Evil Alien Nazis ???!!!

• פותח הנושא hgal
  • פורסם בתאריך

TOMPARIS

New member
זה יחזור באמצע ספטמבר לעונה 4

will land at 9 p.m. Fridays beginning in September. מקור לידיעה http://www.mediapost.com/dtls_dsp_news.cfm?newsID=252202 חבל שאני יהיה בצבא אז

boblight

New member
Evil Alien Nazis ???!!!

מה זה אמור להיות הסוף של Zero Hour ???!!! לא מצאו משהוא יותר טוב מחייזר לבוש במדי SS?? אולי הם רוצים לקשור את זה ל-The city on the edge of Forever ? ה-cliffhanger הכי דפוק שראיתי בכל הסדרות...

itstzar

New member
בלי קשר לזה שאתה זורק ספוילרים

בלי אזהרה ובלי התראה, מה שלא פייר כלפי אלה שלא ראו עדיין מכל סיבה שהיא עצם העובדה שהסיום העלה בך שאלות שמן הסתם תרצה את התשובות שלהן ולכן גם תראה את הפרק הבא עוד 3 חודשים, דווקא עושות אותו לcliffhanger מצויין שמשיג את המטרה... איך ייפתרו את הקטע הזה, זה כבר שאלה אחרת ודיון אחר, שמקומו עוד שלושה חודשים, עם אזהרת ספוילר במקום....

אילן די

New member
איך יתפתח הקטע הזה

טוב, ברור שזה קשור לנוסעי הזמן שאיכשהו הגיעו לתקופת מלחמת העולם השניה. אני מהמר על תפקיד חשוב לדניאלס ושות' בפרק הפתיחה של העונה הבאה.

EBow

New member
לפי דעתי, לדניאלס יהיה תפקיד חשוב

לא רק בפרק הראשון של העונה הבאה אלא גם בכל הסדרה. באופן כללי, אני מאמין שהתסריטאים תכננו את הסדרה כך שתהיה עלילת רקע רחבה מאוד, באורך של 7 עונות (בשאיפה להגיע לכך), שתכלול את מה שדובר עליו בעונה הראשונה והשנייה כ"מלחמת הזמן הקרה". מעבר לכך, יהיו עלילות משנה באורכים משתנים, במקרה של העונה השלישית - עלילה שנמשכה עונה שלמה. במקרה של העונה הרביעית (לפי מה שקראתי ומדובר בהשערות בלבד ולכן זהו אינו ספוילר) - קבוצות של כמה פרקים עם סיפורים משלהם. בכל מקרה, העניין של מלחמת הזמן הקרה ושל דניאלס תמיד ייגע בכל העונות בצורה זו אחרת, אולם אף פעם לא בצורה כזו שתחשוף יותר מדי וזאת ע"מ להשאיר את הצופים במתח עד לסיום הסדרה.

riku

New member
מזה בפרק ZERO HOUR

זה הפרק היחידי שראיתי בסדרה וגם לא ממש, היה אבל מעין *מערבולת* שבצבעים נראתה כמו הTRANSWARP של הבורג... זה זה???? וגם מוזר שהיה SPHERE עם מספר מסויים. אהבתי את האפקטים הממוחשבים בסדרה, נראים יותר מושקעים.

emissary

New member
ספויילר על הפרק האחרון בעונה ה-3

כמובן שחלק מכם ראו כבר את זה, האם למישהו יש רעיון איך הם חזרו בזמן?, והאם אתם יודעים איזה גזע הנאצי ההוא היה?, לי הוא קצת הזכיר את אחד מהחיזרים מהסידרה המדהימה סליידרז.

Chakotay

New member
לא הוא לא הזכיר לי את

הקרומגס, אפילו לא מעט. והקרומגס לא היו חייזרים.

Chakotay

New member
הם לא היו חייזרים

אם זכור לך, הקרומגס נוצרו כתוצאה של בני האדם(איזשהו ניסוי או משהו, לא בדיוק זכור לי).

emissary

New member
אההה נכון

הם איזשהי התפתחות מוזרה של בני האדם, אני לא חושב שזה היה ניסוי, אבל לא משנה. בוא נחזור לנושא, מי החזיר אותם בזמן (דניאלז?), איזה גזע הייצור הזה? (מישהו ראה דומים לו?), ולמה עשו את זה. אבל השאלה חשובה ביותר, מיתי הבעונה הבאה ?:)

HyperNovA

New member
הקרומגס לא "נוצרו"

הקרומגס הם לא אחרים מאשר הניאנדרתלים שבעולם המקביל שלהם לא נכחדו ונהפכו לעליון על בני אדם. לא סתם קוראים להם קרומגס. הגזע שלנו מכונה בשפה מקצועית קרו מניוס והניאנדרתלים כונו קרו מגיוס.

emissary

New member
בקשר למיספור

החברה באנטפריז סתם מיספרו את הספירים. והמערבולת הזאתי, לדעתי זה מן קיצור דרך כזה, שנוצר בגלל איזשהועיוות בחלל זמן, בטח לאחרים יש הסבר יותר טוב.

למעלה