ever dream - בית נוסף בשיר?

היויו

New member
נמנמ... זו המטרה???

בדיוק כמו bowling for columbine שמייקל מור עשה. אבל מה שאתה מחמיץ זה שהאירוע הזה מסמל בעצם את מעשי הטבח שקרו בכל מיני מקומות, את הקלות הבלתי נסבלת שיש לאנשים לכלי נשק בארה"ב, את היכולת של ילד בן 15 להסתובב עם שוטגאן באמצע הרחוב בעיירה ולהכנס איתו לבי"ס בלי שמישהו יעצרו אותו או יתריע. אתה יכול להסתכל על הטבח הזה או על מה שקרה באוניברסיטה שם לפני חצי שנה או על מה שקרה לפני חדוש בערך בבית ספר אחר בארה"ב, האירוע נראה אותו דבר -ילד/נער/סטודנט מתוסכל מתעצבן על כמה ילדים/מורים/הסביבה בכללותה, משיג נשק והולך לירות בכל מי שעצבן אותו. האירוע הוא דוגמא מוקצנת של הדברים האלה כי לרוב זה לא נגמר בכל כך הרבה הרוגים, אבל בכל זאת... אם תראה את הסרט של מייקל מור, תראה שהוא מגמתי בצורה מזוויעה, בדיוק כמו פרנהייט 9/11 שגם הוא עשה בו הוא מאשים את הממשל ואת הCIA ואת הFBI בזה שהם ידעו ויכלו למנוע ולא מנוע כי הם מטומטמים (כאילו שזה חדש....) והוא משתדל לתקוף באופן אישי את בוש ואת הרפובליקנים בכלל, כאילו שאם היה נשיא דמוקרט באותו זמן זה לא היה קורה
... מצד שני, אם זה לא היה בוש, אחד הנשיאים הטיפשים בתולדות העם האמריקני, יכול להיות שדברים היו קורים קצת אחרת.

אני לא פספסתי את המטרה

אני פשוט אומר שהסרט כ"כ עצבן אותי כי את המטרה אפשר להראות במיליון דרכים, והדרך שבסרט פשוט יכול לחרפן :p

lacrimosa girl

New member
אני חושבת שהיא היתה אפקטיבית ממש

לי זה ממש נגע [: אבל זו דעתי האישית. לדעתי זה סרט מאוד מאוד חכם וייחודי שמעביר בצורה מעולה את הפרינציפ שלו.

היויו

New member
עבודה...

ככל הנראה אמצע- סוף דצמבר. אם יצליחו לאשר לי ממש מהר את הויזה - יכול להיות שסוף נובמבר עד ה-10,11 בדצמבר. ותודה.תיקנתי.

זה אמנם לא דבילי,

(ויכול להיות שאני אשמע פלצנית עכשיו) אבל זה די..אממ מציק שבנות=ורוד,בנים=כחול.יש פה תפישה מגדרית,שמפריעה לי.אולי זה לא בכוונה,וזה פשוט כדי להבליט את ה"שחור".וזהו,לא אחפור יותר

Brombit

New member
אצלי הוא ב-Lowest 5 ../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

הוא משעמם אותי...

זה שיר חזק

הוא מעניין מאוד ומדהים גם אם מקשיבים רק למנגינה, כמו שאמרת שאת עושה לרוב. מוזר שהוא משעמם אותך.

box 5

New member
2 שאלות לא קשורות

קודם כל... מה בעצם אומרים הקיצורים EP ו-LP? *בורה* קראתי בויקיפדיה שיש HIDDEN TRACK ברקונינג נייט של סונטה, שנקראת ג'אם... מישהו מצא את הדבר הזה?!

למעלה