז אני הבנאדם ה201 ששאול

אבל אף אחד לא ממש התן תשובה ..

אנרטרפרייז עונה 3

אוקיי אז סוף סוף סיימתי לראות את העונה ואני חייב לומר שבעונה הזו הסדרה הרבה יותר מעניינת משתי העונות הקודמות. למרות שעדיין, אני מעדיף פרקים עם עלילות סגורות, אבל אם זה לא מצליח להם, אז גם סיפור מתמשך יתקבל בברכה. (פרק עם סיפור סגור אני יכול לראות כמה פעמים, פרק שהוא חלק מסיפור אני אף פעם לא אחזור לראות פעם שנייה...
) מאוד אהבתי את הרגשנות של ט'פול.
והסוף ממש מותח, מעניין איזה תירוץ הם ימציאו לזה... מילא ארצ'ר שם, אולי דניאלס הביא אותו.. אבל החייזר הנאצי וכל השינוי בהסטוריה...? קצת הזכיר לי את התוכנית של הבורג ב first contact
סקוט הזה, פשוט מסרב להפרד מהרעיון של "זינוק" אה? זהו.

D a v i d o f f

New member
תחושות בטן להתיפתחות הקרובה

השערה שעלתה לי בראש למה שעלול להתרחש: הם למעשה חזרו חזרה בזמן, ואז אחרי שהם יטפלו במשימה כזאת או אחרת, הם יוכלו לחזור חזרה בזמן, לפני שהספירה הראשונה פגעה בכדור הארץ, ואז למעשה אחותו של טריפ לא תמות. אבל אם יחזרו חזרה בזמן וימנעו את הפגיעה, הם יאלצו לפגוע בגורם אחר - או זן כלשהו יכחד עקב כך, ואולי התפתחות שאמורה להתרחש לא תתרחש. אז או שטריפ יאלץ להשלים עם מות אחותו, או שהוא והקפטן יהיו בסכסוך עז ביותר --- או משהו כזה.

emissary

New member
ואיך בדיוק הגעת לזה?

ומה עם היחסים בין טריפ להיא, יו שכחתי תשם שלה.

D a v i d o f f

New member
איך הגעתי לזה -

דבר ראשון, שמנו לב שאנטרפייז ממחזרים חומר ישן, והיה כבר בעבר דבר כמו זה. וזה גם נשמע לי היגיוני לחלוטין: הם חזרו חזרה בזמן למציאות מעוותת, ואז בשביל לחזור חזרה לזמן המקורי הם יעברו תלעות רבות (באורך של 24 פרקים). עכשיו, חייבים קצת ריגשי וקצת מוסר, קצת הקרבה עצמית - ובקיצר כל החרטא האמריקאי שהסדרה מוצפת בהם. ואז תבוא השאלה - מצד אחד הם יוכלו להציל את כדור הארץ מההתקפה הנוראית, וטריפ יוכל להציל את אחותו. אבל אז גורם X יפגע מזה וכל הקשורים אליו. האם יסכנו את גורם X למען אחותו של טריפ? וכמובן בסוף העונה הקפטן ישתכנע מדבריו של דניאל'ס שהוא זה שצריך להקים את הפדרציה, ולכן אסור לשנות את שהתרחש באותה מתקפה על כדור הארץ. וזה בקיצור מה שלדעתי יהיה בעונה ה4. עד שהעונה יוצאת, אשמח לשמוע את מה שאתם חושבים שיהיה בעונה מישהו זוכר מה דניאל'ס אמר לגבי המתקפה? היא היתה צפויה?

emissary

New member
כנראה שפשוט נצטרך להמתין בסבלנות

ולראות באמת בספטמבר.

hgal

New member
נראה לי הזוי לחלוטיןןןןן

אבל גם חייזר במדי SS נראה לי הזוי גם כן...;)

עוד תהייה לגבי עונה 3

אם העבר שונה, איך זה שהאנטרפרייז עדיין קיימת, הרי הם היו צריכים להיעלם או להשתנות גם. לפי מה שאני זוכר, בפירסט קונטקט ד"ר קראשר(?) שאלה "אם קו הזמן השתנה, למה אנחנו עדיין כאן"? ואז ענו לה שזה בגלל שהם היו תקועים בתוך עיוות הזמן. אבל באנטרפרייז לא ראיתי שהם תקועים בתוך משהו

TOMPARIS

New member
משהו שעוד לפני זה נראה לא הגיוני

איפה ה3 ספינות הדחף של כדר"א שנמצאות במערכת השמש? איפה המספנה עם הnx-02? או ספינה וולקנית(שזה כן ניתן להניח שאין)?

itstzar

New member
חברים, חברים, להרגע

שום ספקולציות לא יעזרו, עוד חודש, חודש וחצי בטח יתחילו להגיע שמועות מאתר הצילומים, ואם תתאפקו עוד קצת, גם תתחיל העונה הרביעית עוד 3 חודשים בערך, וכולם ידעו ה-כול (טוב רק אלה ש|שיעול| מן הסתם
)

למעלה